Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ersun'u istemiyorum ben de ama kendimizi nerede görüyoruz bilmiyorum.

Durumumuzun farkında mısınız?
    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yahu yönetim çıksın desin ki önümüzdeki senenin planlaması istediğimiz doğrultuda ilerliyor. hazırlıklarımız tamam, eyleme geçmek için sezonun bitmesini bekliyoruz, gıkım çıkmaz beklerim. ama böyle sürekli bir enkaz edebiyatı, sabır tavsiyeleri, uefa'dan ceza sopasının gündemde tutulması ve önümüzdeki sezonla ilgili göreve ilk geldiklerinde vaat ettikleri tablodan bahsedilmemesi ister istemez gerginlik yaratıyor insanda.

kaç gündür duyduğumuz tek olumlu gelişme scout ekibinin bilmem kaç maç izlemiş olması... ben de epey maç izliyorum boş zamanlarımda...
      Aynen

Yorum

• İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun'u istemiyorum ben de ama kendimizi nerede görüyoruz bilmiyorum.

kardeş eğer hoca yerli olacaksa başka şansımız yok ertuğrulmuş tolunaymış bunlar bizi kaldıracak hocalar değil zaten başka yerli hoca da yok malesef.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işte bunu ümit ediyorum ben de
          ismi geçen 3-4 hoca var zaten.
          en muhtemel fonseca gibi duruyor.
          2- luce 3-ramos 4-ersun
          ersunun olacağına da inanmıyorum madem ersun olacak neyi beklediniz.
          inşallah ikinci ihtimaldir.İlk ihtimal ise bir sezon daha boşa gitmiş demektir.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• ben lucesku ya ihtimal vermiyorum zaten başkanda olmayacak diye açıklamıştı

Yorum

• yabancı olacaksa tek favorim lucıen favredir gelirse en azından oynanan toptan zevk alırız

Yorum

yahu yönetim çıksın desin ki önümüzdeki senenin planlaması istediğimiz doğrultuda ilerliyor. hazırlıklarımız tamam, eyleme geçmek için sezonun bitmesini bekliyoruz, gıkım çıkmaz beklerim. ama böyle sürekli bir enkaz edebiyatı, sabır tavsiyeleri, uefa'dan ceza sopasının gündemde tutulması ve önümüzdeki sezonla ilgili göreve ilk geldiklerinde vaat ettikleri tablodan bahsedilmemesi ister istemez gerginlik yaratıyor insanda.

kaç gündür duyduğumuz tek olumlu gelişme scout ekibinin bilmem kaç maç izlemiş olması... ben de epey maç izliyorum boş zamanlarımda...
                birçok kez söyledi başkan.sattığımız ve anlaştığımız oyuncu var bile dedi.bunlar olduğuna göre hocayla da belli bir aşamaya gelinmiştir.

Yorum

• Yerli
                  1- Ersun Yanal
                  Yabancı
                  1- Lucescu
                  2- Sampaoli

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

Abi, ben bir çok kez bizzat başkanın ağzından gelecekle ilgili planlamanın yapıldığını duydum. Şuan ki bütün çalışmalar buna yönelik. Stat, forma sponsorluğu görüşmeleri bile yapıyor adamlar. Hatta başkan daha iki, üç hafta önce aldığımız ve gönderdiğimiz oyuncular var dahi dedi. Sen bence gündemi takip etmiyorsun. Ya da içinde bulunduğumuz durum geniş pencereden düşünmeni engelliyor.

Yorum

Ertuğrul SAĞLAM imkansız mı usta ?

Yorum

aralık ayında sayın usta durumumuzun farkında değil miydi de lucescu dedi
                        futbolcu alırken karakterine ve yeteğine bakılsın deniliyor, hoca alırken de bakmamız gerekiyor bence.
                        1- hoca falan değil.
                        2- karakterli biri de değil bana göre.
                        durumuz kötü tamam diyelim,
                        yıllık en az 1.5/2m€ alacak, erkan gibi 6 ay sonra boşta olacak adama 2 milyon bonservis ödetecek, baturun ne kadar topçusu varsa takıma almaya çalışacak.
                        valla durumumuz çok daha kötü olur ben size diyeyim.
                        sıradan herhangi bir genç yabancı hoca getirilse hem ersundan cuzi olur hem de hırslı olur.

İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

aynen katlıyorum.
                        En son Murathan tarafından düzenlendi; 30.04.2016, 23:03.

Yorum

• İlk olarak ADANALI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ertuğrul SAĞLAM imkansız mı usta ?
                          Benimki tahmin, Ersun değil Ertuğrul'dur belki, ya da ikisi de yabancıdır, yanlış anlaşılma olmasın.

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aralık ayında sayın usta durumumuzun farkında değil miydi de lucescu dedi
                          futbolcu alırken karakterine ve yeteğine bakılsın deniliyor, hoca alırken de bakmamız gerekiyor bence.
                          1- hoca falan değil.
                          2- karakterli biri de değil bana göre.
                          durumuz kötü tamam diyelim,
                          yıllık en az 1.5/2m€ alacak, erkan gibi 6 ay sonra boşta olacak adama 2 milyon bonservis ödetecek, baturun ne kadar topçusu varsa takıma almaya çalışacak.
                          valla durumumuz çok daha kötü olur ben size diyeyim.
                          sıradan herhangi bir genç yabancı hoca getirilse hem ersundan cuzi olur hem de hırslıolur.
                          Saygı duyarım.

Anladığım kadarıyla transferi hocaya bırakmayacaklar ama, içinden seç diyecekler.
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            birçok kez söyledi başkan.sattığımız ve anlaştığımız oyuncu var bile dedi.bunlar olduğuna göre hocayla da belli bir aşamaya gelinmiştir.
                            vallahi benim korkum vahid hocanın geldiği dönemdeki gibi henüz belli olmayan td koşullarında ön anlaşma ya da anlaşma sağlanan oyuncuların yeni td tarafından kabul görmemesi. hami'nin de scout ekibimiz oyuncu izleyip benim görüşümü alıyor kabilinden açıklamaları var malum.

yönetimin ben ve benim gibi kaygılara sahip taraftarların bu tedirginliklerini net ifadelerle gidermesi gerekmiyor mu? sahi 50. yılda şampiyon Trabzonspor mottosu neden hiç dile getirilmiyor?
                            En son odyseuys tarafından düzenlendi; 30.04.2016, 23:06.
                            İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                            ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• MADDE 1: "Aldığımız ve gönderdiğimiz oyuncular var."
                              MADDE 2: "Hoca konusunda son aşamaya geldik."
                              MADDE 3: "Kentsel dönüşüm şart, yeniden yapılanmamız ve sistem kurmamız lazım."
                              MADDE 4: "Stat ve forma sponsorluğu konusunu yakında bitireceğiz."

----

Bu adam mı enkaz edebiyatı yapıp gelecek planlaması yapmıyor? Bırakın Allah aşkına. Takımın berbat durumda olması geniş pencereden bakmanızı engelliyor. Biraz sabredin.

Yorum

• Sabır kurtuluşun anahtarıdır. -Mevlana
                                22.05.2011-dost-düşman belli oldu, bugün geleceğin ilk günü...

Yorum

Çalışıyor...
                                X