Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    izlemek istedigin özellikleri secip sadece onlari izlemelisin
    ayrica kimisi oyuncularin raporlu klipleri oluyor, ama o sadece tam versiyondadir...
    tam versiyonu ne kadar ?aylik10 euro degildir.Uygunsa alirim.Güney orta amerika asya ve avustralya ligleri analyz ederim.Zaten artik analyzci olduk birazda data Mining yapariz.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 19:30.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

leon bailey i 3gün 3 aksam izle sIkIlmiyorsun
      ilerde böyle devam ederse dedigim gibi balon d or adayi bence

cocuk siir gibi futbol oynuyor

kainz in pastasina baktiysan adam %30 assistlen oynuyor
      bu seviyede mac cikaran özil gibi isimler var
      iki ayagida bi harika...
      Balon D'or he. Umarım öyle olur hocam. Biraz daha süsleyerek başkana ilettim. Bize yar edeceklerini sanmam ama Bailey yarından itibaren scout listemizde diyebilirim.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Balon D'or he. Umarım öyle olur hocam. Biraz daha süsleyerek başkana ilettim. Bize yar edeceklerini sanmam ama Bailey yarından itibaren scout listemizde diyebilirim.
        dediklerini yapiyorsalar arif abi, ümit abi ve tanidigim birkac baska kisiyide ilettigim isimlerden
        bilmiyorum sen biraz izledinmi genci
        inanilmaz bisey kendisi, 18 yasinda böyle futbol oynayan ben bi messi birde neymari gördüm

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tam versiyonu ne kadar ?aylik10 euro degildir.Uygunsa alirim.Güney orta amerika asya ve avustralya ligleri analyz ederim.Zaten artik analyzci olduk birazda data Mining yapariz.
        tam versionunu benim bildigim özelden satmiyorlar
        sirket felan olman lazim
        En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 19:45.
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

dediklerini yapiyorsalar arif abi, ümit abi ve tanidigim birkac baska kisiyide ilettigim isimlerden
          bilmiyorum sen biraz izledinmi genci
          inanilmaz bisey kendisi, 18 yasinda böyle futbol oynayan ben bi messi birde neymari gördüm
          Burada yazılanları gördükten sonra 2 videosunu izledim gerçekten olay çocuk hocam. Tam Jamaikalı yani hızı olimpik atlet kıvamında. Seri ve beyin kokan çalımlar, oyun görüşü falan ilk izlenimlerim. Birkaç gün önce 15 kişilik liste yazmıştım başkana. "Scout ekibine ilettim, bunları sosyal medyada paylaşmayınki duyulmasın" dedi başkan. Size de güvenip Bailey' i sizden çok abartıp ilettim. Bu sefer okudu cevap vermedi ama mutlaka iletir Murat Karakaş'a. Çok şükür taraftarın fikirlerine önem veren bir başkanımız var. İstese çoktan engelleyebilirdide.

Hocam aslında özelden yazacaktımda mesaj kutun dolu sanırım. Mesaj atamadım.
          En son kyodou tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 19:54.

Yorum

Burada yazılanları gördükten sonra 2 videosunu izledim gerçekten olay çocuk hocam. Tam Jamaikalı yani hızı olimpik atlet kıvamında. Seri ve beyin kokan çalımlar, oyun görüşü falan ilk izlenimlerim. Birkaç gün önce 15 kişilik liste yazmıştım başkana. "Scout ekibine ilettim, bunları sosyal medyada paylaşmayınki duyulmasın" dedi başkan. Size de güvenip Bailey' i sizden çok abartıp ilettim. Bu sefer okudu cevap vermedi ama mutlaka iletir Murat Karakaş'a. Çok şükür taraftarın fikirlerine önem veren bir başkanımız var. İstese çoktan engelleyebilirdide.
            hadi insallah
            bu usak kulübün borcunu siler
            torunlarimiza bi gün anlatiriz kyodou renkdas önermisdi diye

umarim listene kainzida yazmisindir

Ünal Karaman

Yorum

hadi insallah
              torunlarimiza bi gün anlatiriz kyodou renkdas önermisdi diye

umarim listene kainzida yazmisindir
              Şu yeni statda adam gibi topçular izleyelimde tek derdim o. Kimin ne katkısı olursa Allah razı olsun.

Kainz' i hiç izlemedim malesef. Özelden atarım listeyi.

Yorum

Şu yeni statda adam gibi topçular izleyelimde tek derdim o. Kimin ne katkısı olursa Allah razı olsun.

Kainz' i hiç izlemedim malesef. Özelden atarım listeyi.
                okay
                güzel

Ünal Karaman

Yorum

• Bu arada haberi olmayanlar için; Başkan 22.00' da Aspor' da.

Yorum

hadi insallah
                    Hocam şöyle bir baktım da şuan ki piyasa değeri 60 milyon Euro olan Kevin De Bruyne 5 yıl önce 19 yaşındayken 8 Milyon Euro bonservis bedeliyle Chelseaye transfer olmuş.Genk altyapısından çok iyi futbolcular çıkarıyor.Leon Bailey 18 yaşında müthiş bir yetenek ve potansiyele sahip bu adamı almak için 7-8 miyon Euroyu gözden çıkarmamız lazım aksi takdirde vermezler.Sezon sonu aldık aldık almazsak bir yıl sonra bu adamı transfer edebilme ihtimalimiz sıfıra düşer.

Bu oyuncu dışında Rapid Wienden Louis Schaub ve Florian Kainz isimleri de takip edilmeli diye düşünüyorum.Avrupada çok iyi işler çıkarmışlardı.

Yorum

• Rennes transfer politikası ve alt yapısı da incelenebilir. Geçen gün şöyle üstünkörü bir inceledim adamlar neredeyse hiç zarar etmemişler. Al-Sat kar et politikasını çok iyi uygulamışlar. Ayrıca alt yapılarından son zamanlarda iyi düzeyde oyuncular çıkarmışlar. M'Villa M'Bia Gourcuff Abdoulaye Doucoure gibi... Muhteşem bir düzeyde değil ama bizim için ilk adımda temel alınabilecek bir düzen.
                      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Asante atletizmci sayılır. O alan da ilerlese şimdikinden daha yüksek bir kariyeri olabilirdi. Topla arası kötü değil ama topu ayağından çok açıyor, biraz dengesiz uçsuz bucaksız hayaller dünyasında yaşayan bir oyuncu. Norveç'de başarılı olmasının sebebi tahmin ediyorum ki orda oynanan futboldaki aşırı boş alanlar. Kanat rotasyonuna son sıradan 4. olarak gelicekse gelsin, deneyelim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hocam şöyle bir baktım da şuan ki piyasa değeri 60 milyon Euro olan Kevin De Bruyne 5 yıl önce 19 yaşındayken 8 Milyon Euro bonservis bedeliyle Chelseaye transfer olmuş.Genk altyapısından çok iyi futbolcular çıkarıyor.Leon Bailey 18 yaşında müthiş bir yetenek ve potansiyele sahip bu adamı almak için 7-8 miyon Euroyu gözden çıkarmamız lazım aksi takdirde vermezler.Sezon sonu aldık aldık almazsak bir yıl sonra bu adamı transfer edebilme ihtimalimiz sıfıra düşer.

Bu oyuncu dışında Rapid Wienden Louis Schaub ve Florian Kainz isimleri de takip edilmeli diye düşünüyorum.Avrupada çok iyi işler çıkarmışlardı.
                          genk, southampton, le havre, senrab fc, rapid,...
                          bunlar futbola sunduklari yeteneklerle ünlü takimlar

belcikadaki dostlarimizin lobisinlen 4-5 milyona +satisdan pay vererek hal olur bence
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 21:37.

Ünal Karaman

Yorum

• Yüreğini Koy Ortaya'ya göre Edin Visca gelecek sezon Trabzonspor forması giyecek.
                            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Yüreğimi yedim geliyorum bu transfer olursa usta inceden uzasin buralardan

Yorum

• ne viscasi Trabzonspor icin yetersiz . Ndiayede gerek yok . Biz daha iyilerini bulmaliyiz . süper ligden oyuncu alinmamali .

Yorum

Yükleniyor...
                                X