Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• vay anasını şampiyonluk konuşuyoruz ya
    bırakın ulan girelim havaya )

Yorum

• Başımıza gelecek var
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akhisara En az 3 atariz bu coskuyla.

Mehmet Haftaya Oynuyor. Yes
        Yahu takımı bozar şimdi
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Bu seneki transferler ciddi manada başarılı. Allah yüzümüze bakarsa o sene bu sene olabilir

Sent from my iPhone using Tapatalk
          "Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
          Hz. Mevlana

Yorum

• Marin sanki o fizikle bu ligde ezilir diye düşünüyorum
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak DrHasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasan Tüncel
              Hasan Tüncel – @hasantuncel61

Özel : Trabzonspor Papy Djilobodji transferinden VAZGEÇMEDİ.
              Stoper + Marin + Mehmet Ekici
              Hatta belki 1 stoper daha
              Her sene yaşanan '' Klasik '' sıkıntılardan bir kaçı tekrar yaşanmazsa,
              Hayal değil.
              Sahamızda geçen sene bile güçlüydük,
              Deplasman fobisini ligin en flaş ve iyi denilen takımlarından birine karşı kırdık.
              Geçen sene kilit adamımız Onurdu. Sakatlandı her şey tersine döndü...
              Bu sene alternatifsiz tek yerimiz MBia gibi.
              Allah sakatlık vermesin.
              Akhisarı yenelim, milli arayı iyi değerlendirim, 4. hafta puan kaybetsekte çok önemli değil, 5. hafta ğs ye gelişine bir çakalım ayıptır söylemesi Şampiyonluk sesleri yükselir, taraftar desteği artar...
              Vira Bismillah

Yorum

• Düzeltme yapıyorum takımımız 02:00 da Atatürk Havalimanı'ndan hareket edecektir.

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O kesin ofsayt yanlız penaltımız verilmedi quaresmanın attığı gol kesin kural hatası

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                  göremedim pozs u tvler de vermedi maç sonu o pozsyonu
                  ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Beyler şampiyonluk falan gaza gelmeyin 8taş gibi. Bu Takımı'n daha cook yol alması gerekiyor. Anın tadını çıkartın sadece

Gesendet von iPad mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak keyser_soze61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Okay ile ilgili bilgisi olan var mı? Ciddi bi sakatlığı yoktur inşallah

Maç sonu açıklamalar yaptı iyi gibiydi. MBia ile oynamaktan çok mutlu ve şanslı olduğunu söyledi. Sakatlığı yoktur sanıyorum

Yorum

• Aman sabahlar olmasın.
                        İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        douglas - marin - papy - gervinho
                        "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maç sonu açıklamalar yaptı iyi gibiydi. MBia ile oynamaktan çok mutlu ve şanslı olduğunu söyledi. Sakatlığı yoktur sanıyorum

Teşekkürler. Ankara sokaklarında kutlama yapmaktan maç sonu açıklamalarını izleyemedim. [emoji4]

Yorum

• ------------------onur

cavanda - mustafa - douglas - kevin

yusuf - marin - mbia - ekici - erkan

-------------ndoye

bu kadro feneri döver
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Marin sanki o fizikle bu ligde ezilir diye düşünüyorum
                              ya bir messi olursa ?
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu seneki Transferlerimizden birisi de Erkan Zengindir.
                                Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X