Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• visca zaten sevilla yapacak bize gelmeyecek özer gibi diyen renkdas hayatında viscayı kac kere izledin.

Yorum

• scout ekibinin görev süresinin henüz başında olması ve hiç bir sistemi, futbol anlayışı olmayan bir takıma oyuncu seçiyor olmaları belki ayrı ayrı oyuncu izleyicilerinin bir konsensüs ile oluşturdukları oyuncu havuzunun zayıf olmasına yol açabilir ama diğer taraftan bu arkadaşların tamamı profesyonel scout. yani scout ekibi bizde göreve başlayalı 3 ay olmuş olabilir, bu demek değildir ki bu adamlar 3 aydır oyuncu izliyorlar. her yeni ekip gibi uyum sıkıntısı çekecekleri aşikar ama ben yine de çok ümitliyim. yıllardır menajer önerisiyle oyuncu takviyesi yapan bir kulüp için farkı ilk sezondan ortaya koyacaklarını düşünüyorum.
      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu sezon bir ilk olabilir. Relegasyona çıkan en güçlü takım Nürnberg bu sene. Deplasmansa berabere kaldı, çıkarsa sürpriz olmaz.
        tecrübe kazanacaktir
        nürnberg cok iyi takim olabilir, frankfurtun kadrosunun orada olusu anlatilamaz bir kaza
        seferovic gibi adamlari kullanamadilar
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• para olmayınca scout ekibi ne yapsın adamlar çalışıyor 2.yıl sonra netice alınır.

Yorum

• Aatıf iyi bir yedek olur. $ivassporda 90dakikanın ilk 60-70inde fazla pres yapmayan atıf, son 20 dakikada rakip mental olarak zayıflayınca standart moddan çıkıp turbo moda geçiyordu. Bizde de 60+dakikalarda girip etkili olabilir.

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            MCMLXVII

Yorum

• aatıf mutlaka kacmamalı maceraya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                tecrübe kazanacaktir
                nürnberg cok iyi takim olabilir, frankfurtun kadrosunun orada olusu anlatilamaz bir kaza
                seferovic gibi adamlari kullanamadilar
                Alex Meyer sakatlanmasaydı hiç düşme potasına girmezdi Frankfurt.
                https://twitter.com/Alika87

Yorum

• aubaaaaaaaaaaaa
                  kacarmi o

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eskişehirden Engin Bekdemir alınmalı mutlaka. Okriashvili de iyi topçu
                    Engin mi şaka yapıyorsun galiba? Hiçbir özelliği olmayan vasat bir oyuncu kendisi.
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• attamah adanademirspor çok iyi topcu 21 yasında.

Yorum

• İlk olarak Doğan Keskin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Engin mi şaka yapıyorsun galiba? Hiçbir özelliği olmayan vasat bir oyuncu kendisi.
                        enginde potansiyel var
                        ama oynadigi pozisyonlarda cok daha potansiyelli adamlarimiz var
                        söyle 2-3 maliyetli gereksize karsi takasi oluyorsa olur, yoksa gercekten gereksiz transfer

Ünal Karaman

Yorum

• Rodalhega-visca-ndiyae-atıff-sağlam defans tamamdır.

Yorum

• bukadar ucuza pozisyon harcanmaz arkadas

İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Pazartesi ilki olur umarim...
                            hayirlisi
                            seferovici verirlermi düsseler
                            tam bir süper lig golcüsü
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.05.2016, 23:18.

Ünal Karaman

Yorum

relegationda daha hicbir takim düsmedi
                              Pazartesi ilki olur umarim...
                              “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

enginde potansiyel var
                                ama oynadigi pozisyonlarda cok daha potansiyelli adamlarimiz var
                                söyle 2-3 maliyetli gereksize karsi takasi oluyorsa olur, yoksa gercekten gereksiz transfer
                                Hocam biz ne çektiysek hep bu potansiyelli oyunculardan çektik.Patlar patlar dedik çoğu elimizde patladı.Onun için 1-2 yıl hazır oyuncuları almamız lazım.Toparlanmamız lazım.Aatıf Scraione normalde karşı çıkarım ama gelecek yıl yapılanması için bu isimler şimdiden şart.Bu yılda kötü sonuçlar alırsak vay halimize.

Yorum

Yükleniyor...
                                X