Ndiaye transferi gereksiz bir transferdir. Adamın oynadığı mevkide Ekici, Marin gibi Ndiaye'den daha iyi adamlar var. Sadi Abinin Marin'i oynatmayıp Ndiaye'yi istemesi saçma. Gidip sol bek, stoper, forvet falan baksınlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇaykur Rizespor Transfer Komitesi Başkanı Koray Deniz: "Trabzonspor’dan Marko Marin için de olumlu cevap alamadık"
Adamlar ciddi ciddi teklif yapmışŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdiaye transferi gereksiz bir transferdir. Adamın oynadığı mevkide Ekici, Marin gibi Ndiaye'den daha iyi adamlar var. Sadi Abinin Marin'i oynatmayıp Ndiaye'yi istemesi saçma. Gidip sol bek, stoper, forvet falan baksınlar.
Yorum
-
ANDRÉ CARRILLO
24 Yaşında
Sağ / Sol Kanat / Forvet Arkası
Haziranda sözleşmesi bitiyor , Yeni sözleşme imzalamadığı için kadro dışı bırakıldı .
Bilmem artık ne düşünürsünüz
André Carrillo, 34, Peru ➤ SC Corinthians, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 1.00 mil. € ➤ * 14 Haz 1991, Lima, Peru
Kumral Bir Çocuk
Şarkılarla Geçti Aranızdan
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn çok istediğim iki transfer; Lukaku ve Omar.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak Gümüshaneli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüray, N'Diaye, Rodallega....isimlere bak. Biz Trabzonspor'muyuz Akhisar'miyiz sasirdim. Adam gelip yarim sezon biraz iyi oynuyor transfer listemize giriyor yas mas kalite malite dinlemeden. Yazik...
rodallega gibi golcümüz de yok ??
ndiaye bilmiyorum fazla izlemedim ,ama izledigim macinda bizde bu oyuncu ilk onbirde oynar kesinlikle diyebilirim ..
suan ligi düsünmemiz gerekiyor öyle ahim Sahim oyuncu alacak degiliz Mantik olarak
yönetim ve baskanimiz gelecek sezonu düsünüyorlarBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
http://www.transfermarkt.com.tr/mile...spieler/103246 Hücum hattında kendisini görmeyi isterim. Güney Amerika'nın en iyilerinden oldu bu sene. Sene sonu büyük bir lige transferini bekliyorum neden araya girmeyelim? Böyle skorer bir oyuncuya ihtiyacımız var.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
Yorum