İlk olarak kyodou tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi an konuyu küresel ısınmaya kadar bağlayacaksın sandım maşallah, ne Jaja'sı ne kılıbığı? Senin şiddete bakış açın farklı olabilir ama benim için birini boğazını sıkmak sıkmak magandalıktır. Aykutun mizac olarak ortalama bi trabzon serserisinden farkı yok. bunu için cezaevinde yatması ya da her sabah kavga etmesine gerek yok. bu senin için normal bir şey olabilir ama benim için değil. bu kadar basit.
Renkdas birkac mesajina dikkat ettim, son zamanlarda foruma yeni üye olanlarin arasinda en mantikli ve Dogru tespitler yapan üyesin, biraz gec oldu ama hos geldin aramiza.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi an konuyu küresel ısınmaya kadar bağlayacaksın sandım maşallah, ne Jaja'sı ne kılıbığı? Senin şiddete bakış açın farklı olabilir ama benim için birini boğazını sıkmak sıkmak magandalıktır. Aykutun mizac olarak ortalama bi trabzon serserisinden farkı yok. bunu için cezaevinde yatması ya da her sabah kavga etmesine gerek yok. bu senin için normal bir şey olabilir ama benim için değil. bu kadar basit.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenkdas birkac mesajina dikkat ettim, son zamanlarda foruma yeni üye olanlarin arasinda en mantikli ve Dogru tespitler yapan üyesin, biraz gec oldu ama hos geldin aramiza.
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsun hovarda midir gözümle görmedim ama öyle olsa bile ülkenin en iyi hocasidir..
Jaja sarhosmus görmedim ama ülkeye gelen en kaliteli yabanciardan biridir kral topcudur..
Emre Melo Volkan Lugano bunlarda saha icersinde karaktersizligin dibine vuran topculardir ama topculardir..
Aykut un magandaligini karaktersizligini gectim de kalite olarak bu adamlarin arasinda anmak bile bu adamlarin kariyerlerine hakarettir..
Aykut un bu kadar konusulacak bir yani yok...Aykut kendinin yarisi kadar olan Marini kameralar rencide edip güç gösterisi yapacak kadar aciz karaktersiz bir adamdir...Maasinda yari yariya indirip yapip kalacaksa kalsin yoksa vursunlar kıçına tekmeyi..
O değilde son 3 maçtır maçın adamı bölümüne Aykut Aykut diye yüzlerce mesajı bizzat kendi fake hesaplarımdan yazıyorum heralde.
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykutun Marine el ensesi,
Erkanın Ekiciye yumruğu,
Özerin Medjani dalaşı sonrası korunması ve Medjaninin takımdan ayrılması,
Yumlunun 4-4lük maç sonrası ....
Bu 4 adam bence takıma yakışmıyor,nasıl oynadıkları beni ilgilendirmez.Kendilerini ağa sanıyorlar heralde.Dingonun ahırı değil burası.
İnsanların özel hayatına karışmam haddime değil,ama bu özel hayat değil bizzat takımı etkileyen durumlar.Jajanın gece hayatı ile bunların yaptıkları karşılaştırılamaz.
Evet Aykut şuan takımın en iyi stoperi ama yokluktan.İlk fırsatta yollardım ben olsam. Demirok Yumludanda Aykutdan da daha iyi alternatif olur bize. Önemli olan takım olabilmek.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
----------------------onur----------------
-------------aykut-------------serdar-----------
cavanda-------------aytac---------------guray
------------ekici---------------mbia-------------------
marin-----------------cardozo----------------erkan
serdar tascı ve guray transferi ile bu kadro kurulabilir.Tabi alternatif forvet olarak muhammet ve cok daha onemlisi bir tane skorer kanat forvet alınsa takım ikinci yarı iyi skorlar alabilir.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut Marin ile kanka oldu siz hala turşu suyu derdindesiniz.
O değilde son 3 maçtır maçın adamı bölümüne Aykut Aykut diye yüzlerce mesajı bizzat kendi fake hesaplarımdan yazıyorum heralde.
Ama söylediğim gibi sadece Aykut değil Erkan,Özer ve Yumlu bana göre takım huzurunu kaçıran oyuncular.Yaptıkları hareketleri tasvip etmiyorum ve bundan dolayı takımıma yakıştıramıyorum.Yokluktan şuan takımda olabilirler ama ben olsam bu isimleri ilk fırsatta takımdan uzaklaştırırdım.Performansları beni ilginlendirmez,takım olabilme adına negatif etkileri var bana kalırsa.Belki önceden böyle düşünmüyo olabilirim ama şuan böyle düşünüyorum.Sende farklı düşünebilirsin sıkıntı yok,zaten burası bir forum.Herkes kendi düşüncelerini dile getiriyor.Bende böyle düşünüyorum.Aynı düşünmek zorunda değiliz ya ?Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni yönetimin gelmesiyle beraber duyumcularımızların performansları çok düştü. Normalde transfer dönemlerinde buraları şenlenirdi. Sayfaları takip edemezdik. Duyumcu arkadaşlar bomba bırakır giderlerdi. Sonra bunları başka bombalar takip ederdi. Bombacı mülayime bile hasret kaldık!
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAykut geçen sene Ersun hoca kesene kadar ve bu sezon da oynadığı bütün maçlarda iyi performans gösterdi takım standartlarına göre.Bunda sıkıntı yok zaten hatta şuan takımın en iyi stoperi konumunda bunu da belirttim zaten.
Ama söylediğim gibi sadece Aykut değil Erkan,Özer ve Yumlu bana göre takım huzurunu kaçıran oyuncular.Yaptıkları hareketleri tasvip etmiyorum ve bundan dolayı takımıma yakıştıramıyorum.Yokluktan şuan takımda olabilirler ama ben olsam bu isimleri ilk fırsatta takımdan uzaklaştırırdım.Performansları beni ilginlendirmez,takım olabilme adına negatif etkileri var bana kalırsa.Belki önceden böyle düşünmüyo olabilirim ama şuan böyle düşünüyorum.Sende farklı düşünebilirsin sıkıntı yok,zaten burası bir forum.Herkes kendi düşüncelerini dile getiriyor.Bende böyle düşünüyorum.Aynı düşünmek zorunda değiliz ya ?Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
Sene sonu sözleşmesi bitecek Banega için en azından bir girişimde bulunalım artık.Şu tarz bir adamı bu forma altında görmeden ölmek istemiyorum
...........................M'bia.................. .......
..................Mehmet......Banega.............. .
Rakibi hapsedecek topu ayağında tutacak orta saha budur.Yanlarına da iki iyi kanat oyuncusu oldu mu Cardozo en az 20 atarDallas Mavericks
.................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki
Yorum
-
İlk olarak Hakan Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler burası Trasfer başlığı allah aşkına yumluya, özere ve yusufa yapılan iltifatları burada okumak zorunda değilim.. gidip her oyuncuyu kendi başlığında eleştirip övgüler dizin yeter artık forum kendini bilmezler yüzünden bu halde..her konu kendi başlığında yapılsın..Yönetici arkadaşlar lütfen el atın bu konuya..Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
#YKO - GÜRAY VURAL TRANSFERİ
Sorulan sorularda Güray Vural ile anlaştıkmı? Diyorsunuz...!
1 hafta önce Güray Vural ile anlaştığımızı siz değerli #YKO ailesi ile paylaşmıştık.Yeni Transferimiz Trabzonspor Camiasına tekrardan hayırlı ve uğurlu olsun diyoruz~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
Yorum