Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beykan fb nin malı
    Sivas'ta kiralık
    önceden kiralık görünmüyordu transfermarkt da şimdi 3 yıl kiraya verilmiş görünüyor çok enteresan

Yorum

• Şu Gökdeniz'i izliyorum da...

Kaç yaşındasın ollum sen ya... Helal!

Yorum

• her şeyden önce transfer cezası gelirse işimiz harap olur

ne zaman açıklayacaklar şu bizim kararı

uefa sanki şimdimi buldu bizi iho zamanında durdursaydıya,

sanki anlaşmış gibi

Yorum

• bu arada ersun haberleri görüyorum

ne dersiniz 3. ersun dönemine

bence uyar yabancı hocalardan fayda görmeyen külübüz sonuçta

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            önceden kiralık görünmüyordu transfermarkt da şimdi 3 yıl kiraya verilmiş görünüyor çok enteresan
            Fb işi sağlama aldı (şike)
            Ama sivasın düşeceğini hesaplayamadi
            „Choose a lazy person to do a hard job.
            Because a lazy person will find an easy way to do it.“
            BILL GATES

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada ersun haberleri görüyorum

ne dersiniz 3. ersun dönemine

bence uyar yabancı hocalardan fayda görmeyen külübüz sonuçta
              ersun yanal hayirli olsun diyebiliriz bence öyle görünüyor ve öyle olacak gibi
              BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• rodalegga ikinci golünü ati gargalara .. ben rodaleggayi izliyorum bir kac mactir gercekten yilan gibi nerde duracagini biliyor Usta golcü mübarek

bence cok cok isimize yarar burdaki hocalarima soruyorum ??
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  rodalegga ikinci golünü ati gargalara .. ben rodaleggayi izliyorum bir kac mactir gercekten yilan gibi nerde duracagini biliyor Usta golcü mübarek

bence cok cok isimize yarar burdaki hocalarima soruyorum ??
                  Tr ligindeki hic kimse isimize yaramaz.cok tecrubesini yasadik
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• Moussa Dembele

diyorlar var mı gerçeklik payı

Yorum

• Bu sezon Rodallega'nın kariyerindeki en iyi sezon diyebiliriz. kariyerinin en iyi sezonunda Akhisar gibi bir takımda 18 gol atan 30 yaşındaki bir adamın Trabzonspor'a katacağı pek bir şey yok. Orada bütün takım onun üstüne oynuyor. Yani demek istediğim şampiyonluğa oynayan bir takımın forveti olamaz. Çok üstün özellikleri de yok. Gollerinin yanında asist katkısı da pek olmayan bir oyuncu. onun gibi Ndoye var yatabare var bizde gerek yok.

Yorum

• renktaslar pahali olmayan hangi golcü mesela trabzonsporumuzda golleri siralar
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Moussa Dembele

diyorlar var mı gerçeklik payı
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• isaac'in işe yaramaması niye rodallega'nın suçu olsun? yaşadığımız tecrübelerle alakası yok bu işin. oyuncunun kendisiyle, sistemle, taktikle, hocayla, planlamayla alakası var. rodellaga boşa çıksa mesela üçüncü forvet olarak az maaşla takıma almamak bizim salaklığımız olur. alacağımız genç forvetlerin yanına iyi gider. ama öyle bir durum yok şuan için.vereceğimiz bonservisle direk ilgili bu transfer. güray'da yaptığımız gibi bir teklif sunulabilir.

bir kere adam kolombiya'lı, forvetlerin harman olduğu yerlerden, premier lig tecrübesi var ve en önemlisi tek yönlü forvet değil. yan toplarda, kontrada iyi, fiziği de sağlam, top tutabiliyor. değişik goller de atıyor. gelecek hoca isterse alınmasında bir problem görmüyorum.

adam lideri üçledi daha ne yapacak.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 23.04.2016, 20:39.

Yorum

• bu arada rodalega bir tane daha ati 3 oldu ligde 19 gol atmis bizde is yapamaz diyorsunuz yani ?? bizim takim bir macta 3 gol ne Zaman atmis ?? Adam tek basina atiyor Hemde sampionluga oynayan lider bir takima karsi ...ben sanirim bu islerden fazla anlamiyorum ( sahsen rodalegayi ben begeniyorum baskan olaydim aldirirdim )
                              BiZe HeR yEr TrAbZoN

Yorum

• Tolga yarın bir ağlar demogoji yapar siyasi gilan konuşur üç yıllık anlaşmayı kapıp çarşının gönlünü alır

Sent from my iPhone using Tapatalk
                                trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                                X