İleride büyük bir oyuncu olabilme açısından önsezimi kullanarak gözlemime göre olursa Okay olur. Yusuf Şimşek, Bilal Kısa yada Olcan Adın gibi 28 yaşından sonra mı olur bilemem ama mutlaka bir altın çağı olur Okay' ın. Aytaç ise muhtemelen; hep belli bir standartta oynayan, iyi bir yedek yada küçük takımın genelde iyi rating alan oyuncusu olarak kariyerini sonlandırır. Bu yüzden Okay bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 11 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay' ın en berbat futbolunu oynadığı anda bile, Aytaç' dan çok daha iyi bir kumaşı olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ?~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
Okay tabi ki daha farklı bir yetenek ama Aytaçın da çok iyi bir oyuncu olabileceğini olduğunu herkes biliyordur umarım. Tek eksiği kilo. O kiloya rağmen çok iyi koşuyor. İyi bir teknik adamla ikisi de çok iyi olacak.
Ancak ikisinin de yanına Net , işinin ehli bir ön libero gerek. Mbia bu işi çok iyi yapıyordu gitmesi bu bakımdan kötü oldu.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay' ın en berbat futbolunu oynadığı anda bile, Aytaç' dan çok daha iyi bir kumaşı olduğunu düşünen tek kişi ben miyim ?bende okayı aytaçtan en azından bir tık iyi görenlerdenim.. ama o çocukta mental bi sorun var kesinlikle.. kafasını veremiyor.. bu arada ümit milli maçda oynadı mı okay bilen var mı.?
Yorum
-
okayda eksik olan bir şey var ki ömür boyunca geliştirmesi mümkün değil.. ve bu özellik onu sıradan bir futbolcu olmanın ötesine taşıyamayacak maalesef.. o da ÇABUKLUK!Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
Aytaç inanılmaz ağır çok koşup mücadele etmesi yeterli değil önlibero dediğin bukadar ağır olmaz.Gelecek sezon yedek olur.
Okay Yokuşlu da Önlibero ve Merkezde oynayabilecek dayanıklılık yok adam ilk yarı bitince adeta ölüyor 22 yaşına gelmiş kondüsyon bu yaştan sonra fazla gelişmez.İlk 45 dakika çok iyi mücadele ediyor ama ikinci yarı dibe vuruyor.Dayanıklılık sorununa ek olarak çok hantal olması,çabuk hareket edememesi ve dribbling özelliğinin eksik olması da önemli eksikleri olduğunu gösteriyor.Pas ve şut kalitesi olarak da Selçuk İnanın yanına yanaşamaz çok fazla pas hatası yaptığı gibi şutları da zayıf.Teknik kapasite,soğukkanlılık,güç ve çalışkanlığı dışında ben hiçbir olumlu özelliğini göremedim bunları da kondüsyon sorunu yüzünden ikinci yarılarda yansıtamıyor hiçbir zaman komple bir ortasaha oyuncusu olamayacak ne önlibero ne de merkez oynayabilecek yeterliliğe sahip.Gelecek sezon yedek olarak kalacaktır.
Gelecek sezon için Gremiodan Walaceyi Önliberoya ve Osmanlıdan Ndiayeyi 8 numaralı pozisyona yerleştirirsek sağlam bir ortasaha ikilisi oluşturmuş oluruz.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 25.03.2016, 21:50.
Yorum
-
İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle+61bende okayı aytaçtan en azından bir tık iyi görenlerdenim.. ama o çocukta mental bi sorun var kesinlikle.. kafasını veremiyor.. bu arada ümit milli maçda oynadı mı okay bilen var mı.?
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokayda eksik olan bir şey var ki ömür boyunca geliştirmesi mümkün değil.. ve bu özellik onu sıradan bir futbolcu olmanın ötesine taşıyamayacak maalesef.. o da ÇABUKLUK!
En iyi özelliği ise pozisyon alması. Duracağı yeri çok iyi biliyor. 90 dakika topa değmese bile birçok rakip atağı kapattığı pozisyon ile önleyecek ender topçulardan. Bunu Colman da çok iyi yapıyordu. Colman kötü oynadığı maçlarda bile alan savunması adına çok faydalı oldu bize.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleU21 daha oynamadi, maclari bu ayin 29'unda
a milli takimindan önce tv8 canli yayinlayacak
okay ismi cok konusulmus forumda " okay mac baslayinca on dakika veya onbes dakika sonra kosamiyor bile formasi siril siklam ter icinde kaliyor mücadele gücü cok zayif son bjk macinda iyi oynadi yarim Saat felan daha iyi olsaydi maci yenilmezdik ..
okayi bence sezon sonunda baska takima kiralik vermeliyiz yerine dinamik ve hizli birini bulabiliriz okayin cok inanilmaz kondüzyon eksikligi var ..
aytac okaya göre cok daha klas oyuncu bu kesin ...22 veya 23 yasinda fazla kosamayan bir oyuncu ilerdede birsey yapamaz bosuna Zaman kaybi keske iyi olsada beni utandirsa ..BiZe HeR yEr TrAbZoN
"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAytaç inanılmaz ağır çok koşup mücadele etmesi yeterli değil önlibero dediğin bukadar ağır olmaz.Gelecek sezon yedek olur.
Okay Yokuşlu da Önlibero ve Merkezde oynayabilecek dayanıklılık yok adam ilk yarı bitince adeta ölüyor 22 yaşına gelmiş kondüsyon bu yaştan sonra fazla gelişmez.İlk 45 dakika çok iyi mücadele ediyor ama ikinci yarı dibe vuruyor.Dayanıklılık sorununa ek olarak çok hantal olması,çabuk hareket edememesi ve dribbling özelliğinin eksik olması da önemli eksikleri olduğunu gösteriyor.Pas ve şut kalitesi olarak da Selçuk İnanın yanına yanaşamaz çok fazla pas hatası yaptığı gibi şutları da zayıf.Teknik kapasite,soğukkanlılık,güç ve çalışkanlığı dışında ben hiçbir olumlu özelliğini göremedim bunları da kondüsyon sorunu yüzünden ikinci yarılarda yansıtamıyor hiçbir zaman komple bir ortasaha oyuncusu olamayacak ne önlibero ne de merkez oynayabilecek yeterliliğe sahip.Gelecek sezon yedek olarak kalacaktır.
Hantallik konusuna katiliyorum ama hantal olmasinin nedeni boyunun biraz fazla yukari gitmesidir, cünkü hatirliyorum Kayseride ilk sezonlarinda cok kivrak ve teknikti.
Pas kalitesine hic girmek istemiyorum, cünkü bu sezon takim halinde bu alanda sorunluyuz...
Yorum
-
Colman Okay gibi hantal bir oyuncu değildi çabuk hareket ederdi formda olduğu zamanlarda takıma çok büyük katkı sağlamıştı ara pasları çok iyiydi şutları etkiliydi.Çift yönlü komple bir oyuncuydu.Okay yıllardır fizik çalışıyor ama fizik sadece güçten ibaret değildir dayanıklılık,çabukluk ve çeviklik bunların hepsi fiziğin içine girer ve Okay yıllardır bu özelliklerini geliştiremedi 18 yaşındayken de bu özelliklerini geliştirmesini bekliyorduk ama o sadece gücünü geliştirebildi bu şekilde devam ederse istenilen seviyeye ulaşması hayal olur.Okayı ancak rotasyonda kullanabiliririz maksimum 45 dakikayı kaldırabiliyor dolayısıyla gelecek sezon yedekte kalır arada oyuna girer katkı sağlar bu şekilde takımda devam der.
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKondisyonu her zama gelistirirsin, ister 22 yasinda ol, ister 52 yasinda ol ama bir insana her zaman kondisyon yükleyebilirsin.
Hantallik konusuna katiliyorum ama hantal olmasinin nedeni boyunun biraz fazla yukari gitmesidir, cünkü hatirliyorum Kayseride ilk sezonlarinda cok kivrak ve teknikti.
Pas kalitesine hic girmek istemiyorum, cünkü bu sezon takim halinde bu alanda sorunluyuz...
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleokayda eksik olan bir şey var ki ömür boyunca geliştirmesi mümkün değil.. ve bu özellik onu sıradan bir futbolcu olmanın ötesine taşıyamayacak maalesef.. o da ÇABUKLUK!Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
Yorum