Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Deniz+serdar 3.1 m euro,ishak 2.750 m euro,waris 6m euro,aykut 3m euro,musa 1 m euro,yatabare 2.5m euro...ve bunların hepsi çöp elden çıkarmaya uğraşıoruz waris hariç...sadece şu bile ihonun istifası için yeterli...bu nasıl bi başarısızlık ve savurganlıktır...ve bunlar alınırken de o kadar para etmeyeceği o kadar belliydi ki...ve hiç ders alınmıyor...anadolunun en büyük enayisi biziz iho sağolsun...
Yorum
-
kolodziejczak iyi seçim de alamayız heralde.dün krychowiak stoper oynadı ama adam ön libero. baya da iyi ön libero. ortasahaya da yeni isimler gelmiş. kadro nasıl şekillenecek merak ettim. douglas ve kolodziejczak çok iyi olur. ismi uzun olan arkadaş solbek de oynar. böylelikle geçen sene avrupa ligi finalinde yer almış üç oyuncu kadromuza katılmış olur.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTövbe tövbe sanırsın uluslar arası ekonomi dengeleri iç birimlerin dış sorumlusu gibi davranmıyorlar mı. Kendisi telefondaymış o cevaplayacakmış lailahe
"sor bagayım takımda görmek istedikleri kanat var mi"
"ver süleyman hurma'dan 1-2 yalanlama haberi vereyim"
#
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamba sakat falan değil ilk gün de söyledim ama burada birkaç tane ukala bana giydirme yapıyorlardı.
Samba İstanbul a imza atabilir...
Samba olayından sonra Serhat nerde ? Canhan nerde?
Bu samba işinde bir pislik var. Adam sonra Moskova'ya döndü Spartakla da anlaşamadı. Şimdi de adamı takmış koluna menejeri pazarlamaya çalışıyor gibi.
Yorum
-
Ozanı almaya çalışıyorlar ulan bu takımın birsürü eksiği var ekici olmadığında 10 numarada delici olarak oynayabilecek oyuncu yok kanatların işlemiyor stoperin yok solbekin yok sen gidip ozanı almaya çalışıyorsun böyle bir saçmalık olabilir mi arkadaş.En son gökhants1966 tarafından düzenlendi; 12.08.2015, 15:38.
Yorum
-
İlk olarak apencene tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkanla,Yusufla,Sefa varken gidip ozanı almaya çalışıyorlar ulan bu takımın birsürü eksiği var ekici olmadığında 10 numarada delici olarak oynayabilecek oyuncu yok kanatların işlemiyor stoperin yok solbekin yok sen gidip ozanı almaya çalışıyorsun böyle bir saçmalık olabilir mi arkadaş.#
Yorum
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşimdi şu herif gazeteci ve ben iş arıyorumŞahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak yattarahayranı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşını kaçırdım ama Abel Hernandez'e 8 milyon euro istemişler zor diyor.Özer 61 istedi ama vermezler Mustafa takıma girmek için 40 takla attı gitmez göndermezler.Sefa Hurma'nın adamı gitmez.Kanatta isim yokmuş Samedov'la ilgilenmişler sonra vazgeçilmiş bide gürcü stoperlere yalanlama geldi .yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
Yorum