İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönceden kiralık görünmüyordu transfermarkt da şimdi 3 yıl kiraya verilmiş görünüyor çok enteresan
Ama sivasın düşeceğini hesaplayamadi„Choose a lazy person to do a hard job.
Because a lazy person will find an easy way to do it.“
BILL GATES
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ersun haberleri görüyorum
ne dersiniz 3. ersun dönemine
bence uyar yabancı hocalardan fayda görmeyen külübüz sonuçtaBiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
rodalegga ikinci golünü ati gargalara .. ben rodaleggayi izliyorum bir kac mactir gercekten yilan gibi nerde duracagini biliyor Usta golcü mübarek
bence cok cok isimize yarar burdaki hocalarima soruyorum ??BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerodalegga ikinci golünü ati gargalara .. ben rodaleggayi izliyorum bir kac mactir gercekten yilan gibi nerde duracagini biliyor Usta golcü mübarek
bence cok cok isimize yarar burdaki hocalarima soruyorum ??tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
Bu sezon Rodallega'nın kariyerindeki en iyi sezon diyebiliriz. kariyerinin en iyi sezonunda Akhisar gibi bir takımda 18 gol atan 30 yaşındaki bir adamın Trabzonspor'a katacağı pek bir şey yok. Orada bütün takım onun üstüne oynuyor. Yani demek istediğim şampiyonluğa oynayan bir takımın forveti olamaz. Çok üstün özellikleri de yok. Gollerinin yanında asist katkısı da pek olmayan bir oyuncu. onun gibi Ndoye var yatabare var bizde gerek yok.
Yorum
-
İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMoussa Dembele
diyorlar var mı gerçeklik payı
Yorum
-
isaac'in işe yaramaması niye rodallega'nın suçu olsun? yaşadığımız tecrübelerle alakası yok bu işin. oyuncunun kendisiyle, sistemle, taktikle, hocayla, planlamayla alakası var. rodellaga boşa çıksa mesela üçüncü forvet olarak az maaşla takıma almamak bizim salaklığımız olur. alacağımız genç forvetlerin yanına iyi gider. ama öyle bir durum yok şuan için.vereceğimiz bonservisle direk ilgili bu transfer. güray'da yaptığımız gibi bir teklif sunulabilir.
bir kere adam kolombiya'lı, forvetlerin harman olduğu yerlerden, premier lig tecrübesi var ve en önemlisi tek yönlü forvet değil. yan toplarda, kontrada iyi, fiziği de sağlam, top tutabiliyor. değişik goller de atıyor. gelecek hoca isterse alınmasında bir problem görmüyorum.
adam lideri üçledi daha ne yapacak.En son artvints tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 20:39.
Yorum
-
bu arada rodalega bir tane daha ati 3 oldu ligde 19 gol atmis bizde is yapamaz diyorsunuz yani ?? bizim takim bir macta 3 gol ne Zaman atmis ?? Adam tek basina atiyor Hemde sampionluga oynayan lider bir takima karsi ...ben sanirim bu islerden fazla anlamiyorum ( sahsen rodalegayi ben begeniyorum baskan olaydim aldirirdim )BiZe HeR yEr TrAbZoN
Yorum
Yorum