bizim taraftar kadar gereksiz bir grup görmedim. şimdi de özer'e fena halde sarmış durumdalar. yani bir taraftar grubuna akıl,mantık hiç mi uğramaz arkadaşım?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kalavara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizim taraftar kadar gereksiz bir grup görmedim. şimdi de özer'e fena halde sarmış durumdalar. yani bir taraftar grubuna akıl,mantık hiç mi uğramaz arkadaşım?ALLAH UTANDIRMASIN
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözere gelene kadar kaç tane topçu var gitmrsi gerekenbu arada transferde hiç haber yok muiho da haber alabiliyorduk bunlarda çıt yok resmen Vidar Kjartansson haberi vardı nette bilgisi olan var mı
Ben söyleyeyim sıfır.Takım kotu geyigine hic girmeyin.B kotu takımla Beşir 60 dakikada 3 gol attı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Dagildi öldü bitti dedigimiz Gs Donk tan sonra Linnesi de aliyor muhtemelen 2 adam daha alacaklar..Denizli orayi bu sene toparlayip seneye sampiyonluga oynatir...Keske Cavandayi bir yere iteleyip Linnesi biz alsaydik.Tam bir hucumcu bek..
Biz sinir stres dolu sezonlar gecirdik ama gelisen olaylara baktigimda muthis stres dolu bir 2.yari bizi bekliyor. .Allah sabir versin herkese..
Yorum
-
Allah nazarlardan saklasın. Şu istatistikler; "Yıllardır birçok oyuncuya boşuna milyonlar veriyorsunuz" diye bağırıyor resmen.
Bundan sonraki tüm transferlerde maaş üst limit yerlide 2 M TL, yabancıda 1.5 M € olmalı.
En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.01.2016, 10:08.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah nazarlardan saklasın. Şu istatistikler; "Yıllardır birçok oyuncuya boşuna milyonlar veriyorsunuz" diye bağırıyor resmen.
Bundan sonraki tüm transferlerde maaş üst limit yerlide 2 M TL, yabancıda 1.5 M € olmalı.
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSozlesme imzalanan altyapi oyuncularina ne kadar veriliyor ?
M. Beşir aylık 2 bin 500 TL alıyormuş.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İnşAllah Özer bu küfür meselesinden dolayı gönderilir. Bir de bir yerde görmüştüm. Yusuf bir Avrupa kulübüne satılmış. Umarım bu da Doğrudur.
Douglas
Ndoye
Fatih
Soner
Alper
İshak
Esteban
Deniz
Gibi oyuncuların gideceği bir dönem olur umarım. Sol bek ve Stoper olmazsa olmazlarımız.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık 30-50 bin TL civarı.
M. Beşir aylık 2 bin 500 TL alıyormuş.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah nazarlardan saklasın. Şu istatistikler; "Yıllardır birçok oyuncuya boşuna milyonlar veriyorsunuz" diye bağırıyor resmen.
daha da geliyor alttan doğukan, talha, Sergen
altyapıda birçok oyuncu ile sözleşmeler bitiyor sanırım bunlarla ilgili bir gelişme var mı“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle...
daha da geliyor alttan doğukan, talha, Sergen
altyapıda birçok oyuncu ile sözleşmeler bitiyor sanırım bunlarla ilgili bir gelişme var mıŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Güray'ın alınmasıyla ilgili transfer girişimlerine genelin aksine, olumsuz bakmıyorum.Güray akıllı oynayan , topla oynama yeteneği iyi seviyede bir oyuncu.
Ümit milli takımın en parlak yıldızı olduğu dönemde olabilecek en kötü biçimde ayağı kırılan bir futbolcu . Ayağı kırılmadan öncesi tarihlerde aratırsanız forumda sayısız ilgili mesajını ve analizini bulursunuz.
2007 yılından itibaren ülke çapında adı tanınmaya başladı . Tam büyük transferini yapacağı sezon 2010 yılında kasabın birine denk geldi, ve tam 1,5 sezon ayağına top değmedi. 2012-2013 sezonu ve 2013-14 Güray için rejenerasyon süreci yeniden mental ve fiziksel açıdan lig seviyesine geldiği sezonlar oldu. Bu sezon ise , O ilk estiği yıllardan esintiler sunmaya başladı. Bir futbolcunun bu kadar ağır bir sakatlık yaşayıp bu kadar uzun süre futboldan ayrı kaldıktan sonra; zihinsel ve fiziksel açıdan sakatlık öncesi durumuna geri dönebilmesi ve sahada üzerinde ürkeklik taşımadan azimle mücadele edebilmesi her şeyden evvel takdire şayan bir durumdur.
Bu durum Güray kişiliği , yaşantısı ve profesyonelliği hakkında da önemli ipuçları vermektedir.
Yorum
-
İlk olarak malkocogluu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSozlesme imzalanan altyapi oyuncularina ne kadar veriliyor ?
prof. 100 bin tl"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
Yorum