Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu 3 transfer bittiyse defansif olarak taş gibi takım oluruz.. Birde Medjani kalırsa çok iyi olur.. Medjani çok kaliteli olmasa da tam bir joker Mbia'nın yedeği olarak kalmalıdır takımda sonradan girip çok faydalı olabilecek bi oyuncu.. Yedeklerinde bi Medjani varsa rahat olursun..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ya sence Cavanda, Okay, Mbia yı başkan mı çok istedi? Teknik ekip ve Hurma değil de başkan mı dedi bu adamları alalım diye? Hayır. Eleştirmeden önce az okuyup biraz da okuduğunu anlamakta fayda var. Coolank Marin'i başkanın çok istediğini yazdı bir kaç kere, ona istinaden konuştum.
      Başkan'ın görevi değil zaten. Kaynak sağlasın yeter. Süleyman Hurma'da bu yüzden getirildi.

Ayrıca eleştirebilirsin ama senin ki başka bir boyutta. Bilgisayar kullanmasını bilen birine açtırıp videolarını izlemiştir felan diyosun. İnsanları yapamadıklarıyla eleştir, yaşam tarzlarıyla değil.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Oyuncu gelir mi ki? Championship takımları neden atlamamıslar ona sasırdım
        Üstad 19 yaşındaki çocuk bence çok etliye sütlüye karışmaz. Chelsea olur verirse pek söz hakkı olacağını sanmıyorum ama bizden bir girişim yok zaten galiba, yaş o iş.

Yorum

• Bu douglas hangi douglas

Yorum

• Ne değişik insanlar var. Ben korkmuyorum ki Cavanda'nın oynadığı son maçta Ben Cavanda'yı çok beğendim. Geçen haftaki görüşüm ise Cavanda'nın topçu olmadığı yönünde. Ben böyle düşündüm yanıldım diye öleyim mi ? ki daha yanıldığımı iddia edemezsin. 1 Maç güzel oynadı ben Maç konusunda da helal olsun inşallah böyle oynar dedim.

Kaldı ki Beşiktaş Maçında ben Constant'ında geçilmediğinden bahsettim. Hiç sevmem nefret ederim Constant'tan ama inat birisi değilim adam iyi oynadıysa iyi oynadığını söylerim.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Douglas >> Bonservis: 1,5 mio € -- Maaş : 1,5 - 1,7 mio €
              Papy >> Bonservis : 2,5 mio € + Medjani -- Maaş : 1,5 -1,7 mio €
              Marin >> Kiralama Bedeli : Yok -- Maaş : Maaşının %50 sini biz öderiz.

Bana göre tahmini bonservis ve maaşlar böyle olur
              Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Oyuncu gelir mi ki? Championship takımları neden atlamamıslar ona sasırdım
                Ben daha çok Vitesse'nin atlamamasına şaşırıyorum. Malum Chelsea için pilot takım görevini görüyorlar.
                DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Başkan'ın görevi değil zaten. Kaynak sağlasın yeter. Süleyman Hurma'da bu yüzden getirildi.

Ayrıca eleştirebilirsin ama senin ki başka bir boyutta. Bilgisayar kullanmasını bilen birine açtırıp videolarını izlemiştir felan diyosun. İnsanları yapamadıklarıyla eleştir, yaşam tarzlarıyla değil.
                  Kardeşim kaynak sağlamak farklı bir şey. Burada çoğu duyumcu ve basın Şota'nın Marin'i veto ettiğini yazdı. Coolank da Marin'i başkan ısrarla istiyor tarzında konuştu yani finansal olarak değil sanki oturup izleyip beğenmiş gibi. Ben de İho'nun 2 yıldır doğru düzgün topa vurmamış adamı nasıl beğendiğini düşünüp, Youtube kanısına vardım. İnsanları yaşam tarzlarıyla eleştirme diyorsun bana şimdi demagojinin dibine vurmaya niyetim yok. Önce okuduğunu anla sonra konuşuruz.

Yorum

• Bence Marin'in Yusuf veya Erkan'ı kesecek

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Madem düşüşte birini alacaktık bedavaya Ben Arfa 5 tane Marin ederdi.

Ligue 1'de 3 maçta 2 gol atmış. Delici özelliği var, hızlı, oyun görüşü çok iyi ayaklarına hakim

neyse hayırlısı
                      Doğru...
                      Transferde cooook ama cok gec kalinca marin'e yönelmeye mecbur kaldik
                      Baska kanat ismide gecmiyordu
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bilbao'dan x değerli oyuncuya 2x - 3x vermediğin sürece topçu almak neredeyse imkansiz.
                        Alalım demedim. İspanya ligini izleyenler dikkat etsin dedim. Bilbao'nun transfer politikasını biliyorum.
                        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Turkiye'ye gelen zencilerin çogunun baslangiç noktasi Belçika. Gelip kesfetmek lazim buradaki oyunculari çok kaliteli oyuncular var. Yani biz bile bir zenci aldik Blçikadan (yattara) efsane oldu.
                          Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Feghouli'ye fenev yıllık 3m önerdi.Valencia başkanı şampiyonlar ligine kalırsak kalırsın dedi Feghouli'ye.-Zeki Uzundurukan

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marin Werder'e 8.2'ye ordan da 8'e Chelsea'ye transfer oldu. Cevat abartmış ama düşüşteydi.
                              acaba 1 yillik kontrati oldugundanmiydi

cevati gectimde sende az degilsin ha

marin bremeni bundesligada 3. lüge tasidi
                              sampiyonlar liginde oynadilar, o sene bütün takim düsüs yasadi, tasiyamadilar o yükü

bremen takimi degismeye gitti, uzatmayan oyuncularin hepsini yolladi ve daha beter oldu, 2-3 sezon küme düsmeye oynadilar

tm verilerine göre uydurmak basit
                              önemli olan dogruyu bilip yazmak
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• B ‏@kalitvintsev · 9m9 minutes ago
                                View translation
                                Yatabare: Oyanamayacağımı söyleyerek gözümü korkutmaya çalışıyorlar. Gitmiyorum.
                                Yatabare: Hiçbir yere gitmiyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X