İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
-
Okay defansif anlamda oyunda yok. Rakip takım orta sahası okay varken çok rahat oynuyor. Basamıyor, pres yapamıyor, pas alışverişini kesemiyor, top çalamıyor. Ön liberoya, mbia tarzında çok kaliteli en az iki adam şart. Bir takımı ön libero şampiyon yapar ve bir takım iyi bir ön liberoyla ligde kalır. Şekil a: Biz. Bu sene ilk yarıda mbia'nın katkılarıyla ligde kaldık. Mbia bir çıktı takım resmen çöktü. Ama doğruya mbia'yı bile yerden yere vuranlar vardı.Şu takıma gelmiş geçmiş en iyi 2 - 3 adamdan birisiydi mbia...
Ben muharrem usta ya güveniyorum. Şu bir gerçek İHO kulübün içine etti.. Belki 50. yılda yalan ama en azından ısıran sağlam duran bir takım oluşturabilirsek ve borcu sıfırlayabilirsek gelecek adına bir şeyler yapılabilir.
ayrıca: Şu kulübe üye olun. Bu kulüp iho gibilere bırakılmayacak kadar değerli. Hepi topu 500 TL üye olun....Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar Aziz HO....Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane zibidi üniversite öğrencisi bu mallları karşılamıştır.Ne demezsin deseydiler Trabzonun yarısı bjk var diye ölüyor gözüne uyku girmiyor kimsenin.Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.
Yorum
-
o paralara yapamaz 2.5 net veriyoduk ona sanırım gönderileceklerin en başındadır hele maaş bütçesi o kadar düşürülecekken yapacagı varsada göremeyecez)
İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülen'doye teofilo etkısı yapmasın))
ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli
Yorum
-
İlk olarak mekatronik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ın sorunu yetenek değil, o pozisyonunda oynayan adamda olmaması gereken iki özellikte mevcut; yavaş ve yumuşak oyun. Adam düşünüp, düşündüğü şeyi ayaklarına yaptırana kadar adamın arkasından bakakalıyor. Selçuk'ta hızlı değil kabul ama en azından baskı yapan adama kıçını dayayıp faul alıyor.
Yorum
-
aslında 5- 6 çok üst düzey adamımız var.
1- onur- tartışılmaz süper ligin en iyisi
2- Cavanda - Ersun yanal la çok daha iyi olacaktır. biraz da huzurlu bir ortam olursa sağ bek te ligin en iyilerinden birisi
3- Mehmet ekici - bu sene sakatlıklarla boğuştu ama her an oyunu değiştirebilecek tek adamımız. sakatlık yaşamazsa değişilmez
4- Muhammed demir - Yeni Fatih tekkemiz.
5- Uğur Demirok - adamın dibi, defansta formayı en fazla hak eden adam
6- Akakpo- 5 milyon euroluk adamlara taş çıkartır
7- Ramazan övünç - bu rezil sezonda Cavanda ile birlikte en büyük kazancımız. çok iyi olacak bu çocuk çok.(Yusuf ve Muhammed beşir için erken, semih ve savaş için ise çokçok erken)
yani kadroya en az 6 tane çok sağlam adam koyabiliyoruz. araları doldurursak (en önemlisi sol bek, çok iyi bir ön libero, iyi bir orta saha ve forvet) ilk dördü zorlar sonraki sene ligi forse ederiz.En son SEDER tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 09:34.Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.
Yorum
-
Cardozo
Douglas
N'doye
Yatabare
Bunların satışından en az 8-9 milyon euro çıkar.
O parayla çok iyi 2-3 transfer yapılır.
Tabi bunu scout ekibine güvenerek söylüyorum, en azından güvenmek istiyorum.
Türkiye liginde bonservis vermeye değecek tek oyuncu ihtiyaca göre Serdar Aziz.
Diğerleri takas yoluyla halledilmeli keş paralar verilmemeli.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse Zeki ve Mustafa az para alıyor diye kalsın demedi. Kulubun hali ortadayken rotasyon için adam almaktansa, hoca bu isimleri kullanabilir diyoruz. (Bir daha vurgu yapmak lazım. 'Kullanmalı' demiyoruz, 'kullanabilir' diyoruz )
Sezon açılışında zeki ve mustafayı gördüğünüzde şok geçirmeyin diye öncesinde yazıyoruz burdan.
Yoksa bizde kıyısından köşesinden en az sizin kadar futbolu biliyoruz Allaha çok şükür.
biz bu adamlara sans verdik,hemde uzun surelerde.Ama verim alamadik.Yaptigimiz hatayi tekrarlama istegi neden
yasi gecmis yumluda israr neden
15 oyuncu disinda tum kadro genc isimlerden olussun
sirf az kazaniyor diye yeteneksiz adamlari doldurmayalim takima
7-0 hezimetinde akakpo yada douglas olsa adamlara ana avrat sovulurdu burada keza estebana yapiliyor bu muamele
ama her nedense rezaletin bas mimari yumlu rotasyonda kullanilsin deniyor.Ben bu mantigi anlamiyorumALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBize Mehmet Topal lazım.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim aklım da Alper Potuk ta kaldı,şu an kadroda olsa ilaç olurdu ilaç
Cenk Tosun, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldıırm ve Serdar Kesimal ile birlikte.BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman mehmet yesil,semih,abdulkadir omur ne gune duruyor
biz bu adamlara sans verdik,hemde uzun surelerde.Ama verim alamadik.Yaptigimiz hatayi tekrarlama istegi neden
yasi gecmis yumluda israr neden
15 oyuncu disinda tum kadro genc isimlerden olussun
sirf az kazaniyor diye yeteneksiz adamlari doldurmayalim takima
7-0 hezimetinde akakpo yada douglas olsa adamlara ana avrat sovulurdu burada keza estebana yapiliyor bu muamele
ama her nedense rezaletin bas mimari yumlu rotasyonda kullanilsin deniyor.Ben bu mantigi anlamiyorum
İnşallah bu arkadaşlar hayatlarına başka takımlarda devam ederler ama td bu yönde bir karar verebilir bunu söylemeye çalışmıştım."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
Madem Mehmet Topal lafi geciyor, söyle bir kadro yapalim o Zaman.
________________Onur________________
Cavanda___Ugur_____Epureanu_____Güray
__________M. Topal_____M. Ekici________
Visca___________N'Diaye___________Atiff
_______Rodellaga (Muhammet)__________
alin size kadro!!En son Dip.Ing.Mag. tarafından düzenlendi; 18.05.2016, 10:13.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
Yorum