Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 9 transfer. Sadece pabon ve armeroya bonservis var. Samed yesil kiralik olarak degerlendirilebilir. Maas olarak en fazla cesares ve agger alir. Onlar da 2.5 milyon euroyu gecmez. LINEUP111463402049704.jpg
    LINEUP111463405415096.jpg

Yorum

• abi bi kere de takım halinde kamp geçirelim yok uyumdu yok antrenman eksigi vardıyla ugrasmayalım bi daha
      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu sene sabirli olan kazanir
      agustos sonu hayal edemeyecegin oyuncular belese veya kiralik olarak piyasada cirpinacak
      ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
      Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• İlk olarak soldoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Okare haberi insallah yalan insallah sakadir. Okare Mustafa akbas kadar bile yok.
        O derece mi?
        BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• şu saate kadar sosyal medyada çıkan iddaaları sizin için toparlayalım arkadaşlar;

malum ersun yanal tamam. attamah - ndiaye seneye kesin bizdeymiş. aminu umar ile anlaşma tamam ersun hocadan onay çıkarsa iş bitmiş. yine eren derdiyok ile sivastan atıfla anlaşılmış. cardozo-burak yılmaz takası gündemdeymiş. uğur demirok seneye takımdaymış....... şimdilik yazılan çizilen bunlar....

Yorum

• İlk olarak İbrahim Keleşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            abi bi kere de takım halinde kamp geçirelim yok uyumdu yok antrenman eksigi vardıyla ugrasmayalım bi daha
            sen takimini kur 20 oyuncu, agustos sonu 3-4 oyuncu düseslerden kap
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Derdiyok u bize yedireceklerini sanmiyorum.Alan takim iyi is yapar.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• En önemlisi "ruh" transferi

Yorum

• Ersun Yanal'ın Scarione'yi isteyebileceğini düşünüyorum geçmişte Rigobert Song, Pierre Webo'da olduğu gibi performansta alır

Yorum

• Cardozo ve Burak takası olursa zil takıp oynayacağım.
                    İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    şu saate kadar sosyal medyada çıkan iddaaları sizin için toparlayalım arkadaşlar;

malum ersun yanal tamam. attamah - ndiaye seneye kesin bizdeymiş. aminu umar ile anlaşma tamam ersun hocadan onay çıkarsa iş bitmiş. yine eren derdiyok ile sivastan atıfla anlaşılmış. cardozo-burak yılmaz takası gündemdeymiş. uğur demirok seneye takımdaymış....... şimdilik yazılan çizilen bunlar....

Yorum

• İlk olarak yazıkoldu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cardozo ve Burak takası olursa zil takıp oynayacağım.
                      hiçbir yerde cardozo - burak takası haberi görmedim fakat burağın çinde mutsuz oldugunu biliyorum

Yorum

• Scarione'yi mutlaka almamız gerekiyor . Adam aşağı yukarı her sene 10 golü garanti var

Yorum

• aatıf'ın son kullanma tarihi geçti. şutları da çok iyi değildi. scarione daha yararlı olur. 4 4 2'ye scarione daha uygun.

Yorum

• Ya şu Atıf neden düşünülmez. Hazır bedava, Zivasdan sonra Trabzon paris gibi gelir. Adam yerli gibi ama yabancı disipliniyle oynayacak. Çok para da istemez , al işte . En kötü alternatif olur. Yorulan savunmayı dağıtır. Frei gibi uzar gider.
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• inanıyorum yönetime eger uefa tarafından kısıtlama veya transfer cezası gelmezse geç kalmayacaklardır
                              İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sen takimini kur 20 oyuncu, agustos sonu 3-4 oyuncu düseslerden kap
                              ölmeden bir şampiyonluk kutlasak be
                              Bizim çalınan sadece kupamız değil , umudumuz,sevincimiz,gelecegimiz .. https://twitter.com/halanikli

Yorum

• Kadro 18-20kişiden oluşsun...maksimum
                                Digertürlü takim içi iyi bir ortam yakalayamayiz

Ersun hoca zaten kısıtl sayida oyuncu kullaniyor genelde
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X