Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
dün bi arkadasim erdogdu ve diger lisemiz Türkiye sampiyonasinda elendi dedi
ankara lisesi avrupa sampiyonu olmus
dogrumu bu gercekten"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper starimiz Fatih Atik sözlesme fesihi konusunda zorluk cikariyormus. bence Adam hakli yani günümüz futbolunda messi, Ronaldo neyse Fatih Atik te o dur. haksizlik yapiliyor kendisine. yillik 5 milyon euro dan 3 yillik yeni sözlesme imzalanmali.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdamın sözleşmesi bitiyor nasıl bir zorluk çıkartabilir ki?
1 haziranda kontrati biten adamlan neyi fesih edecen
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan gitti. Marin, Atik, Salih, Bosingwa'nın da sözleşmeleri bitiyor. Etti beş. Güzel..En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.04.2016, 18:03."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?
Yorum
-
önem sirasina göre Erkan'dan sonra acilen üce bese bakmadan gönderilmesi gerekenler;
1. Sefa
2. Özer
3. Atik
4. Douglas
5. Aykut
6. Cavanda
7. Ndoye
8. Yatabare
9. Cardozo
10. Musa
iyi bir kadroda Yusuf ve Yumlu ya (sadece yedek olarak) bir firsat daha verilmesi taraftariyim.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan gitmis ya benden mutlusu yok. Kanat adami bir kere dikine calim atmaz mi arkadaş.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi, Yumlu konusunda şüphelerim var. Bence kesinlikle gitmeli ama bunun kararını gelecek hocaya bırakacaklar sanki, öyle bir hava seziyorum.
yumluyu isteyecek hoca tanimiyorum, bulak ve hami disi
bu ara hummels münihe transferi icin izin istedi dortmunddan
acin acimiz bvb"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüper starimiz Fatih Atik sözlesme fesihi konusunda zorluk cikariyormus. bence Adam hakli yani günümüz futbolunda messi, Ronaldo neyse Fatih Atik te o dur. haksizlik yapiliyor kendisine. yillik 5 milyon euro dan 3 yillik yeni sözlesme imzalanmali.
hocam anlasilan bügün kadro disi kalan tüm oyuncularla görüsülüyor, yerlerine yeni gelecek oyuncularla anlasilmis sanirimBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
yönetim sanirim söyle bir sablon üzerine takimi insaa etmeyi düsünüyor.
_______________Onur_______________
Transfer___Transfer___Transfer__Transfer
_________Transfer___Transfer_________
Transfer________Mehmet______Transfer
_____________Muhammet____________
yedekler: Esteban, yumlu,yusuf,Güray,okay,aytac,Transfer
en az 8 as oyuncuya ihtiyacimiz var ve yine Ersun yanalin tespitine geldik. dile kolay 8 as oyuncu, yönetimin isi gercekten cok zor. ama her seyden önce atiyorum 4 hafta sonra ligler mi bitiyor. en gec 5. hafta iyi bir kadro mühendisi olacak sekilde hocamiz belli olmali, yoksa önümüzdeki sezonu da simdiden cöpe atabilirsiniz.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam anlasilan bügün kadro disi kalan tüm oyuncularla görüsülüyor, yerlerine yeni gelecek oyuncularla anlasilmis sanirimTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
erkan gönderildigine göre yeni hocayla anlastik dünyada bir ilk yasiyoruz teknik direktörümüz var fakat kim oldugunu bilmiyoruzgizli sekilde kadroyu kurduruyor cok iyi bir hoca kimse artik ?
hami hoca erkan zengini gönderdiyse bu yakisik almadi bence erkandan evel gercekten cok kisi vardi gönderilecek ..
erkan ayrica kendisini aniden ruhsuz bir takimin icinde buldu ne etseydi buda var yani ..
gargalara karsi oynadigi bizi sevindirdigi mac var erkan iyi bir kadroda herzaman oynardi yazik olduda diyebiliriz ..bakalim yerine kimi aldik
osmanlisporda umar var oynadigi mevki erkan zenginin mevkisimi renktaslarimBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
Yorum