antalyaspor kümede kalma mücadelesi verir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİmkansız okay çok kötü çokkkkForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
25 oyuncu düşünülüyorsa
1 Uğurcan
2 Semih Karadeniz
3 Yusuf Yazıcı
4 Abdülkadir Ömür
5 Abdülkadir Yazıcı
6 Savaş Çakır
7 Hasan Batuhan
8 bi oyuncu daha(1.500.000)
Onur
Esteban
Uğur Demirok
Akakpo
Cavanda
Güray Vural
Yusuf
(25 milyon ortalama burası)
Okay
Aytaç
Mehmet Ekici
Muhammet Demir
Erkan Zengin (20 milyonda burası ortalama)
Geriye 5 transfer ve ortalama 3 milyon avroluk transfer bütçesi kaldı Mehmet Ekici ve Erkan Zengin gönderilirse 3 milyon daha eklenir ortalama 1 milyon avroya transfer yapmak zorundayız bonservis+yıllık
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRonaldinho yanlış transfer bence de ama Eto zaten takır takır atıyor.Karce-Eto-Emrah Başsan-Makoun-Ofoedu fena değil Marin'i de alacaklarmış.Konya'nın yaptığını yapabilirler benceAttan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleküme düşerler..Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle25 oyuncu düşünülüyorsa
1 Uğurcan
2 Semih Karadeniz
3 Yusuf Yazıcı
4 Abdülkadir Ömür
5 Abdülkadir Yazıcı
6 Savaş Çakır
7 Hasan Batuhan
8 bi oyuncu daha(1.500.000)
Onur
Esteban
Uğur Demirok
Akakpo
Cavanda
Güray Vural
Yusuf
(25 milyon ortalama burası)
Okay
Aytaç
Mehmet Ekici
Muhammet Demir
Erkan Zengin (20 milyonda burası ortalama)
Geriye 5 transfer ve ortalama 3 milyon avroluk transfer bütçesi kaldı Mehmet Ekici ve Erkan Zengin gönderilirse 3 milyon daha eklenir ortalama 1 milyon avroya transfer yapmak zorundayız bonservis+yıllık
ozer,sefa,erkan,cardozo,douglas elden cıkartılırsa takım epey rahatlar.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirçok sitede ndiaye trabzonsporda diye haber yapmış ama başkan canlı yayında pek renk vermedi
Başkanın bugünkü açıklamalarından sonra ancak takasla olur diyorum ben. Olmazsa da hayal.
Gerçekleştirdiğim röportajda şunları demişti;
Transfer teklifi alıyor musun?
- Evet bir kaç takımın ilgilendiğini biliyorum.
Ligimizden herhangi bir takım var mı?
- (Gülüyor) Evet var fakat açıklamam doğru olmaz. Futbolda yarın neler getirir bilemezsiniz. Her şeyi yaşayıp görmek lazım. Takımımız ve beni isteyen kulüplere saygımaçısından bu konuda konuşmak istemiyorum.
Röportaj dışında da ekstra olarak sordum, henüz resmi bir teklif gelmemiş. Belki nabız yoklama vardır.
Yorum
-
artık tüm camia şunu iyi anladı ki kasada para yok. bütçe kısıtlı, transfer işi zor. sponsor bulalım o zaman, trabzonlu iş adamları bir araya gelsin. çok değil 10-15 iş adamı şu 5 oyuncunun transfer maliyetlerini biz karşılayacagız desin. misal ali ağaoğlu çok param var demeyi biliyor, yapsın bi kıyak kulube. zati bonservissiz düşük maliyetli oyuncu arayışındayız. bu şekildeki transfer politikasıyla kulube destek vermek mali açıdan kimseyi yormaz. bir transferde taraftar yapsın. yardım kampanyası yapalım yurt içi yurt dışı 1 tl si olan 1 tl, 10 tl si olan 10 tl versin.... bir oyuncunun maliyetini de bize yıksınlar ne olur yani. loca, kombine, forma işine hiç girmiyorum onlar olmazsa olmazlar zati. bu benim yazdıklarım extra katkı bunlar dışında.
Yorum
-
Kaleciler: Onur-Uğurcan
Defans: Cavanda, Akakpo, feda derse Uğur
Orta saha: Okay, Aytaç, feda derse Ekici, Güray, Yusuf, Ramazan ve Yazıcı
Forvet: M.Demir, Beşir
55 milyon TL sınırını dert etmeye gerek yok, hatta bizim için çok iyi oldu ben memnunum. Üstteki oyuncular hariç kim varsa sat gitsin. Özellikle yabancıları sattığımızda maaş bütçesi oldukça aşağı düşecek, turnuvadan sonra Erkan ı da satarız. Eee kim kaldı fazla maaş alan ? Onur ve Ekici... O kadarda olsun, bunları da 700-800 bine oynatamayız ama Ekici nin biraz indirim yapması lazım, performans odaklı sözleşme olmalı.
İpleri futbolcunun eline verme devri artık bitti, ucuz adam maksimum verim. Başarısız olursak da en azından fukarayız elimizden bu geliyor deriz, yollarız yenisini getiririz kafamız rahat olur.
Üstte yazdığım oyuncular hariç herkesi yollasınlar, maaş bütçesi coşuyor merak etmeyin her türlü istediğimiz adamı getiririz. Tabii öyle 1.5-2m euro maaşlı topçular değil, elalem Niasse Ndiaye buluyorsa sende bulacaksın. Dünyada onlarca lig var, elit liglerin elit takımlardan yüksek maaşa futbolcu getirmene gerek yok, buraya gelmek için can atan futbolcular var Süper Lig den düşük seviyede liglere göz atsınlar."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
Yorum