Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    aslında Şota Mourinhoyla konussa Bertrand Traore yi getirir 1 telefonla
    Hurma daha etkili olabilir Halı hediye etmişti kendisine. Bir iyilik isteme hakkı var bence. Halı mı ne halısı diyebilir tabiki Mourinho
    DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
    ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• 2 milyon euro kiralama bedeli mi ufak atın biraz..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Trabzonspor, Douglas Teixeira'nın bonservisi için Dinamo Moskova'ya 1,5 milyon Euro ödeyecek.
        (Lig TV)
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lawal kardesim ama işe yaramaz cok kötü cocuk o
          Aynı lawal yanılmıyorsam gerizekalıca bir top kaptırdı ortasahada dönüşü çok ters yakalandı takım.

Bu haftanın oyuncusu bana Sorarsanız kesinlikle Donk. Ben böyle bir defans görmedim hayran kaldım adam 40 metre çalımlarla gidiyor duvar pası yapıyor şuraya bakarak şuraya pas atıyor defans arkasına arapası atıyor. Topun dibine girerek orta açıyor. Forvete baskıya gidiyor.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Şota'nın her konuşmasında Hurma'ya medhiyeler düzmesine bir tek ben mi ayar oluyorum ?
            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              marin gelirse ,erkan yada yusuf ,kesik yer,ekici de özeri keser, artık gadromuz yeterli diyebilirmiyiz,deriz,bence yatabarede kalsın ,yoklukda iyi gider,
              Sağ kanat alınmalı

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doğru...
                Transferde cooook ama cok gec kalinca marin'e yönelmeye mecbur kaldik
                Baska kanat ismide gecmiyordu
                aynen yoksa ta Canhan yazdığında gelirdi

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                acaba 1 yillik kontrati oldugundanmiydi

cevati gectimde sende az degilsin ha

marin bremeni bundesligada 3. lüge tasidi
                sampiyonlar liginde oynadilar, o sene bütün takim düsüs yasadi, tasiyamadilar o yükü

bremen takimi degismeye gitti, uzatmayan oyuncularin hepsini yolladi ve daha beter oldu, 2-3 sezon küme düsmeye oynadilar

tm verilerine göre uydurmak basit
                önemli olan dogruyu bilip yazmak
                bunu Marin'i Sevilla'nın Avrupa maçlarında doğru dürüst oynamamasına rağmen as diye tanıtan kişinin söylemesi ilginç

artı Marin son senesiydi ama Gladbach performansından çok uzaktı o dönem
                8 milyona satılmasının sebebi de son yıl değil ondan önceki yıllar yaptığı çıkıştır

o dönem kesinlikle göze batmıyordu

İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aynen bu hafta muazzam gol atti ilgiltere yillrindan kalma bir gol
                kesinlikle adam futbola aç yoksa Nice'e gitmezdi, çok ucuza alabilirdik
                En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:38.

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şota'nın her konuşmasında Hurma'ya medhiyeler düzmesine bir tek ben mi ayar oluyorum ?
                  Elestirecek baska bir konu kalmadi'mi?
                  TRABZONSPOR 1967

Yorum

• As 11 oyuncuların bittiğini varsayıyorum
                    https://hizliresim.com/oZOmr9 yedek 11'miz nasıl olmuş

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aynı lawal yanılmıyorsam gerizekalıca bir top kaptırdı ortasahada dönüşü çok ters yakalandı takım.

Bu haftanın oyuncusu bana Sorarsanız kesinlikle Donk. Ben böyle bir defans görmedim hayran kaldım adam 40 metre çalımlarla gidiyor duvar pası yapıyor şuraya bakarak şuraya pas atıyor defans arkasına arapası atıyor. Topun dibine girerek orta açıyor. Forvete baskıya gidiyor.
                      Evet topu aklı sıra saklamaya çalışıyordu Lawal, onunda Constant vari hareketleri var ve onlardan biriydi kaptırdı.

Donk konusuna katılıyorum, ön liberoya koyacaksın Felipe Melo hareketliliği getirir.
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Lazareviç nerden buldular Etoyla beraber Antalya yı sırtlıyorlar

Yorum

• xxx
                          Cavanda-Douglas-Papy-Constant
                          Mbia-xxx
                          xxx-xxx
                          Remy-Ndoye

Şöyle bir yabancı kurgusu hayal ediyordum , ucundan döndük.
                          Neyse , artık devre arasına bakacağız...

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Donk Lawal benim istedigim topculardi..Koysan siritmaz oturtsan sıkıntı çıkarmaz maliyeti de uygun daha ne olsun..

Yorum

• İlk olarak Zafer Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elestirecek baska bir konu kalmadi'mi?
                              Kalmadi ...
                              RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Şuan mevcut formu ile takımdaki en iyi isim Mbia ve onu keşke Lawal gibi bir isimle tamamlasaydık. Madem Banega olmuyor ve olmadı bari böyle bir hamle düşünülseydi.
                                Lawal için açıkçası Soner, Atik, Musa ve bir miktar para çok ideal bir transfer anlaşması olacaktır. Ne de olsa 2 yıllık sözleşmesi var daha. Hem elimizdeki kadronun şişkinliğinin gazını almış oluruz hem de inanılmaz bir orta saha oyuncusu kazanmış oluruz. İstenirse bazı oyuncular kiralık bile verilebilir.
                                İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

Yükleniyor...
                                X