Muhammet Demir gelirse gol kralı olabilir.Eren Derdiyokun gol vuruşları çok iyi değil.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleereni kasımpaşa 2,5 milyon euro verip almış satmak içinde 5 ister cardozo giderse eren düşünülebilir eren gelirse 5 yıl santrafor aranmaz.
Yorum
-
İlk olarak kayyum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecardozayı kasımpaşaya verip cüzzi bir miktara eren alınabilir en azından bitik bir oyuncudan kurtulup cardozonun dinç versiyonunu almış oluruz
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Topal, Atınç Nukan, Enes Ünal yakın örnekler. Bizden Tekke, Gökdeniz... En azından benden gecti diyip yatarak para kazanmaya calismaz.
Milli takım Avrupa Şampiyonasında iyi futbol oynasın, Lucescu da bize gelsin. Bak o zaman Zeki Yavru' ya bile Avrupa' dan teklif gelir.
Haa bu arada 2.5 M € keş para verilmemeli hicbir Türk oyuncuya. Bence 1 M + takas olursa gelsin, yoksa gerek yok. Ama ben olsam Ibisevic' e de 2.5 vermem. Hatta hiçbir şekilde almam yani ne gerek var.
Opsiyonla Romarinho' yu kiralasak keşke. Antep de o aç gözlü başkan oldukça ederine alamayız Muhammet' i. Adam ne zaman gündeme gelse açıklama yapıp pazarlığı kızıştırmak için araya 3 laleyi sokuyor.
Atınç ve Enes demissin de ben de 25 üstü oyuncular için çok cok zor demiştim.
Avrupa şampiyonasinin ekmeğiyle Mehmet Topal transfer oldu orasi da ayri.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebana erenmi yoksa muhammet mi derseniz eren derim eren kople bir futbolcu muhammet bana göre biraz ağır bir adam.
muhammet demir in son vurusları daha iyi ve daha hızlı. tipik 4 4 2 deki forvet veya kanat forvet olarak oynayabilir.
erenin fiziği ve hava topları daha iyi. topu servis eden tip. tipik 4 2 3 1 deki forvet
bence biraz yanlıs degerlendirmssin muhammet ağır birisi degilManagerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Eren ve Muhammet birbirlerine alternatif olabilecek farklı tarzda oyuncular ama maliyetlerinin her biri için 1 ve maksimum 1.5 milyon euro arti 2 3 oyuncuyla karsilanmasi durumunda mantikli transfer olurlar. Saf bonservis 3 milyon verirsek Sefa'da yaşanan tramva yasanabilir. Hos Sefa ve Waris transferinde yönetimin para yediğini düşünüyorum.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiHerkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKeşke Samed Yeşil'le ilgilensek tam kelepir fiyata alınacak dönemindeEn son tonya55 tarafından düzenlendi; 01.01.2016, 13:02.
Yorum
-
İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Topal gittiğinde 24 yaşındaydı, Fatih ile Gokdeniz ise Rusyayi ne kadar avrupadan saydığına bağlı. Tabi 2005 ve 2010 yillari arasi Türk futbolcuya bakış açısıyla suanki de çok farkli.
Atınç ve Enes demissin de ben de 25 üstü oyuncular için çok cok zor demiştim.
Avrupa şampiyonasinin ekmeğiyle Mehmet Topal transfer oldu orasi da ayri.
Rusya' yı Avrupadan saymaya gerek yok zaten. Konumuz oyuncu satabilmek. Rusya Katar farkeder mi ? Muhammet gol krallığına oynasın teklifler havada uçuşur.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 gün gün önce; Vitali Denisov için 1 M€ + N'Doye teklif ettik dedi.Dün Vitali' nin sözleşmesi bitti. Sallarken araştırmıyolarda.. bikac kisi sozlesmesi bitiyor diyip dalga gecince kaldırdılar haberi.
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
Yorum