Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ndiaye transferi gereksiz bir transferdir. Adamın oynadığı mevkide Ekici, Marin gibi Ndiaye'den daha iyi adamlar var. Sadi Abinin Marin'i oynatmayıp Ndiaye'yi istemesi saçma. Gidip sol bek, stoper, forvet falan baksınlar.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz: "Trabzonspor’dan Marko Marin için de olumlu cevap alamadık"

Adamlar ciddi ciddi teklif yapmış
      Yok artık ya. Sadi' den yüz buluyorlar bunlar.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• marin marin olalı böyle zulüm görmedi..

Yorum

• Sadi'nin eline hayatı boyunca Marin gibi bir oyuncu geçmemiş, kalkmış burun kıvırıyor güler misin ağlar mısın ?
          .

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ndiaye transferi gereksiz bir transferdir. Adamın oynadığı mevkide Ekici, Marin gibi Ndiaye'den daha iyi adamlar var. Sadi Abinin Marin'i oynatmayıp Ndiaye'yi istemesi saçma. Gidip sol bek, stoper, forvet falan baksınlar.
            üçü de bir arada oynayabilir.öyle farklı oyuncular.özellikle ndiaye çok yönlü bir oyuncu. çift yönlü ortasahaya da evrilebilir, ikinci forvet olarak hücumda da oynayabilir.ekici ile marin'de olmayan kritik özellik bu. ikinci forvet gibi hücumu destekleyememe durumu.

Yorum

• N'Diaye 25 yaşında.Kariyerinin en iyi sezonunu yaşıyor.Norveç'te Bodo Glimt'de iki sezonda 46 maça çıkmış 13 gol 11 asistle oynamış.Sadece bu sezon ise 9 gol atmış

Yorum

• Akhisar sağ kanada Grbic diye briini almış , Güray gidiyor sanırım?
                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Güray, N'Diaye, Rodallega....isimlere bak. Biz Trabzonspor'muyuz Akhisar'miyiz sasirdim. Adam gelip yarim sezon biraz iyi oynuyor transfer listemize giriyor yas mas kalite malite dinlemeden. Yazik...

Yorum

• ANDRÉ CARRILLO

24 Yaşında
                    Sağ / Sol Kanat / Forvet Arkası

Haziranda sözleşmesi bitiyor , Yeni sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bırakıldı .
                    Bilmem artık ne düşünürsünüz

André Carrillo, 34, Peru ➤ SC Corinthians, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 14 Haz 1991, Lima, Peru

Kumral Bir Çocuk
                    Şarkılarla Geçti Aranızdan

Yorum

• En çok istediğim iki transfer; Lukaku ve Omar.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En çok istediğim iki transfer; Lukaku ve Omar.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Omar cok büyük yetenek lakin anlamadigim neden baska takimlar omari istemiyorlar ??yoksa yaniliyormuyum
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Güray, N'Diaye, Rodallega....isimlere bak. Biz Trabzonspor'muyuz Akhisar'miyiz sasirdim. Adam gelip yarim sezon biraz iyi oynuyor transfer listemize giriyor yas mas kalite malite dinlemeden. Yazik...
                          renktas biz trabzonsporuz tabiki malesef suan Güray gibi sol bekimiz yok ,

rodallega gibi golcümüz de yok ??

ndiaye bilmiyorum fazla izlemedim ,ama izledigim macinda bizde bu oyuncu ilk onbirde oynar kesinlikle diyebilirim ..

suan ligi düsünmemiz gerekiyor öyle ahim Sahim oyuncu alacak degiliz Mantik olarak

yönetim ve baskanimiz gelecek sezonu düsünüyorlar
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• http://www.transfermarkt.com.tr/mile...spieler/103246 Hücum hattında kendisini görmeyi isterim. Güney Amerika'nın en iyilerinden oldu bu sene. Sene sonu büyük bir lige transferini bekliyorum neden araya girmeyelim? Böyle skorer bir oyuncuya ihtiyacımız var.
                            DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                            ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Uefa kriterlerinden dolayı,mayıs ayına kadar kara geçmemiz gerekiyormuş.Bakalım kadro da ne gibi değişiklikler olacak .
                              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Ndiaye iyidir, Rodagella'yı tanımıyorum. Lakin Kolombiya'lı forvet olması iştah açıyor. Muhtemelen de N'Doye'nin aldığının dörtte biri fiyatına oynar.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Çalışıyor...
                                X