Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    TRABZONSPORİZM @trabzonsporizm1 8 dk.8 dakika önce

SON DAKİKA:2010'da Twente'yi şampiyon yapan scout ekibi kulübümüzde görev yapacak. Ekibin başında Jan Van Staa var.

https://twitter.com/Sezerozkan6161/s...99157066199041 ek olarak

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öncelikle tek yönlü düşündüğünüzü belirtmek isterim,

Şu şekilde açıklamaya çalışayım size ve sizin gibi düşünenlere;

1- İlk 6'da yer alırsan yurt içi ve yurt dışı itibarın olumlu halde kalabilirken, 14. sırada sezonu bitirmen büyük bir itibar zedelemesi ve dalga konusu olacaktır,
      2- Sezonu ilk 6 içerisinde bitirmen halinde futbolcularının değerleri ya olduğu düzeyde kalır ya da artış gösterir ve bu da satmanı ve bonservis kazanmanı kolaylaştırır. 14. olursan futbolcuların büyük değer kaybeder ve ne satabilirsin ne de bonservis kazanabilirsin,
      3- Sezonu ilk 6 sırada tamamlaman üst düzey hoca ve futbolcu transferi yapabilmeni kolaylaştırırken, 14. sırada bitirmen demek hoca ve futbolcuların burun kıvıracağı ve gelmek istemeyeceği bir yere dönüşmeni sağlar...

Bu maddeleri ve örnekleri arttırabiliriz.

Total olumsuzluğa bakarsak, 6,5 mil. €'dan kat kat fazla bir zarara uğrayacağımız şüphe duyulmayacak bir gerçek olacaktır bu durumda.

Bilmem anlatabildim mi, düşündüklerimi bu yazıyla?
      Yazmadan önce yorumunu okumamıştım kardeşim aynı düşüncedeyim senle.. Yönetimin tutumunu beğenmiyorum şu aralar.. Futbol endüstrisi çok farklı.kazandığın sürece var olursun şirket mantığıyla yönetmek küçültmek daha fazla zararlar verebilir.sportif başarıyı es geçtiler. Bu sene çile senesi diye zaten adını koydular ve kabullendiler.

Yorum

• Nagatomo ve Huddlestone sene sonu bedava mis gibi

Yorum

• Bursaspor - Twente maçı öncesinde yapılan röportajdan bir bölüm ;

Hollanda’da kulüplerin yönetim şekli nasıl? En büyük gelir kalemleri neler?

Jan Van Staa: Türkiye’deki gibi… Başkan ve yöneticiler var. En büyük gelirimiz tabii ki seyirci... Daha sonra sponsorlar. Ayrıca, yetiştirdiğimiz isimleri satarak da büyük kazanç sağlıyoruz. Mesela bu sezon 7 milyon Euro’luk transfer yaptık ama 25 milyon Euro’luk da oyuncu satışımız oldu. Bu konuya çok önem veriyoruz.

Türkiye’den beğendiniz oyuncular var mı?

Jan Van Staa:
          Takip ettiğimiz oyuncular oldu. Ama şöyle bir sıkıntı var Türk oyuncularda… Hemen yıldız olduklarını zannediyorlar. Ayrıca büyük paralar kazandıkları için bizimle görüşürken hemen bu durum ortaya çıkıyor… Bizim onları alıp geliştirmemiz gerekiyor. Ama bu şartlarda zor.

.

Yorum

• Cavanda iyi bir takım ile,hedefi olan bir takım ile ritmini bulabilir,
            Bosi reise yaş itibarı ile fazla güvenmemek lazım,
            yani demem o ki evet şu ara berbatın berbatı ama Cavanda kalmalı.

Ne yapıp edip Daglıs arkadaşı yollamak lazım,
            benim derdim Daglıs ile,gram tahammül edemiyorum kendisine,
            inşallah bi şekilde yollarımız ayrılır,
            Bamba nın son zamanları gibi oldu,hatta Erman Güraçar gibi oldu.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Twente 09/10 kadrosu

Yorum

• Cardozo satilmamali . 6 milyonu napacaz ? Sefa gibilerin maasini ödeyecegiz . Önce sefa,musa,yumlu,atik,salih falan gitsin. En büyük Transfer bunlarin gitmesi olur .

Yorum

• Hayalim Cardoz+Cavanda+Douglasın 15m euroya çine satılması hazır böyle bir kapı açılmışken bu fırsatı değerlendirmek gerek
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bu scout ekibinin ne gibi başarıları olmuş bugüne kadar? Güzel bir gelişme de çok fazla da umut bağlayacak bir ekip değil gibi.

Yorum

• Ben olsam Scout ekibine Jan'in yanina Türk Oyuncular icin de Önder Özen'i ilave ederim

Önder Özen Bugün Besiktas'da olan tüm yerlileri getirdi.. Töre, Oguzhan, Olcay, Cenk Tosun

Önder Özen Türk Yerli oyunculara yönelik dogru isim olur..

Hollanda Avrupa Pazarini Jan takip eder..

Bunlarin altinida doldurmak lazim..

Eger Lucescu gelirse o da Güney Amerika pazarina hakim..

Dört dörtlük olurdu

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İyi kaliteli adamlarını satarak kısa vadede kar elde edebilirsin ama uzun vadede çok büyük zararları olabilir. Mali kriterleri yerine getirelim diye uğraşırken ciddi sportif başarısızlıkla zaten ağır darbe yiyoruz. İmajı çok fazla zedelendi kulübün zaten 6 olmakla 14 olmanın arasında imaj farkı var işte. Bakış açısı dar görüşlü olmayın satmanın zararı karından daha çok.
                        Tamam da bu söylediklerin ekonomik olarak rahat bir takım için geçerli. En büyük Cardozo hayranlarından biri olarak söylüyorum, 6.5 M €' ya Cardozo gözümüz kapalı satılmalı. Birdaha bu parayı kimse vermez ve birdaha iyi oyuncu gönderme lüksümüz olmayacak ligdeki hedefimiz paralelinde. Şampiyonluğa oynayan Bjk bile Ersan' ı satmışken biz neyin hesabını yapıyoruz ?
                        En son kyodou tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 17:45.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Yönetim bir bankadan 300 Milyon TL alıp tüm bankalara borcu ödeyecek diye bir haber vardı. Eğer doğruysa ve bu bankaya olacak 300 Milyon TL borç da stat ismi için Turkcell' e devredilirse (kendi yorumum) tek hamleyle 300 Milyon TL borcu sıfırlamış oluruz. Bu harika bir hamle olur. Geriye 200 Milyon TL civarı borç kalır. Onun da yarısına yakını feda ve satışlarla eritilir. Ekonomik olarak çok rahatlarız. Zaten stad isminden, bugüne kadar para gelmiyordu.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Gokhlayeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu scout ekibinin ne gibi başarıları olmuş bugüne kadar? Güzel bir gelişme de çok fazla da umut bağlayacak bir ekip değil gibi.
                            bie ekip yok suan
                            ekibin basi bu adam
                            daha 3 scout ve 4 eski oyuncumuz eklenecek, degisen bisey yoksa

İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nagatomo ve Huddlestone sene sonu bedava mis gibi
                            nagatomo uzatma pazarliklari sürdürüyor su an
                            En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.02.2016, 17:51.
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Scout ekibiyle, kazandırdıkları oyuncuların performans değerlendirmesi yada satış üzerinden pay olarak anlaşılmalı.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben olsam Scout ekibine Jan'in yanina Türk Oyuncular icin de Önder Özen'i ilave ederim

Önder Özen Bugün Besiktas'da olan tüm yerlileri getirdi.. Töre, Oguzhan, Olcay, Cenk Tosun

Önder Özen Türk Yerli oyunculara yönelik dogru isim olur..

Hollanda Avrupa Pazarini Jan takip eder..

Bunlarin altinida doldurmak lazim..

Eger Lucescu gelirse o da Güney Amerika pazarina hakim..

Dört dörtlük olurdu
                                Çok doğru. Önder Özen bu konuda Türkiyedeki en iyi isim bence de.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X