Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 11 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tam ne kadar aliyor bilmiyorum ama en az 2.5 alıyordur.Bonservisinede 5 verdik.Bunlar bizim için çok büyük rakamlar.İki sezonda 59 maçta 27 gol atmış(en az 10 tanesi penaltıdır).Asist sayisi da iki elin parmak sayısını geçmez.Ben oyunu domine ettiği ve özellikle derbi maçlarda gol attığını hatırlamıyorum.Yaşıda 32.Cardozaya 5 veren varsa satmamak bence hatadir

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• arkadaşlar cardozo yazıyor da anlamadım transfer dönemi bitti

yurt dışı teklifi var.

bence satılmalı ama ligden düşecez resmen herkes bomba gibi oynuyor ligi kiminle bitirecez

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar cardozo yazıyor da anlamadım transfer dönemi bitti

yurt dışı teklifi var.

bence satılmalı ama ligden düşecez resmen herkes bomba gibi oynuyor ligi kiminle bitirecez
        Şuna inanıyorum küme düşme ihtimalimiz var fakat düşmeyiz. O yüzden bence yabancılar para ediyorken satılabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk
        trabzonspor

Yorum

• Cardozoyu göndereceksek bile bu sezon sonu olmalı. Cardozo gidip muhammet sakatlanırsa forvette yumlu oynar artık.
          "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• sky news okudunuz

ben serdar türk bayragi yakildigindan rusyayi terk etmek istedigini yazdigimda inanmayanlara tavsiyemdir
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• yabancılar ele alalım

cardozo tamam değerlendirilmeli

ama türklerden de ben ekiciden pek haz etmedim bu tarz ego ile oynayan adamlar takımlara zarar verir heleki bizim gibi takımları sıçrama tahtası olarak kullanıyorlar.

para ederken değerlendirilmeli

BANA ARKADAŞLAR KIZACAK AMA FUTBOLUN GÖZ ZEVKİ ASİST MEYVESİ GOL

BİR ADAM PAS ATMASI GEREKİYORKEN KALEYE VURUYORSA ORDA BEN FUTBOL ZEVKİMİ KAYBEDİYORUM.

NDOYE RESMEN KUMPAS KURULDU YA ADAM RESMEN PAS ATILMADI

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şuna inanıyorum küme düşme ihtimalimiz var fakat düşmeyiz. O yüzden bence yabancılar para ediyorken satılabilir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

ÖYLE DEME bize uzak geliyor ama bir tökezlemeye başlarsak kurtaramayız td fayda etmez 10 puan var tehlikeli bölge ile aramızda

Yorum

• Cardozo 8-10a satılırsa eyvallah da 3-5e değmez,ama douglas 4m euro haberi doğruysa onu da tartışmaya bile değmez
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• cin kulüpleri 30 günde 292 milyon avro harcadi

prognoslara göre 150 milyon avro daha bonservis harcanacak

bugün oscar a 74 milyonluk teklifi abramovic red etti
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cardozo 5 ve ustu tekliflerde satilmalidir. Kendisini cok seviyoruzda oynatamiyoruz yasi da 33 olacak.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• burak yilmaz ucuza gitti cine gs trabzonun payini dusurmek icin sanki rakami dusuk gosterdi bana oyle geliyor.

Yorum

• Cin piyayasina gore benimde rahat bi 500bin dolarim var

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak lizarazu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burak yilmaz ucuza gitti cine gs trabzonun payini dusurmek icin sanki rakami dusuk gosterdi bana oyle geliyor.
                            Geliri ne kadar yuksek gosterirlerse uefa da o kadar insafli davranir.
                            Oyle bir riske girceklerini dusunmuyorum.

Yorum

• Douglas'a teklif varsa 3-4 demeden satmak lazım elimizde kalmadan. Cardozo'nun normalde satılmasını istemem ama 5 ve üstüne satılsın. Birincisi Uefa'da sıkıntıya düşmemek için, ikincisi Cardozo'ya bile söven taraftarımız değerini anlasın diye, üçüncüsü bu sayede genç Beşir daha fazla forma şansı bulur ve ne olup olmadığını daha iyi anlarız.
                              Mustafa Yumlu.

Yorum

• Son iki sezonda Çin pazarindan 12.285.000 euro kazandik

6 milyon + 4 milyon + 2 milyon + 285 bin

Mbia + Henrique + Burak + Papadopoulos

Cardozo bence gidici ve Çin transfer sezonu kapanmadan bizimkiler Douglas'i oraya satmaya calisacak bence. Transfer sezonu kapanmasina 10 gün kaldi. Eger Cardozo ve Douglas giderse Çinden iki senede 20 milyon euro bonservis almis olacagiz. Allah bereket versin
                                .

Francesco
                                Totti

Yorum

Çalışıyor...
                                X