Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mantıklı olmuş torpilli Ziya efendi oynayana kadar İbrahim oynasın.
    Ziya geçen maç rakibin kafasına topu attı,adam yerdeydi kalkmasına izin vermedi,adamı yere yapıştırdı kırmızı kart yedi
    Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin için söylemedim. Ayriyetten mübalağa sanatı denilen bir şey var. Önce 8 yıllık zorunlu eğitimde okuduklarımızı anlamalıyız.
      Önce bir Allahın verdiğini kullanmalıyız.

Herkes burada şampiyonluk için Papyi istiyor yoksa bizde biliyoruz mevcut kadronun bu ligde iyi kötü oynayacağını.
      #TRABZONSPOR#

Yorum

• Güzel haber Ibrahim icin tecrube olur kendini gelistirir insallah

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
        .

Francesco
        Totti

Yorum

• Arkadaşlar transferın en yetkili üst ve son mercisi başkandır, Başkanın bile gidip fotoğraf çekip bu iş bitmiştir dediği halde yatan transfer oluyor da burdaki arkadaşların, abilerin olamaz mı? Kaldı ki buradakiler 2.belki de 3. Ağız neyin derdindesiniz.eEgonuzu ve hırsınızı insanları itibarsızlaştırarak tatmin etmekten vazgeçin.

Yorum

• Fatih Atik,soner,İshak,Bourceanu,Serdar Gürler...Defolun

Yorum

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Önce bir Allahın verdiğini kullanmalıyız.

Herkes burada şampiyonluk için Papyi istiyor yoksa bizde biliyoruz mevcut kadronun bu ligde iyi kötü oynayacağını.
              Anlatmaya çalıştığımı anladığını düşünüyorum.

Saygılarımla
              Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
              (Dozer) Cemil Usta
              Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

• Transfer yapılmazsa en ideal kadro bu gibi duruyor...

...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Nedir bu gerginlik ya!
                  Yönetim boşluğu

Duyumcu abilere herkesin rahatça küfür edebilmesi sonucu yönetimin güzel tutumu

Özellikle arifberkay abinin bir sürü çabası olmasına rağmen bunun bu üyelere fazla gelmesi,serzenişlerin yöneticiler tarafından umursanmaması
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Yeterki Soner gitsin transfer falan istemiyorum
                    Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya geçen maç rakibin kafasına topu attı,adam yerdeydi kalkmasına izin vermedi,adamı yere yapıştırdı kırmızı kart yedi
                      36 yaşındaki adamı pilot takıma almak işte bunların vizyonu amaç işleri görülsün.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Papy cepte, Papy bitti, rahat olun biz söz söylüyoruz burda" bunlar ne demek ?

Sanırım karışmış bura, birçok şeye karışmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi bazen bende. "Birisi var ama söyleyemem" laflarından sebep seviniyorum şu transfer döneminin bitmesine.

Kimse üstüne alıp diyaloğa girmesin, ortamı bozmayalım, arkadaşın mesajını görünce yazdım iki satır sadece.
                        Adama bitti yönünde bilgi veriliyorsa adam napsın, bir de abi isim söylemesen de birşeyler var mı varsa yaz diyen arkadaşlar var, adam durup duruken yazmıyor yani bunu da anlamak lazım.Bir de birşey olursa yaz deniyor, adam da ismini söylememek kaydıyla aldığı kişi için ''birisi var ama söyleyemem'' diyor, bunu da anlamak lazım.Bence tek sıkıntı bu durumun su-i istimal edilmesinde.Belki bu yönden haklısın ama doğruluğu yüzlerce kere sabit olmuş kişileri de itham altında bırakmak vicdansızlıktır.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ne dedi ki
                          Abi Trapezunt Onur meselesi sürecinde DEEP BLUE ile neredeyse %100 aynı şeyleri söyledi(Onur ve Ekici'nin satılmak istenmesi). Sadece Onur meselesinde ''Onur artık direnmiyor'' diye ekledi ve abartarak satıldı dedi, muhtemelen öngördüğü sonuç buydu ama DEEP BLUE bu kadar saygı görürken adam yerin dibine sokuluyor. Keza arifberkay ile !olgun! son günlerde aynı duyumları paylaştılar ve Olgun'un üzerine daha çok gidildi. Böyle bir çifte standart var.

Yorum

• 2 saat doldu mu? bekliyoz mu daha?
                            Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih Atik,soner,İshak,Bourceanu,Serdar Gürler...Defolun

Agıllı ol agıllı
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih Atik,soner,İshak,Bourceanu,Serdar Gürler...Defolun
                                Borcuanu napmis ki..adam tam bir gorev adami geldigi sene harikaydi gecen yil sakatlikdan verimsiz oldu romanyada bi gorelim once adami ne yapcak etcek..
                                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X