Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Marin Alman Messi değilde, Alman Di Maria daha çok

Yorum

• Marin hemen Okay'ı yedeğe attı ha? Arkadaş genç oyuncular biraz oynatılır da öyle piyasası artar, yıldız olurlar. Şu Okay'ı ellemeyin, Marin kesebilirse bir kanat oyuncusunu kessin.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ama vücüdünu çok iyi kullanıp çalım yemiyor ve araya da fazla adam kaçırmadı

ayrıca pozisyonu tekrar izlersen Constant yerini kaybetmemiş aksine sol taraftan geliyor ve son adam olduğu için yapılacak en iyi şeyi yapmış

son adam olarak topla gelen adamın üstüne gidersin ve Constant öyle yaptı rakibine şut şansı tanımadı
        aynen constant ın suçu yok
        stoperler nerede onu incelemek lazım...

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marin'e daha bir kaç yıl önceye kadar Alman Messi diyorlardı biraz kipirdanirsa ligin anasını aglatir üstelik yasida iyi.
          1 hafta cezan erken bitmiş
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Özür dilerim o zaman verdiğiniz 2 örnek ile bütün tezi mi çürüttünüz, ben şimdi geçmişe dönüp "kamp döneminde transferler bitecek" denilen ama bitmeyen, lig başladıktan sonra getirilen ve bir türlü hazır edilemeyen oyuncuların listesini çıkarmayacağım, nasıl olsa Ndoye takıma katıldıktan bir hafta sonra 10 dakika, iki hafta sonra 90 dk oynamış, hazırlık kampına katılan Mbia her iki maçta da 90 dk oynamış ve benim tezimi çürütmüş!
              Geçmişte aldığımız o bahsettiğiniz oyuncularin hepsi orta sıralar takimlarinin oyuncusuydu. Ben lige gore elit kalite transferlerden bahsediyorum. Bosi Eto'o Cardozo Mbia Ndoye Podolski tarzi isimlerdrn bahsediyorum.
              Brozekler Adrianlardan bahsetmiyorum.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Marin'i başkan çok istemişmiş. Başkan ne anlar topçudan da Marin'i nereden bilecek? Eğer haber doğruysa bile ''Chelsea'' ismine tav olmuştur, etrafında bilgisayar kullanmayı bilen birine videosunu açtırmıştır Werder günlerini izleyip öyle istemiştir adamı.

Epeydir takip ediyorum yazılarınızı bir Üslup probleminiz var sizden başka fikire sahip Olanları bir Aşağılamalar filan

Sent from my iPhone using Tapatalk
                trabzonspor

Yorum

• Trabzon'da özellikle spor basınında çalışanların çoğunun yediği ekmek haram.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bide bu vardi, biraz tebessüm

Bak bu iyiymiş )
                    "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Öyle bir cümle kurmadım, ben Zokora transferini eleştiren İho, Mbia'yı alıyor. İksiinin arasında artan Euro kuru ile pek bir maliyet farkı yok dedim. Mbia 'nın Zokora'dan fazla ne katkısı olcak dedim? Soru sordum. Kalitesini değil parayı eleştirmiştim. Benim söylediğim Mbia yatmaya geliyor değildi, 10-15 maç sonra kendini bırakırsa napcaz demiştim(yani takımdaki diğerlerine benzerse). Forumdaki hangimiz bu adamın böyle bir karakter olacağını biliyorduk?
                      Belki böylelikle futbolcular sahaya çıkmadan çok bilmişlik yapıp yersiz eleştiriler yapmayı bırakırsın... Ne güzel ya adam sahaya çıkmadan her türlü eleştiri yapılır iyi çıkarsa sus pus, kötü çıkarsa ben demiştimmm yersen.
                      Ağasarlı_61

Yorum

• bu saatten sonra ihoya,sotaya,hurmaya eleştiri takıma ihanettir.adamsan gerçek trabzonspor traftarıysan gidecen pasoligini alacan,paran varsa alacan bir mbia forması takıma katkıda bulunacan.yok o futbolcu o para edermi,şunu biz neden alamadık geçin bu işleri.biz traftarsak önce takıma sahip çıkacağız.ve mbia.cavanda.okay.ekici.onur.constant.ndoye.cardoz o.bosingva ile müthiş bir kadro kurduk.artık sahip çıkma zamanı.vazgeçelim artık bu eleştiri alışkanlığından.nedir bu ya.bir bitmediniz.herkez işini yapsın.başkan başkanlığını,antrönör antrönörlüğünü,futbolcu futbolculuğunu,taraftar taraftarlarığını.marin ve stoper takviyeleriyle ve bu takıma sahip çıkarsak bu iş olacak gibi.

Yorum

• Marin bildigim kadar ile cogu zaman sol kanat oynamis bir futbolcu.

Bir tane natural sag kanat oyuncumuz yok.

Bu transferde beni tek dusunduren kisim bu.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• o degılde ekıcı...

geldıgınde...neydı beklnetı ne oldu...

--------

chelseden dembaba geldı...neydı ne oldu...

--------

bıde margarının tadına bakalım...

tereyagına alıskın usaklar tamamda..

-------

ben olur dıyorum...

-------

ekıcıye partner lazım...

ozer olmuyor....

margarın surelım trabzon ekmegıne...
                            "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
                            --------------------------Novalis--------------
                            ------------

Yorum

• İlk olarak emperora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar şotanın beşiktaş maçı sonrası transferle ilgili yaptığı açıklamanın videosunu arıyorum bulamıyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Yorum

• Marin son sene az maça çıkmış ama 13/14 senesinde Sevilla ile toplam 30 maçı var.
                                Kariyeri düşüşte bu gerçek ama eli bastonlu adam muhamelesi de yapılmamalı.
                                En son Hasan61 tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:11.

Yorum

Yükleniyor...
                                X