Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ChIskBqWMAAt8Pv.jpg
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• dün bi arkadasim erdogdu ve diger lisemiz Türkiye sampiyonasinda elendi dedi
      ankara lisesi avrupa sampiyonu olmus
      dogrumu bu gercekten
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Süper starimiz Fatih Atik sözlesme fesihi konusunda zorluk cikariyormus. bence Adam hakli yani günümüz futbolunda messi, Ronaldo neyse Fatih Atik te o dur. haksizlik yapiliyor kendisine. yillik 5 milyon euro dan 3 yillik yeni sözlesme imzalanmali.
        Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Süper starimiz Fatih Atik sözlesme fesihi konusunda zorluk cikariyormus. bence Adam hakli yani günümüz futbolunda messi, Ronaldo neyse Fatih Atik te o dur. haksizlik yapiliyor kendisine. yillik 5 milyon euro dan 3 yillik yeni sözlesme imzalanmali.
          Adamın sözleşmesi bitiyor nasıl bir zorluk çıkartabilir ki?

Yorum

• Erkan gitti. Marin, Atik, Salih, Bosingwa'nın da sözleşmeleri bitiyor. Etti beş. Güzel..

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adamın sözleşmesi bitiyor nasıl bir zorluk çıkartabilir ki?
              ironi yapmaya calisdi sanirim arkadas

1 haziranda kontrati biten adamlan neyi fesih edecen

İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Erkan gitti. Marin, Atik, Salih, Bosingwa'nın da sözleşmeleri bitiyor. Etti beş. Güzel..
              yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?
              En son selcuk tarafından düzenlendi; 28.04.2016, 18:03.

Ünal Karaman

Yorum

• Erkan gitmis ya benden mutlusu yok. Kanat adami bir kere dikine calim atmaz mi arkadaş.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?yumlu?
                  Abi, Yumlu konusunda şüphelerim var. Bence kesinlikle gitmeli ama bunun kararını gelecek hocaya bırakacaklar sanki, öyle bir hava seziyorum.

Yorum

• önem sirasina göre Erkan'dan sonra acilen üce bese bakmadan gönderilmesi gerekenler;

1. Sefa
                    2. Özer
                    3. Atik
                    4. Douglas
                    5. Aykut
                    6. Cavanda
                    7. Ndoye
                    8. Yatabare
                    9. Cardozo
                    10. Musa

iyi bir kadroda Yusuf ve Yumlu ya (sadece yedek olarak) bir firsat daha verilmesi taraftariyim.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erkan gitmis ya benden mutlusu yok. Kanat adami bir kere dikine calim atmaz mi arkadaş.
                      aynen. sadece yana top cekiyor. dikine calim atip Adam gectigine sahit olamadik. ya da söyle soralim; Erkan Kanat oyuncusuysa Atletico Madrid teki Filipe Luis nedir?

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi, Yumlu konusunda şüphelerim var. Bence kesinlikle gitmeli ama bunun kararını gelecek hocaya bırakacaklar sanki, öyle bir hava seziyorum.
                        hocaya birakacaksalar bu is tamamdir
                        yumluyu isteyecek hoca tanimiyorum, bulak ve hami disi

bu ara hummels münihe transferi icin izin istedi dortmunddan

acin acimiz bvb

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süper starimiz Fatih Atik sözlesme fesihi konusunda zorluk cikariyormus. bence Adam hakli yani günümüz futbolunda messi, Ronaldo neyse Fatih Atik te o dur. haksizlik yapiliyor kendisine. yillik 5 milyon euro dan 3 yillik yeni sözlesme imzalanmali.

hocam anlasilan bügün kadro disi kalan tüm oyuncularla görüsülüyor, yerlerine yeni gelecek oyuncularla anlasilmis sanirim
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• yönetim sanirim söyle bir sablon üzerine takimi insaa etmeyi düsünüyor.

_______________Onur_______________
                            Transfer___Transfer___Transfer__Transfer
                            _________Transfer___Transfer_________
                            Transfer________Mehmet______Transfer
                            _____________Muhammet____________

yedekler: Esteban, yumlu,yusuf,Güray,okay,aytac,Transfer

en az 8 as oyuncuya ihtiyacimiz var ve yine Ersun yanalin tespitine geldik. dile kolay 8 as oyuncu, yönetimin isi gercekten cok zor. ama her seyden önce atiyorum 4 hafta sonra ligler mi bitiyor. en gec 5. hafta iyi bir kadro mühendisi olacak sekilde hocamiz belli olmali, yoksa önümüzdeki sezonu da simdiden cöpe atabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hocam anlasilan bügün kadro disi kalan tüm oyuncularla görüsülüyor, yerlerine yeni gelecek oyuncularla anlasilmis sanirim
                              insallah tek temennimiz o. artik bu takimdan bir yol olmayacagi tüm otoriteler tarafindan Kabul edildi. tez elden ayiklanmali cürükler ki saglamlari görelim ve kadroyu insaa etmeye baslayalim.

Yorum

• erkan gönderildigine göre yeni hocayla anlastik dünyada bir ilk yasiyoruz teknik direktörümüz var fakat kim oldugunu bilmiyoruz gizli sekilde kadroyu kurduruyor cok iyi bir hoca kimse artik ?

hami hoca erkan zengini gönderdiyse bu yakisik almadi bence erkandan evel gercekten cok kisi vardi gönderilecek ..
                                erkan ayrica kendisini aniden ruhsuz bir takimin icinde buldu ne etseydi buda var yani ..
                                gargalara karsi oynadigi bizi sevindirdigi mac var erkan iyi bir kadroda herzaman oynardi yazik olduda diyebiliriz ..bakalim yerine kimi aldik

osmanlisporda umar var oynadigi mevki erkan zenginin mevkisimi renktaslarim
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

Çalışıyor...
                                X