İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisara En az 3 atariz bu coskuyla.
Mehmet Haftaya Oynuyor. Yes
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkhisara En az 3 atariz bu coskuyla.
Mehmet Haftaya Oynuyor. Yes
Ona en çok gs maçında ihtiyacımız var
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak arahna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayılmayan golümüz ofsaytmıydı
O kesin ofsayt yanlız penaltımız verilmedi quaresmanın attığı gol kesin kural hatası
Gesendet von iPad mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemarin bence tam aradığımız adam
hızlı seri pıtı pıtı
Yorum
-
İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözerciler nerde bir sorayım dedimkeyifleri yerinde mi
Kesinlikle 11 oyuncumuz degil ama kadroda olmasi gereken bir futbolcu.
Yorum
-
İlk olarak specialforces61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğrı'da..
Hayatım da ilk defa İstiklal Marşımız okunurken ayağa kalktım diye kem gözle bakıldım..
İstiklal Marşı okunurken herkes ismini telaffuz etmek istemediğim bir hayali !! Ülke ismi haykırıp ıslıkaldılar..
Ve tek Trabzonsporlu tek Türk tek Vatan evladı olduğum ortamda hepsini ağlatıp burukda olsa bana bu gece bir sevinç bir mutluluk verdiğin için sana sonsuz Teşekkürler ederim Trabzonsporumm..
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bizim lige biraz fizikli adam gerekmez mi
Hocam Marin aldımı gider zaten fiziklik is yok pek,~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
Yorum