Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    0.
    zarar büyük o zaman
    Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

• Bursa yıllarından beri çok istiyordum Muhammet Demir'i. Sonunda aldık. Yeni Tekke olacak, karakteri de benzer inşallah.
      “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Takasla 1-2 oyuncu versek iyi olacaktı hiç takas haberi yok. Eldekileri kimin için saklıyoruz acaba Ndiaye için mi ? Hiç oyuncu gönderemiyoruz ben Antep e 2 tane geçiririz diye düşünüyordum bari 1 tane geçirseydik.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ahhh bi gelsen var yaaaaaa

Yorum

• Transferin takassız olacağını düşünmüyorum.elbet oyuncu vereceğizdir.
            Yıllık ücret beklentim 800-900 bin euro arası.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Antep bile çöplerimizi beğenmiyor

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ndiaye cardozo demir
                -------ekici------
                ----Mbia-----okay---

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Takasla 1-2 oyuncu versek iyi olacaktı hiç takas haberi yok. Eldekileri kimin için saklıyoruz acaba Ndiaye için mi ? Hiç oyuncu gönderemiyoruz ben Antep e 2 tane geçiririz diye düşünüyordum bari 1 tane geçirseydik.
                  Adamlar öyle kontratlar yapmışlar ki hem kendileri gitmek istemiyor hem alacak olan takım istemiyor.
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• transfer listem ndiaye, serdar, muhammet, guray veya eren idi. serdar'dan haber gelmedi pek.trabzonspor'a kaptan olacak karakter var.sampiyonluk yolunda guvenilir bu adama.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Bilgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ndiaye cardozo demir
                      -------ekici------
                      ----Mbia-----okay---
                      Ndiayeyi ekiciye tercih ederim o posisyonda duran toptan baska bi varligi varmi ekicinin hep kendine oynuyo buda var

Yorum

• Yeni TEKKE hayırlı olsun.
                        İyi oldu vallahi.
                        Son günlerde maddi zorluklardan dolayı gülmeyi özlemiştik.
                        N'Diae işinin aslı nedir?
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Önce hami simdi muhammet.Bunlar popülist olmayan ama dogru hamleler.

Solbek ve stoper de alirsak bu takim iyi bir ikinci yari gecirecektir.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Hayırlı ugurlu olsun Allah utandirmasin...
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

• ayak iciyle sert vuruslari heyecanlandiriyor. Ancak bu Takima Higuain gelse birsey yapamaz.
                              Bu Takimda forvet olmak cok aci . erkanla ekiciyle oynamak istemez kimse bence.

Yorum

• Muhammet'i ve Cardozo'yu ne yapıp edip çift forvet oynatmak lazım..
                                Kağıt üzerinde süper ikiliye benziyor..

Yorum

Yükleniyor...
                                X