Hayırlısı..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut cok kazanıyor diye gidecek,yetenek dusmanı yumlu az kazanıyor diye kalacak.
Sonra Antalyadan 7 tane yiyince gelip buraya aglıyacaksınız.
Sonra neymiş Trabzonspor taraftarı futbolu cok iyi biliyormus..
Yorum
-
Okay ve Selcuk un kıstası dahi olmaz..
Delinin biri ortaya tas atar kırk akıllı cikaramaz ya Selcuk un ilk senesinde oynamadigi muhabbeti de külliyen yalan..Dardanel surecinden beri begendigim tanidigim bir topcudur ve o sezonda gayet iyi oynamistir..Sonraki sezonda ki performans artırımı takimin durumuyla alakalidir tamamen..
Okay a gelince bu hantallikla bu sorumsuzlukla (hucumda ) Trabzonsporun topcusu olma ihtimali yok..defansif ön libero olarak ne olur onu göreceğiz.
Yorum
-
İlk olarak Bilâl ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay'ı bir de oturmuş bir takımda izleyin diyeceğim de,
Selçuk gibi adamı 2010-2011 de şampiyon takımda bile beğenmeyen arkadaşlar olduğunu hatırlayınca izlemeyin daha iyi.
Selcuk icin fuzuli, takimi yavaslatiyor yorumlarini halen hatirliyorum.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo zaman ikisi de gitsin .D
Onların yerine yedek stoper olarak akakpo,ugur demirok ikilisinin kalması cok daha mantıklı.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Bundesliga'da kontratı sona eren, maliyeti düşük, iş yapacak en az 10 futbolcu vardır. Bunları bulmamız lazım.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Adam harbinden zekiyle yumluya akbasla yeniden yapılacağına inanıyor.Ne olur bunlarla dostum biliyor musun?Bu seferde karabükten 7 tane yer gelirsin olacağı bu..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKale: Onur, Uğurcan, İbrahim
Defans: Cavanda, Zeki, Akbaş, Yumlu (3'lü combo), Uğur, Akakpo
Ortasaha: Aytaç, Okay, Ramazan, Ekici, Yusuf, Yazıcı, Güray, Erkan (inş. olmaz)
Forvet: M. Demir, Ndoye
Transfer: 1 Stoper, 1 Sol bek, 1 ofansif orta saha, 1 sağ açık, 1 santrafor. (Ndoye giderse 2)
neye göre ndoye diyorsun gerçekten merak ediyorum.
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegomez'in açıklamalarını dinledim.adam büyük futbolcu. trabzon'da beşiktaş taraftarı görmüş.kimdi onlar?Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
ozer,sefa,erkan,cardozo,douglas,aykut,bosi butce denkliği acısından gitmesi gereken isimler.
yumlu,musa,atik,salih,esteban yeteneksizlikleri yuzunden gitmesi gereken isimler.
ndoye,yatabare,zeki,akbas,ishak,demirok tan sadece ugur bence kalması gereken isim.
onur,ugurcan,cavanda,ugur,akakpo,guray,ramazan,oka y,aytac,batuhan,ekici,abdulkadir parmak,yusuf,yusuf yazici,muhammet kalacak 15 isim olmalı.
5 yada 6 tane direk 11 oyuncusu transfer edersek sayı 21 olur.
4 tane bank asya,2.lig,3.lig ve alt yapı oyuncusu ile kadro tamamlanmıs olur.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
Yorum