Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrupada oynamasak ne henrique yı nede Adriani satamazdık.Ayrıca su bjkye bakın adamlar avrupa sayesinde dembabayi 13 e sattı

Yorum

• Çin de transfer donemi bitmedi...
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Şu Avrupa'yı istemeyenleri gerçekten anlamıyorum, oyuncuların ve takımın vitrin yaptığı tek yer orası.

Yorum

• İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lig şampiyonluğu mu Avrupa Ligi şampiyonluğu mu deseler direkt ikincisini seçerim. En iyi örnek Sevilla bu konuda. Adamlar Real-Barca ikilisinin olduğu bir ligde şampiyon olmayacaklarını biliyorlar ve son yıllarda Avrupa ligine yöneldiler. Sonuç ortada. Bu konuda kesinlikle Sevilla örnek alınmalıdır.
          Hocam tercih olarak biz de ederiz ama bizim öyle bir durumumuz yok suan..Yine söylüyorum hic gitmeyelim ne isimiz Avrupa liginde demiyorum bu sene takimi kökten degistirme noktasinda bir tokat daha savurduğu için ben ders cikarabilirsek daha daha radikal kararlar alma acisinsan bu maglubiyetin yararli olacagini düşünüyorum. .

Yorum

• Muharrem Usta nin dediği gibi bizim tek derdimiz keske hoca olsa keske transfer olsa muhabbeti gibi ben de su asamada bizim derdimizin Avrupa Ligi oldugunu düşünmüyorum...Bir ise kalkistiysak kökünü kazimaliyiz..Bu takimda oynamayi birak topcu olmayi dahi haketmeyecek tonla adam var ..Yeniden yapilanma sart baska yol yok..

Takim top falan oynamiyor Akhisara şut atamamisiz transfer sezonu bitmis Cardozo sakatlanmis muhtemelen 2 3 hafta yok Ekici 1 ay yok eee Güray ayni sekilde 2 mağlubiyet alsan isler karisacak su asamada Avrupa Ligini düşünecek durumda degilim ben..

Yine söylüyorum ve konuyu kendi adima kapatiyorum..Bizim ne isimiz var Avrupa liginde hicbir zaman katilmayalim degil sadece suan onun zamani değil ..

Yorum

• douglas, cavanda ve cardozoyu şu dönemde çine satsak 15 milyon euro civarı bonservis alsak yıllık ücretlerinden de kurtulacagız sezon sonu transfere fırtına gibi girsek keşke.

Yorum

• kabahati kimse üzerine alınmaz mış

aslında hepimizin hataları var

mesela Luce geldiğinde -gelirse- ne diyecek biliyormusunuz bana zaman lazım

ve yapacağı ilk şey savunmayı oturtmak ve yavaş yavaş hucumu konumlandırmak

ama ona da Vahid'e yaptığımız gibi Ersun'a sabredemediğimiz gibi yapıp yollayacağız.

Aman efendim tv ye çıktı da şunu dedi bunu dedi

sen adamı rahat ettirmez isen baskıya alırsan

o da tv ye çıkar iki laf eder ne uğraşacak alır tazminatını gider

çünkü başkaN direk gazla çalışıyordu o zaman... aynı biz taraftarlar gibi

mesela o dönemin Vahit'ten bahsediyorum takımında bazı özellikler vardı

bi,r kere oyuncuların hepsi Vahit korkusuna koşuyordu

çok zor gol yiyorduk yenik durumdada basıyorduk

Başakşehir maçını hatırlayın fb maçını hatırlayın avrupa maçları kayseri vs

4-2 den 4-4 e geliyordu vs yani takım reaksiyon veriyordu ve zor gol yiyordu

ve takım koşuyordu

belki yenemiyorduk ama bizi yenmek sahada oyun tutturmak ve o oyunu bize klabul ettirmek oldukça zordu

bence iyi ışıklardı

ama çoğunluk için değildi

Bizim çöp dediklerimiz sistemin içinde çok iyi oyun oynuyorlar kafa ve psikoloji rahatken sorun yaşamıyorlar

şu an ki sporcularımızda baskı altında bence verim veremiyorlar

diyeceksinizki o kadar para alıyor baskı mı olur (o başka bir tartışma konusu)

bizim sistemimiz yok sistemsizlikte oyuncu verim veremez

bi,zde baskı çok oyuncularımızdan optimumu alamıyoruz

Ustaya sabır

yeni hoca geldiğinde de sabır

iki yenilgide dağılmadan oyunculara baskı yapmadan devam

taraftar kültürü bozuldu ve %60 deniyor ailelrde bile sorun var deniyor

bu sadece Trabzon'un değil Tüm Türkiye'nin sorunu

inanılmaz bir durum var zaten zaten halkın gelişmişlik düzeyi ve kültürü artıyor olsa idi Türkiye'nin durumu ve konjonktürü böyle olmazdı

şimdi her şeyi profesyonellere bırakalım

küme düşmeyelim

ve dayanalım

benim tavsiyem bu dönemi çok da kaçırmamak biraz toparlanma sağlamak lazım ki önümüzdeki sene yine sıfırdan başlamasın yeterince vakit kaybettik
                En son S.Seymen tarafından düzenlendi; 02.02.2016, 13:59.
                çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                RİLKE

Yorum

• Burdaki yazilan kadar transfer yaparsak bilin ki bir sonraki senede uyumsuzluktan gidebilir.
                  Bordo-Mavi

Yorum

• Avrupa önemsiz olamaz bugün UEFA'yı alsan lig şampiyonluğu tırıvırı olur emin olun buna.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Arkadaşlar normal şartlarda dibi görmüş olmamız gerekiyor, sıçrama zamanı

Yorum

• Istanbul takimlari disinda bizim takimda olsa keske diyebilecegimiz ligde oynayan kaliteli yerli oyuncu sayisi yok denecek kadar az.dusunuyorum bizim yerli kadroda buyuk revizyon yapsak kimi alabiliriz diye serdar aziz disinda suan aklima kimse gelmiyor belli standartin uzerinde olan. Bence mevcut kadroda 25 yas uzeri cikis yapamayan butun oyunculari gondermek lazim.yusuf, aytac, okay, sefa gibi oyunculari ise sezon sonuna kadar beklenilen cizgiye gelemezlerse oncelik olarak kiralik baktik olmadi satmaliyiz. Mevcut takimdaki hicbir yabanci oyuncunun onumuzdeki sezon takimda olmasini istemiyorum. Radikal bir degisim lazim kadroya. Turkiyeden umit milli takim oyuncularini simdiden goz hapsine almak lazim. Avrupadanda gurbetci gencleri. Scout ekibide genc saglam yabanci oyuncular bulur isi bitiririz

Yorum

• Cardozo'yu satanlar forvette Hasan Özer'i oynatacak heralde.Sene sonu kimse kalmaz zaten bosverin

Yorum

• Devre arası iyi temizlik oldu..Sıra sezon sonu yaz temizliğinde.
                            Aykut,Yumlu,Özer,Erkan gitmedikçe kimse birşey beklemesin.Bunlar takım olma adına bize buyuk zarar veren oyuncular.Hep yazıyorum.Neşteri bu 4lüye vuracaksın.Burayı babasının çiftliği gibi görenler hesap vermeli.Dingonun ahırı değil burası.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• (Saha içini yorumlarsak)

Katılmayanlar olacaktır ancak ben sorunumuzun Okay-Aytaç ikilisi olduğunu düşünmüyorum.

__________okay___aytaç

____xxxx_____xxxx(ekici?)____xxxx

_____________demir

Bizde 10 yada 9.5 no diye tabir edeceğimiz delici eleman yok. Jaja veya Ndiaye tarzı oyuncu lazım ama bu bölgede Özer oynuyor, 2 senedir yazıyorum, Kasımpaşa dan sonra Mersin e oradan da ptt ye gidecek adama dünyanın parasını ve bonservisini döktük. Biz almasak Mersin de oynayacak olan Özer TS de 10 no pozisyonunda oynuyor. Ligin en yetersiz ve yeteneksiz 10 no su. Bundan kötü 1 kişi sayamazsınız.

Gelelim kanatlara. Marin tutmadı ve tutmayacak.
                              Erkan ın sanıyorum ki son senesi.
                              Sefa için bir şey yazarsam ceza yerim.
                              Yusuf tan yıldız beklentim yok, Olcay Şahan olsa yeter diyordum sabırla destekledim ama Olcay da olamayacak. Ersun Yanal ın ona sunduğu fırsatı Caner gibi değerlendiremedi. Caner çöptü, şimdi Avrupa nın en iyi sol beklerinden. Yusuf ise küfür yiyen oyuncular kervanında olmayı seçiyor...

Yani kısa özet geçecek olursam;

Okay ve Aytaç ın önünde oynayan oyuncu grubundan Cardozo da dahil olmak üzere, Ekici ve Demir hariç alayı yetersiz yada pili bitik oyuncular. Mbia dan iyi para geldi, Cardozo yu da satarız eğer şans gülerse Ndoye, Yatabare, Douglas üçlüsünden iyi paralar gelir ve yeni yapılanma için maddi kaynak oluşur. Scout ekibi çok önemli, sezon sonu uygun maliyete nokta atışı takviyeler şart.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• hala aynı tas aynı hamam .bu takıma 1 tane sap kanat amayıpda yusuf gibi beceriksiz orta açamayan bir adamdan sağ kanat yaratmaya çalışıyoruz .musa nizamın futbolculuğunu bile tartışmak lazım ama hala bu takımda sol bek oynuyor .

Yorum

Yükleniyor...
                                X