Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu adamı birkaç sene önce izlemiştim. Golü koklayan bir havası vardı. Dzeko gibiydi. Topa hakim ve topun sevdiği bir oyuncuydu. Milli takimlarinda Sigurdsson un arkasında kaldı ama ara sıra oynuyor galiba.
    N
    En büyük özelliği çok güzel gol vuruşları var. Iki ayağını da kullanır. Her şekil gol atabilir.

Benim de tek endişem, bizim ligde bu kadar açık alan bulamayisi olur. Bizde defans yapılmıyor, bogusuluyor. Böyle bir durumda nasıl yapar bilemem ama Izlanda'lı olduğundan sağlam olacaktır diye umuyorum...
    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• Egemen keşke gelse

Yorum

• Özer takımdan ayrılmak istiyor diye haber çıktı dogruluk payı nedir. Bugün de kadroda yoktu

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özer takımdan ayrılmak istiyor diye haber çıktı dogruluk payı nedir. Bugün de kadroda yoktu

Inşallah doğrudur dicemde, Özer'i kim ne yapsin!
          Özer'den zor kurtuluruz..

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İllaki bulunur alıcısı da bizden aldıgını alır mı bilmem.

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İllaki bulunur alıcısı da bizden aldıgını alır mı bilmem.

Alamaz, alamayacaği için de gitmez..

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gidebilecegi iki takim var Bursaspor ve Kasimpasa hadi birde Antalya olsun bunlardan sadece Bursaspor 500-600 bin euro arasi maas verir Özer de bunu hayatta kabul etmez.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gidebilecegi iki takim var Bursaspor ve Kasimpasa hadi birde Antalya olsun bunlardan sadece Bursaspor 500-600 bin euro arasi maas verir Özer de bunu hayatta kabul etmez.
                  Bakalım zaman ne gösterecek Başkana güveniyorum

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Antalya alır.

Yorum

• Arkadaşlar tam emin değilim ama Özer HURMACI bir renktaşımıza küfür edip Instagram hesabını kapatmış. Yönetime iletildiği iddiası var ama Twitter`da tabi

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar tam emin değilim ama Özer HURMACI bir renktaşımıza küfür edip Instagram hesabını kapatmış. Yönetime iletildiği iddiası var ama Twitter`da tabi

https://twitter.com/search?src=typd&...20Hurmac%C4%B1
                        Derhal kovulmali, a'si b'si yok!

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar tam emin değilim ama Özer HURMACI bir renktaşımıza küfür edip Instagram hesabını kapatmış. Yönetime iletildiği iddiası var ama Twitter`da tabi

https://twitter.com/search?src=typd&...20Hurmac%C4%B1
                          Usta'ya güveniyorum. Usta Özer gibi cirkef, igrenc birini barindirmaz kulüpte, merak etmeye gerek yok bence.

Yorum

• özere gelene kadar kaç tane topçu var gitmrsi gerekenbu arada transferde hiç haber yok muiho da haber alabiliyorduk bunlarda çıt yok resmen Vidar Kjartansson haberi vardı nette bilgisi olan var mı

Yorum

• Sercan Kaya'nın bir röportajına denk geldim şu kısım beni iyi güldürdü Azeriler hangi Türk oyuncunun orayla bağı var onu araştırıyorlar sanırım

Azerbaycan milli takımıyla alakam ise annemin babası Azeri. Nereden öğrendiklerini bilmiyorum ama benle irtibata geçtiler. Milli takıma davet edeceklerini söylediler. Fakat sonradan herhangi bir somut gelişme olmadı.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• [MENTION=16410]Enes Başkaya60[/MENTION] Dün aksam mac esnasinda "macdan sonra Adanasporlu Sami can alinir" dedin, bir bildigin var sanirim dök icindekileri reyiz özletiyorsun kendini
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Çalışıyor...
                                X