Mynet'te; Onur'a 6 milyon €'luk teklif var, yönetim değerlendirmeye aldı diye bir haber var.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGİTMESİ GEREKENLER
DOUGLAS
UĞUR DEMİROK
MUSA
SALİH
FATİH
MARİN
ERKAN
SEFA
CARDOZO
YATABARE
KALMASI GEREKENLER
ONUR
ESTEBAN
AYKUT
YUMLU
AKAKPO
ZEKİ
AKBAŞ
YUSUF
CAVANDA
GÜRAY
AYTAÇ
OKAY
ÖZER
RAMAZAN
MEHMET
MUHAMMET
N'DOYE (İyi bir hoca ve takımla güzel işler yapabilir, tam aradığımız adam)
Uğurcan ve Batuhan yukarı çıkarılmalı. 1 yabancı sol bek, 1 yabancı stoper, 1 yabancı 10 numara, 1 yabancı sağ kanat ve 1 yabancı santrafor (ndoye giderse 2 tane) alınmalı.
bence kalması gerekenler listenizden bile en az 6-7 adamın takımdan uzaklaştırılması gerek.There is no spoon...
Yorum
-
Onur'un işi inşallah olur. 6 milyon Euro verirlerse ben Onur'u sırtıma alıp Çin'e kadar götüreceğim. Kaleye Uğurcan ve İbrahim bana göre olur. Çuval Esteban'da oynaya oynaya biraz zayıflarsa ümit var. Onu giderse kendisine hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkürler ederiz. Bir haberde Edin Visca ve NDiae ile ilgili. Olursa süper olur, genç ve golcü orta saha çok iyi bir iş olur.
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu listeye en temel eleştirim okay, aytaç, batuhan, ramazan ön liberosuyla asla ve asla şampiyonluğa oynayamazsın.
bence kalması gerekenler listenizden bile en az 6-7 adamın takımdan uzaklaştırılması gerek.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Predrag Rajkovic ve Bartlomiej Dragowski hakkında olumlu scout raporları var.Bu iki kalecinin takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Onurdan sonra Trabzonspora uzun yıllar katkı verebilecek yeni bir kaleciye ihtiyacımız var.
PREDRAG RAJKOVİC
BARTLOMİEJ DRAGOWSKİ
Bartlomiej Dragowski, 27, Polonya ➤ Panathinaikos FC, 2024'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 19 Ağu 1997, Białystok, Polonya
Yorum
-
zeki'yi klübe sokmamak daha doğru olur. o kabadayılıklarını, el kol hareketlerini bıraksın önce. akbaş konusunda herhangi bir fikrim yok.3. sol bek alternatifi veya 5. stoper önemli olabiliyor bazen. akapo'nun kalacağını düşünmüyorum. yumlu, aykut, uğur kalır. akakpo'yu ligden bir takıma satarız.
erkan, özer nasıl elden çıkarılacak merak ediyorum. sefa takasta kullanılabilir ama o da gitmeye pek sıcak bakmayacaktır. göründüğü kadar kolay değil.bir sürü de kiralık var daha. ersun hoca net bir şekilde kesebilir hesabı, hiç şunu deneyelim, buna bakalım olaylarına girmez.bütün oyuncuları tanıyor.
onur artık bir yere gitmez.en iyi performans göstereceği yer burası. uğurcan ve arda gibi kalecilerimiz var.onları yüksek fiyatlara satabiliriz.En son artvints tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 12:37.
Yorum
-
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'a gelen teklif hangi ülkeden gelmis bellimi??"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMynet'te; Onur'a 6 milyon €'luk teklif var, yönetim değerlendirmeye aldı diye bir haber var.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemitomani ülkesinde
Iyi oldu, bide bu durumda kalecisiz kalmayalim
Muharrem Usta â€@UstaMuharrem
Onur haberi mi... o da Mitomani.En son murmut tarafından düzenlendi; 21.03.2016, 13:03.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur'a kimse su durumda o Kadar para vermez. Maalesef müzmim sakat ayrica yan toplarda cok ama cok kötü. iyi takimlar komple kaleciler alirlar. mesela Barcelona da kalecilik yapabilmen icin ayaklarina da Hakim olman gerekiyor, teknigi olmayan kaleciyi almiyor adamlar.
bir sözlüge bakip onurun nasil müzmin sakat oldugunu aciklamanizi diliyorum
lütfen, bu iyiligi bize yapin
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYani teklif birsey yok?
Iyi oldu, bide bu durumda kalecisiz kalmayalim
onur recep kivrak dan bahsediyoruz
baskan teklif degerlendirilmeye alinacak haberini mitomani ürünü olarak duyurdu
15 milyondan asaga bir teklif degerlendirileceginide sanmiyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
hala ndoye diyenler var, ndoye bel bağlarsanız 5 haftada havlu atarsınız
daha gittiği 2. lig takımında forma giyemedi, futbolla mental olarak ilişiği kesilmiş bir vatandaş
alacaksanız cardozoyu satıp asamoah gyanı alın oturup rakip defansları parçalamasını izleyin
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemüzmin ne demektir
bir sözlüge bakip onurun nasil müzmin sakat oldugunu aciklamanizi diliyorum
lütfen, bu iyiligi bize yapin
teklif mutlaka vardir
onur recep kivrak dan bahsediyoruz
baskan teklif degerlendirilmeye alinacak haberini mitomani ürünü olarak duyurdu
15 milyondan asaga bir teklif degerlendirileceginide sanmiyorumTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeğenmeyip, kovmakla övündüğünüz MRA nın oynattığı futbola ve topladığı puana bakın bir önce de sonra laf sallayın adama. Önceki döneminde Hamim de onun ekmeğini yemiş meğer.
sychev olayını hala unutmadık kendisi çok kreatif çok hızlı bir oyuncuydu
Yorum
Yorum