Şuan da elimizde 2 tane adam gibi santraforumuz var .Şampiyonluk yolunda sakatlıklar, iç saha maçlarında çift forvet oynama ihtiyacı ve kadro zenginliği ve tabiki de kalitesi bakımından Cardozo'nun satılmasına karşıyım. Cardozo gibi adamımız varsa bunun değerini bilmeli ve onun için biraz çaba sarfetmeliyiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşım asıl seni kutlamak lazım...Dik durduğun için...KİMSE,SENİN KADAR, YÜREKTEN SEVİLEMEZ...
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam Marin aldımı gider zaten fiziklik is yok pek,
Ama Marine hayır demem hamle oyuncusu sefa olmamalı
Yorum
-
İlk olarak B.AKDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuan da elimizde 2 tane adam gibi santraforumuz var .Şampiyonluk yolunda sakatlıklar, iç saha maçlarında çift forvet oynama ihtiyacı ve kadro zenginliği ve tabiki de kalitesi bakımından Cardozo'nun satılmasına karşıyım. Cardozo gibi adamımız varsa bunun değerini bilmeli ve onun için biraz çaba sarfetmeliyiz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Marin'in son hali nasildir tam olarak bilmiyoruz tabiki.
Ancak futbolu bilen ve beyni olan bir futbolcu oldugu kesin.
Cok faydali olacagi kesin.
Ozer ve Yusuf takima faydali olamiyor.
Marin,Ekici,stoperler...
Heyacan verici bir kadro.
Cardozo ve Bosingwa'nin hic konusulmasigi bir ortamdan bahsediyoruz....
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bir messi olursa ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin'in son hali nasildir tam olarak bilmiyoruz tabiki.
Ancak futbolu bilen ve beyni olan bir futbolcu oldugu kesin.
Cok faydali olacagi kesin.
Ozer ve Yusuf takima faydali olamiyor.
Marin,Ekici,stoperler...
Heyacan verici bir kadro.
Cardozo ve Bosingwa'nin hic konusulmasigi bir ortamdan bahsediyoruz....
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bir messi olursa ?
Yorum
-
Sirayla;
Cavanda gecen haftadan da iyiydi.
Mbia gecen haftadan yarim tik kotuydu ama yine de muthisti.(1-2 kritik pas hatasi)
Okay macin gizli kahramaniydi. Cok begendim. Gecen haftadan iyiydi.
Ndoye egosu olmayan forvet. Pasi oyuna katkisi muthisti.
Yumlu iyiydi.
Ozer 2 3 kere ismini duydum. Mehmet'in yedegi olamaz. Savruk.
Erkan ve Yusuf kazanmak icin her seyi yapti golleri de attilar. Fakat yine de ben top ayaklarına geldiginde rahat olamiyorum.
Constant genel performansinin uzerinde olsa da patlamaya hazir bomba. Laubaligi rahatligi cildirtir cinsten. 3-4 pas hatasi yapti kritik noktada.
ve sikecileri yenmenin huzuru mutlulugu..ozlemisim. Insallah her seyin en guzelini bizler yasariz.En son freedomforever tarafından düzenlendi; 23.08.2015, 01:56.
Yorum
-
İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşım asıl seni kutlamak lazım...Dik durduğun için...Ya Esi Se men Ela Ya Ego Na'rhume
Yorum
Yorum