Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emrullah'ı alalım, Mbianın mislini oynamazsa benim adım kayyum değil. elin yabancısının kaprisiyle uğraşılmaz

Onuru iyi bir fiyata bjkye gönderebiliriz hem Onur için hemde bizim için müthiş olur. Yerine Arıkan
    Mbia yerine Emrulah
    Ndoye yerine rizeye 3 oyuncu artı biraz para Kweuke yada Ndiaye
    Gerekirse CardozO Çine falan iyi fiyata satılabilir yerine Gekas türevi maliyetsiz bir forvet

kasaya en az 15 millon euro girer ve alacağımız verim en kötü ihtimalle nötr olur
    En son Hakan tarafından düzenlendi; 31.12.2015, 18:10.

Yorum

• Belkalem geri dönebilir İNŞALLAH diyoruz

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Iki tane zimba gibi kanat oyuncusu
        Junior Hoilet ve Kacaniklic
        Hoilet iyi oyuncu ama bence kanat değilde yardımcı forvet oynarsa faydalı olur.
        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• siz bu oyuncuların indirime gideceklerine gerçekten inanıyor musunuz??? en basit mantıkla neden böyle bir şey yapsınlar... bunun cevabını verebilecek olan var mı???

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            siz bu oyuncuların indirime gideceklerine gerçekten inanıyor musunuz??? en basit mantıkla neden böyle bir şey yapsınlar... bunun cevabını verebilecek olan var mı???
            İndirime gitmeyeni satış listesine koyacaksın. Üçe beşe bakmadan satacaksın. Gitmek istemeyen indirecek. Cevap bu kadar basit. Dünyada örnekleri çok bunun son örneği bjk.demek ki yapılıyormuş demek ki mantığa uygunmuş

Yorum

• İlk olarak onur-ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İndirime gitmeyeni satış listesine koyacaksın. Üçe beşe bakmadan satacaksın. Gitmek istemeyen indirecek. Cevap bu kadar basit. Dünyada örnekleri çok bunun son örneği bjk.demek ki yapılıyormuş demek ki mantığa uygunmuş

o zaman takımda adam kalmaz. sen 2-2.5 kazana adama 1.5 verirsen kimse bundan vazgeçmez. ayrıca oyuncuların kalmak için can atacağı bir kulüp te değilsin. o yüzden ben kimsenin indirime gideceğini düşünmüyorum. hadi 300-500 desen eywallah ta 1 milyon € dan vazgeçecek adam... tam bir hayal ürünü...

Yorum

• İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emrullah'ı alalım, Mbianın mislini oynamazsa benim adım kayyum değil. elin yabancısının kaprisiyle uğraşılmaz

Onuru iyi bir fiyata bjkye gönderebiliriz hem Onur için hemde bizim için müthiş olur. Yerine Arıkan
                Mbia yerine Emrulah
                Ndoye yerine rizeye 3 oyuncu artı biraz para Kweuke yada Ndiaye
                Gerekirse CardozO Çine falan iyi fiyata satılabilir yerine Gekas türevi maliyetsiz bir forvet

kasaya en az 15 millon euro girer ve alacağımız verim en kötü ihtimalle nötr olur
                İhocan
                Onur Recep Kıvrak

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  o zaman takımda adam kalmaz. sen 2-2.5 kazana adama 1.5 verirsen kimse bundan vazgeçmez. ayrıca oyuncuların kalmak için can atacağı bir kulüp te değilsin. o yüzden ben kimsenin indirime gideceğini düşünmüyorum. hadi 300-500 desen eywallah ta 1 milyon € dan vazgeçecek adam... tam bir hayal ürünü...
                  Beş yüz kes cardozodan onurdan. Ekici zaten 1.5 civarı alıyor. Onur indirir diye düşünüyorum. Cardozo indirmezse gitsin alıcısı rahat bulunur. Sefalar özerler indirmezse onlar da gitsin zaten istemiyoruz. Takıma bakıyorum da kalsın diyeceğimiz onur cavanda Ekici Aytaç Okay ilk akla gelenler.Onur indirsin. Diğerleri zaten normal ücret alıyor gitmelerini gerektirecek durum yok. Size sorsam kimler kalsın bunları sayarsınız. E geri kalanı kalmış gitmiş zaten umurumuzda değil ki. Bence bu açıdan bizim elimiz güçlü. Zaten yeni yapılanma isteyen biziz. Özer indirmemiş gitmiş erkan indirmemiş gitmiş e zaten benim istediğim de bu değil mi? yeniden yapılanma ayağına hem indirim hem temizlik yapacaksın.

Yorum

• Bazı insanların Trabzonspor düşmanı olduğu, dolayısıyla Trabzonspor'un en önemli değerlerinin düşmanı olduğu bu kadar açıkken halen bu insanların bu forumda barınabilmeleri akıl işi değil. Ne akla hizmet bunlar burada yaşayabiliyor anlam veremiyorum. Adamların tek derdi algı operasyonu, aşağılama, kin kusma ve Trabzonspor taraftarının ak dediğine kara deme...
                    Onur Recep Kıvrak

Yorum

• niasse akhisardayken az yazmadık şimdi chelsea yolunda

aynısı Nakoulma için de diyorum, hazır Mersin sorunluyken kolayca alabiliriz gsden önce

Yorum

• Marifet Niasse'ı Akhisara gelmeden yazmak

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marifet Niasse'ı Akhisara gelmeden yazmak
                          haklısın Senegal ligini takip etmem gerekirdi, tvde olması engellemez sırf onun için orda yaşamam gerekirdi

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haklısın Senegal ligini takip etmem gerekirdi, tvde olması engellemez sırf onun için orda yaşamam gerekirdi
                            Senegalde yaşamanıza gerek yok bence

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün internette bir haberde Lucescu ile Usta görüşmesinde, Lucescu'nun bir futbolcu listesi sunduğunu belirtmişler....Birkaç tane futbolcu ismi yazıyor Brezilyalı....Onlardan biri de belirttiğiniz Caio imiş.....
                              Hangi site ve ne yazıyor merak ettim.
                              İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün internette bir haberde Lucescu ile Usta görüşmesinde, Lucescu'nun bir futbolcu listesi sunduğunu belirtmişler....Birkaç tane futbolcu ismi yazıyor Brezilyalı....Onlardan biri de belirttiğiniz Caio imiş.....
                                Tamam buldum teşekkürler..Fotospor muş..
                                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

Yükleniyor...
                                X