İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 19:30.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleleon bailey i 3gün 3 aksam izle sIkIlmiyorsun
ilerde böyle devam ederse dedigim gibi balon d or adayi bence
cocuk siir gibi futbol oynuyor
kainz in pastasina baktiysan adam %30 assistlen oynuyor
bu seviyede mac cikaran özil gibi isimler var
iki ayagida bi harika...Umarım öyle olur hocam. Biraz daha süsleyerek başkana ilettim. Bize yar edeceklerini sanmam ama Bailey yarından itibaren scout listemizde diyebilirim.
Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBalon D'or he.Umarım öyle olur hocam. Biraz daha süsleyerek başkana ilettim. Bize yar edeceklerini sanmam ama Bailey yarından itibaren scout listemizde diyebilirim.
bilmiyorum sen biraz izledinmi genci
inanilmaz bisey kendisi, 18 yasinda böyle futbol oynayan ben bi messi birde neymari gördüm
İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületam versiyonu ne kadar ?aylik10 euro degildir.Uygunsa alirim.Güney orta amerika asya ve avustralya ligleri analyz ederim.Zaten artik analyzci olduk birazda data Mining yapariz.
sirket felan olman lazimEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 19:45."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledediklerini yapiyorsalar arif abi, ümit abi ve tanidigim birkac baska kisiyide ilettigim isimlerden
bilmiyorum sen biraz izledinmi genci
inanilmaz bisey kendisi, 18 yasinda böyle futbol oynayan ben bi messi birde neymari gördüm
Hocam aslında özelden yazacaktımda mesaj kutun dolu sanırım. Mesaj atamadım.En son kyodou tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 19:54.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada yazılanları gördükten sonra 2 videosunu izledim gerçekten olay çocuk hocam. Tam Jamaikalı yani hızı olimpik atlet kıvamında. Seri ve beyin kokan çalımlar, oyun görüşü falan ilk izlenimlerim. Birkaç gün önce 15 kişilik liste yazmıştım başkana. "Scout ekibine ilettim, bunları sosyal medyada paylaşmayınki duyulmasın" dedi başkan. Size de güvenip Bailey' i sizden çok abartıp ilettim. Bu sefer okudu cevap vermedi ama mutlaka iletir Murat Karakaş'a. Çok şükür taraftarın fikirlerine önem veren bir başkanımız var. İstese çoktan engelleyebilirdide.
bu usak kulübün borcunu siler
torunlarimiza bi gün anlatiriz kyodou renkdas önermisdi diye
umarim listene kainzida yazmisindir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi insallah
torunlarimiza bi gün anlatiriz kyodou renkdas önermisdi diye
umarim listene kainzida yazmisindir
Kainz' i hiç izlemedim malesef. Özelden atarım listeyi.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu yeni statda adam gibi topçular izleyelimde tek derdim o. Kimin ne katkısı olursa Allah razı olsun.
Kainz' i hiç izlemedim malesef. Özelden atarım listeyi.
güzel"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi insallah
Bu oyuncu dışında Rapid Wienden Louis Schaub ve Florian Kainz isimleri de takip edilmeli diye düşünüyorum.Avrupada çok iyi işler çıkarmışlardı.
Yorum
-
Rennes transfer politikası ve alt yapısı da incelenebilir. Geçen gün şöyle üstünkörü bir inceledim adamlar neredeyse hiç zarar etmemişler. Al-Sat kar et politikasını çok iyi uygulamışlar. Ayrıca alt yapılarından son zamanlarda iyi düzeyde oyuncular çıkarmışlar. M'Villa M'Bia Gourcuff Abdoulaye Doucoure gibi... Muhteşem bir düzeyde değil ama bizim için ilk adımda temel alınabilecek bir düzen."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Asante atletizmci sayılır. O alan da ilerlese şimdikinden daha yüksek bir kariyeri olabilirdi. Topla arası kötü değil ama topu ayağından çok açıyor, biraz dengesiz uçsuz bucaksız hayaller dünyasında yaşayan bir oyuncu. Norveç'de başarılı olmasının sebebi tahmin ediyorum ki orda oynanan futboldaki aşırı boş alanlar. Kanat rotasyonuna son sıradan 4. olarak gelicekse gelsin, deneyelim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam şöyle bir baktım da şuan ki piyasa değeri 60 milyon Euro olan Kevin De Bruyne 5 yıl önce 19 yaşındayken 8 Milyon Euro bonservis bedeliyle Chelseaye transfer olmuş.Genk altyapısından çok iyi futbolcular çıkarıyor.Leon Bailey 18 yaşında müthiş bir yetenek ve potansiyele sahip bu adamı almak için 7-8 miyon Euroyu gözden çıkarmamız lazım aksi takdirde vermezler.Sezon sonu aldık aldık almazsak bir yıl sonra bu adamı transfer edebilme ihtimalimiz sıfıra düşer.
Bu oyuncu dışında Rapid Wienden Louis Schaub ve Florian Kainz isimleri de takip edilmeli diye düşünüyorum.Avrupada çok iyi işler çıkarmışlardı.
bunlar futbola sunduklari yeteneklerle ünlü takimlar
belcikadaki dostlarimizin lobisinlen 4-5 milyona +satisdan pay vererek hal olur benceEn son selcuk tarafından düzenlendi; 23.03.2016, 21:37."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
Yorum