Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Madem düşüşte birini alacaktık bedavaya Ben Arfa 5 tane Marin ederdi.

Ligue 1'de 3 maçta 2 gol atmış. Delici özelliği var, hızlı, oyun görüşü çok iyi ayaklarına hakim

neyse hayırlısı
    aynen bu hafta muazzam gol atti ilgiltere yillrindan kalma bir gol
    Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Üstad 19 yaşındaki çocuk bence çok etliye sütlüye karışmaz. Chelsea olur verirse pek söz hakkı olacağını sanmıyorum ama bizden bir girişim yok zaten galiba, yaş o iş.
      Hollanda da oynadı ordan da isteyenler olmalı ,sanırım kupa maçlarında oynatacaklar ama yinede kiralanması gerek daha yeni Pedro geldi

bizimkiler hazır Marin i kiralamıslar hemen yanında teklif yapabilirler aslında

Yorum

• marko marin bize kapalı savunmalar için cok işimize yarar .. özellkle avni akerde .. al 60 dan sonra oyun sıkışırsa .. bak bakalım noluyor .. adam eksiltir , ara pası atar .. en azından klübede oturdun böyle oyuncular .. inş direk 11 oyuncusu olur

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Belki böylelikle futbolcular sahaya çıkmadan çok bilmişlik yapıp yersiz eleştiriler yapmayı bırakırsın... Ne güzel ya adam sahaya çıkmadan her türlü eleştiri yapılır iyi çıkarsa sus pus, kötü çıkarsa ben demiştimmm yersen.
          Taa gerilerden bu mesajı alıntı yapıp buralara getirdiğine göre bir garazli de sensin. Hoşgelmişsin. Dün biz bu konuyu çözmüştük ama bir de sana hesap verelim cevap olarak ne istiyorsun ?

Nerde sus pus olmuşuz ? Onu da de hele.
          55 tane oyuncu transfer etmişiz 5 tanesi iyi çıkmış. Gelip burda bana maval okuyorsun hala. Forumda 1 allahın kulu Mbia'nın futbolculuk yeteneği dışında bu tarz bir karakter böyle sahada görünmez kaptan şef ne dersen olduğunu kim bilebilirdi. Yoksa engin futbol bilginle sen biliyormuydun.
          Benim Mbia gelmesin diye bir cümlemi bul forum üyeliğimin silinmesini talep edeceğim.
          Hacı Zokora'ya 30 yaşında adama 5m€ verildi felan diyordu.
          Bende bugünki Euro kuru ile o zamanki Euro kuru arasında 1 e 1.5 fark var. Mbia'nın imza parası ile Zokora'nın 5m€ bonservisi arasında reel olarak 1.5 m€ felan fark var dedim.
          Zokora'da ilk geldiğinde ilk sezonda burda Reis,Şef deniliyordu ama 15-20 maç sonra oda millete benzedi oda oynamayı bıraktı. Ya Mbia'da burdakilere benzer Constant gibi bir süre sonra oynamayı bırakırsa bu maliyetle ne yaparız dedim. Sorguladım.
          Bize gelen yabancıların 15-20 maç bile perfromansını koruduğu söylenemez. İyi olan 20 maç sürdürüryor. Vasat olan 10. Sonra hepsi leşe dönüyor.
          Benim söylediklerimi adamın böyle müthiş bir karakter olması çürürttü.
          Ancak bu transfer bir daha yapılsa yine sorgularım.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            B @kalitvintsev · 9m9 minutes ago
            View translation
            Yatabare: Oyanamayacağımı söyleyerek gözümü korkutmaya çalışıyorlar. Gitmiyorum.
            Yatabare: Hiçbir yere gitmiyorum.
            Zorla mı kovalım ?
            TRABZONSPOR
            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Hele bi alalim da. Marin okayi kesmez zaten ayni mevkinin oyuncusu degiller. Okayi ekici keserse keser.
              Marin ya ozeri keser ya erkani.

Yorum

• Traore muazzam bir potansiyel ama anlaşıldığı kadarıyla Mourinho'nun tasarrufu onu kadroda tutmak yönünde oldu. Hem Diego Costa ve Falcao'nun ardında back-up hem de yardımcı forvet pozisyonunda rotasyonun 3. sırasında kalan Loic Remy yerine tercih edildiği izlenimine sahibim. Zira Traore ile ilgili transfer haberleri kesilmişken , Loic Remy üzerindeki spekülasyonlarda bir azalma yok . Hatırlarsınız bir 15 gün öne Remy de Skysports'a kendi ağzından Chelsea'den ayrılabileceğine dair imada bulunmuştu. Galler takımı Swensea , Bilic'in takımı Westham , ve diğer Londra takımı Crystal Palace ile ilgili haberler eksik olmuyor. Son olarak , gs'nin adı da Remy ile anıldı .

Ve esasen ; gerçektende gs bu adamın peşinde ise ( bilemiyorum araştırmak gerek) bizim bu adamı yeniden zorlamamız gerek. O koşulda şahsen Cardozo'nun satılmasına ses etmem . Ndoye-Remy çift forvet hattı , aklımdaki formasyonu tamamlayacak ideal ikili.
                En son Serdar A tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:24.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  acaba 1 yillik kontrati oldugundanmiydi

cevati gectimde sende az degilsin ha

marin bremeni bundesligada 3. lüge tasidi
                  sampiyonlar liginde oynadilar, o sene bütün takim düsüs yasadi, tasiyamadilar o yükü

bremen takimi degismeye gitti, uzatmayan oyuncularin hepsini yolladi ve daha beter oldu, 2-3 sezon küme düsmeye oynadilar

tm verilerine göre uydurmak basit
                  önemli olan dogruyu bilip yazmak
                  Marin ilk yılında cok iyi istatistik yakalamışti...son sezonunda çok istikrarsız di...iyi hatırlıyorum...Chelsea de oynayamacagini herkes tahmin ediyordu...

istatistikleri fena değildi ama beklenen performansı gösteremiyordu...Micoud..Diego dan sonra küçük gelmişti ...hatta sonra yanlış hatırlamıyorsam Özil i 10 nummara pozisyonuna cekmişlerdi...
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kardeşim kaynak sağlamak farklı bir şey. Burada çoğu duyumcu ve basın Şota'nın Marin'i veto ettiğini yazdı. Coolank da Marin'i başkan ısrarla istiyor tarzında konuştu yani finansal olarak değil sanki oturup izleyip beğenmiş gibi. Ben de İho'nun 2 yıldır doğru düzgün topa vurmamış adamı nasıl beğendiğini düşünüp, Youtube kanısına vardım. İnsanları yaşam tarzlarıyla eleştirme diyorsun bana şimdi demagojinin dibine vurmaya niyetim yok. Önce okuduğunu anla sonra konuşuruz.
                    Burda ki duyumcuların ne söylediği beni ilgilendirmiyor. Şota Beşiktaş maçı sonrası transfer konusunu konuşurken ağzı kulaklarındaydı. Ben buna bakarım. Yanlış anladığım şeyde ısrar etmem, düzeltmeye bakarım. Takım bu kadar iyi giderken teknik direktörün istemediği bir adamı sırf başkan istiyor diye getirebileceklerine beni kimse inandıramaz.

Görüşürüz.

Yorum

• Marko Marin yerine Aaron Lennon olmaz mıydı?
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Marin bildigim kadar ile cogu zaman sol kanat oynamis bir futbolcu.

Bir tane natural sag kanat oyuncumuz yok.

Bu transferde beni tek dusunduren kisim bu.
                        serbest oynatildigi zaman sol ic de en cok etkili olurdu
                        dogru tespit
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Marko Marin yerine Aaron Lennon olmaz mıydı?
                          İngilizler zor ayrılıyorlar liglerinden. Bırakalım Lennon o nefis çimlerde koşmaya devam etsin
                          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Okay, Mbia, Ndoye, Cavanda, Marin, + stoper. Süleyman Hurma'ya habire sallayanlar, sürekli karalayanlar burda mı? Maaşına şaf edip yattığını söyleyenler burda mı? "Adam kampa gitmiş, transfer yapmaya neden gitmiyor?" Diyenler vardı, onlar da burda mı?

Bu yaz boyunca buraya en fazla acımasızca yapılan yorumlara cevap vermek için yazdım. Bu konuda takımı çok savundum. Şöyle kötü takımız, böyle berbat kadromuz var diyenlere cevap vermeye çalıştım. Bu anlamda Hurma'yı da profesyönelliğinden dolayı savunmuştum. Bunları söylerken en çok kullandığım cümle "pozitif olun"du.

Görünen o ki birileri daha pozitif olmaya başlamış. Ama hala adına eleştiri diyerek karamsarca karalayanlar da var.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              B @kalitvintsev · 9m9 minutes ago
                              View translation
                              Yatabare: Oyanamayacağımı söyleyerek gözümü korkutmaya çalışıyorlar. Gitmiyorum.
                              Yatabare: Hiçbir yere gitmiyorum.
                              Türkçesi bana o parayı veren kulüp yok, kafamı bozmayın.

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İngilizler zor ayrılıyorlar liglerinden. Bırakalım Lennon o nefis çimlerde koşmaya devam etsin
                                Pochettino Lennon'ı takımda düşünmeyeceğini söyleyeli 2 hafta oldu
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X