İlk olarak Mert' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Gökhan Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin için söylemedim. Ayriyetten mübalağa sanatı denilen bir şey var. Önce 8 yıllık zorunlu eğitimde okuduklarımızı anlamalıyız.
Herkes burada şampiyonluk için Papyi istiyor yoksa bizde biliyoruz mevcut kadronun bu ligde iyi kötü oynayacağını.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
Arkadaşlar transferın en yetkili üst ve son mercisi başkandır, Başkanın bile gidip fotoğraf çekip bu iş bitmiştir dediği halde yatan transfer oluyor da burdaki arkadaşların, abilerin olamaz mı? Kaldı ki buradakiler 2.belki de 3. Ağız neyin derdindesiniz.eEgonuzu ve hırsınızı insanları itibarsızlaştırarak tatmin etmekten vazgeçin.
Yorum
-
İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnce bir Allahın verdiğini kullanmalıyız.
Herkes burada şampiyonluk için Papyi istiyor yoksa bizde biliyoruz mevcut kadronun bu ligde iyi kötü oynayacağını.
SaygılarımlaBen Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
İlk olarak ofg_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedir bu gerginlik ya!
Duyumcu abilere herkesin rahatça küfür edebilmesi sonucu yönetimin güzel tutumu
Özellikle arifberkay abinin bir sürü çabası olmasına rağmen bunun bu üyelere fazla gelmesi,serzenişlerin yöneticiler tarafından umursanmamasıOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya geçen maç rakibin kafasına topu attı,adam yerdeydi kalkmasına izin vermedi,adamı yere yapıştırdı kırmızı kart yediGazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Papy cepte, Papy bitti, rahat olun biz söz söylüyoruz burda" bunlar ne demek ?
Sanırım karışmış bura, birçok şeye karışmayayım diyorum da tutamıyorum kendimi bazen bende. "Birisi var ama söyleyemem" laflarından sebep seviniyorum şu transfer döneminin bitmesine.
Kimse üstüne alıp diyaloğa girmesin, ortamı bozmayalım, arkadaşın mesajını görünce yazdım iki satır sadece.
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dedi ki
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Atik,soner,İshak,Bourceanu,Serdar Gürler...Defolun
Agıllı ol agıllı"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Atik,soner,İshak,Bourceanu,Serdar Gürler...Defolun1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
Yorum