Yko denen sayfa Erkan ile Muhammet in kavga ettiğini iddia eden tek sayfaydı ve şu ana kadar sadece kendilerinin iddia ettiği bir transferin gerçekleştiğini görmedim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYko denen sayfa Erkan ile Muhammet in kavga ettiğini iddia eden tek sayfaydı ve şu ana kadar sadece kendilerinin iddia ettiği bir transferin gerçekleştiğini görmedimEn son kyodou tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 23:08.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvusturya milli takiminda göze batan bir futbolcu var mı sizce ?
Yorum
-
Dikkatimi çeken stoperleden birkaçı..
Aïssa Mandi, 33, Cezayir ➤ LOSC Lille, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 22 Eki 1991, Châlons-en-Champagne, Fransa
Jaïro Riedewald ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 9 Eyl 1996, Haarlem, Hollanda
Solomon Kvirkvelia, 33, Gürcistan ➤ Torpedo Kutaisi, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 6 Şub 1992, Samtredia, Gürcistan
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDikkatimi çeken stoperleden birkaçı..
Aïssa Mandi, 33, Cezayir ➤ LOSC Lille, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 1.20 mil. € ➤ * 22 Eki 1991, Châlons-en-Champagne, Fransa
Jaïro Riedewald ➤ 1 Tem 2025'den beri kulüpsüz ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.80 mil. € ➤ * 9 Eyl 1996, Haarlem, Hollanda
Solomon Kvirkvelia, 33, Gürcistan ➤ Torpedo Kutaisi, 2024'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 350 bin € ➤ * 6 Şub 1992, Samtredia, Gürcistan
http://www.transfermarkt.com.tr/chri.../spieler/81512S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Takıma orta yapmayı bilen adam almadan Janko aldık Cardozo aldık.. Hep ziyan oldular.. Gerçi hala orta yapmayı bilen adamımız yok.. Acaba ne zaman anlayacaklar suçun forvetlerde olmadığını ve Erkan, Sefa Yusuf gibilerle daha çok forvet harcayacağımızı.... Sinirlendim şimdi Janko'yu görünce..Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvet arkasında visca ndiaye umar üçlüsü takımın direncini yukarı çeker. bunu temel olarak düşünüp üzerini süsleyebiliriz. üstüne yıldız on numara ve kanat oyuncusu alınabilir. ndiaye 8 numara oynayabilir, umar kontra oyuncusu olarak yedek durabilir, yaş ve fizik olarak çok uygun.takımın standartını yukarı çekmek başka, süslemek başka. üçü de takım oyuncusu olduğu için alınmalarında sorun görmüyorum.ama verilecek paralar önemli.hele takas ihtimali olursa kimsenin bir şey dememesi lazım.
Edin Visca süratli değil ama çabuk hareket ediyor,çevikliği iyi,ortaları ve şutları iyi,çalışkan bir oyuncu ve oyun zekası da oldukça iyi.Tek başına büyük işler yapamaz ama çok iyi bir takım oyuncusu olduğunu düşünüyorum.İyi bir takım kurarsak as takımda rahatlıkla oynar.
Badou Ndiaye çift yönlü ortasaha olarak 8 numara olarak çok iyi değerlendirilebilir.
10 numaralı pozisyon için üst düzey bir oyuncu kesinlikle lazım inşallah iyi bir transfer yaparız.Büyük takımlardan birine gitmezse ve az da olsa alabilme ihtimalimiz olursa eğer Hakim Ziyech transferi maliyeti ne olursa olsun bitirilmeli hem çok zeki hem de müthiş yeteneklere sahip kondüsyonu yüksek böyle bir 10 numara bulmak çok zor alınırsa süper ligin en iyi oyuncusu olur.
Forvet için güçlü,rakip savunmayla boğuşabilen,üst düzey bitirici vuruşları olan bir oyuncu transferi istiyorum.Az Alkmaarda oynayan Vincent Jansenn tam bize göre bir oyuncu adam daha 21 yaşında ve kendini geliştirdikçe çok daha iyi bir oyuncu olabilir.Üst düzey 10 numara ve üst düzey bir forvet için toplamda 15 milyon Euro gözden çıkarılmalı.
Önlibero için Lorientte Didier Ndong ve Gremiodan Walace düşünülebilir.Walace önlibero olarak ağır basarken,Ndong ise çift yönlü dribbling kapasitesi yüksek bir oyuncu olarak göze çarpıyor.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 23:32.
Yorum
-
defansa tecrübe, ortasahaya dinamizm, ileri bölgeye atletizm transferleri yapabilirsek yeniden rekabetçi bir takım haline gelebiliriz. yine de her şeyden önce bu yapılanmayı doğru teknik ekiple sağlamak şart.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleChristian Kabasele çok ii bir stoper alabilsek keşke...
genk in ne acayip bi takımı varmış öyle ya bütün istediğimiz adamlar ordan çıkıyo
Yorum
-
Başkan Ronaldinho anketi yaptırıyor https://twitter.com/Trabzonsporuz
Çok gereksiz bir iş olur Ronaldinho bitik , 2015 Eylül'den beri kulüpsüz..I am not in danger , I am the danger..
Yorum
Yorum