Ndoye ve Douglas'ın maaş yükünden kurtulmak lazım
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Golcü istediniz Rabbim gönderdi daha ne istiyorsunuz
18-19 yaşında bir topçun var çatır çatır gol atıyor ama siz kiralamanın peşindesiniz
Allah aşkına ne bekliyorsunuz daha, Yaw adam atıyor işte ne tecrübesi
Bu çocuk bizde 10-15 gol atarsa Avrupa bu çocuğu izlemeye akar
Sonrası reklam, para ve dünya takımlarının takibi demek
Ardından gelene örnek olmak demek
ama biz kiralayacakmışız hadi oradan
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Yusuf'u savunanlara tabii ki sözüm yok ama Allah aşkına Yusuf'un isabetli ortasını hatırlayanınız var mı? Yahu profesyonel futbolcu olmuşsun, idmanlardan sonra biraz ekstra çalışsa bir gelişme olacağına inanıyorum ama kaç yaşına gelmiş hala 4 yıl önceki Yusuf.
Barselona Xavi'yi 18 yaşında orta sahanın ortasına koyuyor ve verim bekliyor, biz 23 yaşındaki Yusuf'a genç oyuncu muamelesi yapıyoruz, kendini geliştirmesini bekliyoruz.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
M. Beşir' in kiralanma fikri nerden çıktı ? Son zamanlarda duyduğum en saçma fikir. Kırk yılda bir altyapıdan gerçekten umut vaad eden bir oyuncumuz çıkmış. Bir hava yakalamış. Taraftarı heycanlandırmış. Taraftar hocaya sövüyor niye oynatmıyorsun diye. Bu çocuğu niye kiralayalım ?
Cardozo-Demir-Beşir üçlüsü yeterli bu devre. Beşir 400-500 dakika şans bulsa yeter.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleise bak
önce hepsi 1-2yil kendi takiminda sans veriyor
takima girecek seviyeye gelemesze kiralarlar
salak degiller cocuklari bilinmeyen kisilerin eline biraksinlar
bayern mi
kimmich, gaudino, alaba, müller, höjbjerg, kurt vs..
hepsine en az 2 yil sans tanindi. 2si basardi , gerisi kiralik veya satildi
real altyapidan gelistiren takim degil
city daha yeni sistemini kuruyor, yinede gs deki cocuga ihanacho ya sans taniyorlar
tabi örneklendiriecek en güzel altyapi takimlari ayax, barca, lyon ve red bull net work u
zaten altyapidan anlasaydin onlari yazardin,
hic bir takim direk bir yetenegi kiralamazGüncel bir örnek mi istiyorsun? Manchester City Enes Ünalı alıp direkt olarak Genk'e kiraladı. Ha ben de isterim Muhammet Beşir ilk 11 başlasın. Ama bana masal anlatmayın, sadi hoca Muhammet'i kupada oynatmıyor allah aşkına yedek beklemesinin kime ne yararı olacak? İkinci yarıda da oynayacağı 50dk için hikayeler yazıyorsunuz. Mantıklı olun.
"Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolcü istediniz Rabbim gönderdi daha ne istiyorsunuz
18-19 yaşında bir topçun var çatır çatır gol atıyor ama siz kiralamanın peşindesiniz
"Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGolcü istediniz Rabbim gönderdi daha ne istiyorsunuz
scouting platformlarin hepsinde isminden bahsediliyor
cocuk basarili bi sekilde gelisim gösterirken ve mutlu oldugu belli olan ortamdan koparilmasi o yasdaki biri icin psikolojik agir olur
gelisimi durgunluk gösterirse kirala
ama iyi yolda giden bir isi neden bozacan
böyle sacmalikmi olur
ihanacho, gulbrandsen, godwin gibi genc forvetler neler verirdi bugün cardozoylan antrenmana cikmak icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM. Beşir' in kiralanma fikri nerden çıktı ? Son zamanlarda duyduğum en saçma fikir. Kırk yılda bir altyapıdan gerçekten umut vaad eden bir oyuncumuz çıkmış. Bir hava yakalamış. Taraftarı heycanlandırmış. Taraftar hocaya sövüyor niye oynatmıyorsun diye. Bu çocuğu niye kiralayalım ?
Cardozo-Demir-Beşir üçlüsü yeterli bu devre. Beşir 400-500 dakika şans bulsa yeter.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Dünyanın problemi şudur ki; aptallar ve fanatikler kendilerinden her zaman küstahça eminler ama bilge insanlar sürekli şüphe içindeler."
Yorum
-
İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadi Tekelioğlu Muhammet Beşiri oynatacak mı bana bunun cevabını ver.
Sadi hoca ne zaman hazir görse başlatir 90 dakika oynatmaya..
Yorum
-
Ertem bizi trolledi galiba evren Turhan filan yazmış 2 dk konuştular onu diyor galiba
Serefsiz ya bizde bisey sandık yazdıklarının hepsi salon turnuvası için 2 dakika konuştular o kadarEn son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 11.01.2016, 00:23.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinsallah
tempo sorunu var biraz ama...
Yorum
-
İlk olarak Prefect tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaf takımına çıkmayı tecrübe kazanmak zanneden birisi bana "altyapıdan anlasaydın" diyorGüncel bir örnek mi istiyorsun? Manchester City Enes Ünalı alıp direkt olarak Genk'e kiraladı. Ha ben de isterim Muhammet Beşir ilk 11 başlasın. Ama bana masal anlatmayın, sadi hoca Muhammet'i kupada oynatmıyor allah aşkına yedek beklemesinin kime ne yararı olacak? İkinci yarıda da oynayacağı 50dk için hikayeler yazıyorsunuz. Mantıklı olun.
city adami kiraliyorsa altyapisini yeni insa ettigi icin kiraliyor
isleyen bir altyapisi yok, su an kuruluyor
ayrica enes zaten ortamindan cikartilmis biri
muhammetin pek yedek bekledigi yok
gelisim ortami kurulan yas grubunda düzenli oynuyor ve gelisiyor
tecrübe toplamak icin daha yillari var
bak renkdas, altyapi isini bilgi düzeyine yakin birisinlen tartis
komik gösteriym derken komiklik yasarsin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum