Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala mac satti muhabbeti.kimin neyi sattigini acikca gorduk. bu iftirayi atanlardan destegimi cektigim gundur antep macinin oldugu gun. ne kadar ise yaramaz olduklarini o gun acikca gosterdiler.cogu kisi isine geldigi icin atilan iftiraya inandilar. herkesin kendi bilecegi is tabi.
Ne Yumlu nun maci sattigina inaniyorsun, ne de Yumlu nun yetersiz olduguna, kafan güzelmis nerden aldin renkdasNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Yumlu nun maci sattigina inaniyorsun, ne de Yumlu nun yetersiz olduguna, kafan güzelmis nerden aldin renkdas
alıntılamak da istemedim...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleInsallah dogrudur.
VARAN 2- Ülkesinde tedavi olan Oscar Cardozo'dan sevindiren haber geldi.. Süper golcü 2,5 milyon euro olan ücretini 2 Milyon euro seviyesine indireceğini sorun yaşatmayacağını belirtti. Oscar, yaklaşık 1,5 Milyon TL kulüp kasasına bırakmış olacak ve ''VEFA'' diyenlere katılacak.
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben verdiği ve geri çektiği desteği anlayamadım...
Adam kendi itiraf etti, gecmisde yaptigim hatalardan ders aldim falan dedi, daha ne desin he antep macini sattim diyecek hali yok, arti birde buna yetersizligini eklersek, bu adamla yeni sözlesme imzalamak, felaket ötesi birseyNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın ertesi günü kadro dışı kalıyorsun,bizzat kulübün yönetici maçı sattığını ima ediyor.Çıkıp tek kelime etmemesi Trabzonspor sevgisi dimi?
Senin işine de bu geliyor o zaman kusura bakma
Yorum
-
Onur'un sözleşmesi biraz kapali kaldı. Acaba garanti arti mac basilarla maksimum 2.250.000 milyon mu yoksa garanti 2.250.000 mac basi yok mu bu önemli.
Cardozo da ayni sekilde tek kurus indirime gitse yeridir adam 500k indirime gidiyor halen daha 1.5tan fazla kimse vermez diyoruz.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
Marco Marin ile de yollar ayrılmalı.
1.6 milyon euro alıyor yedek için fazla lüks
Mersin'den Naokulma'yi 300.000 € alır yarim sezon 400.000 € oynatirsin
Erkan Zengin bence gönderilmeli iyi oyuncu olabilir ama Trabzonspor için yetersiz bir kanat oyuncusu yıllık maliyeti göz önünde bulundurularak gönderilmeli
Yorum
-
Yumluyla aykutun bu seneki performanslarini elestirenler art niyetli insanlardir takmislar dillerine bi 4 4 luk antep maci sakiz gibi cigneyip cigneyip koyuyorlar mac satmismis kim soyleyen iho gidin siz ona inanmaya devam edin ayni macda asistide var adamin ona bakarsaniz...bu seneki performansindan aykutla olusturdugu uyumdan bahseden yok..bu sene yumlu dusmanlari hatasini arayip durdu ama adam her mac ustune koydu..11den kesildi yerine oynayan douglas sicti batirdi ..bu seneki performansina bisey soyleyip bariz mac kaybettircek hatasinida bulamayinca kimse gecen seneki antep macida antep maci..hata yapmayan stoper varsa soyleyin bilelim..la turkiyedeki yerli stoperlerin icinde yumludan aykutdan iyi performansi olan bu sene sadece 1 isim soyleyin susalim..yaziklar olsun sizin gibi at gozluklulere ..siz gidin douglas alindi diye sevinc cigliklari atin menejerdeki puanlarina gore.. o da gelsin takimin icine etsin sizin gibi futbol fukarasi ozurlulere yumluda cok aykutda..En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 08.01.2016, 16:34.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben verdiği ve geri çektiği desteği anlayamadım...
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCardozo iyi oyuncu ama bizden gitse 2 milyon kimse vermez 1.5 milyon euro civarı iyi olur
hiçbir çalışan iş yerine 500 bin euro bırakmaz olacaktı...
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGidişat gösteriyorki, devre arası transferlerimiz;
Güray Vural
Serdar Taşçı
Badou N'Diaye
Muhammet Demir
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
arkadaslar burasi transferle ilgili yorumlar icin degilmi?? herkes Mustafa yumlu yaziyorda ??Mustafa istesekte istemesekte bizim mukaveleli oyuncumuzdur...
osmanlisporda oynayan Badou N'Diaye süper bir oyuncu kupa maclarinda ligde bize cok güc katacaktir mutlaka alinmali ..büyük haycan katacaktir takima ve taraftaraBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe Yumlu nun maci sattigina inaniyorsun, ne de Yumlu nun yetersiz olduguna, kafan güzelmis nerden aldin renkdas
Yorum
Yorum