Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• transfer hakkında konuşuyolla (hasan tüncel)
    En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 12.08.2015, 15:16.
    #

Yorum

• Ozan Tufan şb'de kadroya giremez Alper örneği ortada. Son yaşananlardan sonra bejeke işi de zor. Ğs o kadar parayı vermez. Onların işi çakallıkla beleşe almak.

Ozan'ın aklı varsa bize gelir çok çalışır ve efsane olur. Ha İstanbul'un büyüsüne kapıldıysa çoktan yol orada.

6,5 nakit çok fazla. Gelirse kulüp tarihinin en pahalı transferi olacak. Altından kalkabilir mi zihnen bilemiyorum. İçimizdeki muhasebeciler ilk tökezlediğinde dökülür yollara.

Hayırlısı.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam, İstanbul için bursayı yakmış..

Neden trabzona gelsin..

Trollcülükte son nokta...
        Popomuza don alacak para yok, 6,5 milyon eurodan ver ordan bi camel der gibi bahsediyorlar.Stoper yok, sol bek yok, kanat forvet yok, mehmet durdu mu takım duruyor ön orta saha da yok bana göre hala daha orta alan oyuncusu almak tam da bizlik bir olay ama..
        ''Zalimlere evladım dahi olsa merhamet etmem''

| Yavuz Sultan Selim |

Yorum

• Param varsa Ozan için gözümü kırpmadan 6.5 veririm.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            6,5 milyon € mu ?
            Eğer teklif gerçekse, bu teklifi kabul etmeyene enayi denir mi hocam?

Tabii, inşAllah biz o enayiliği yapmamışızdır

Yorum

• Ozan haberini görünce aklımdan geçen diyalog:

Hurma: Başkan çok yüksekten uçuyoruz galiba.
              IHO: Boşveeer, tutturursak seçimi kazanırız, tutturamazsak da yeni yönetim düşünsün.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Ozan i 6 milyon + 3 futbolcu gibi bir rakama alalim ben bir daha bu foruma girmem..Allah rızası için olacak işi konusalim..Bizimkiler suan kara kara oturmuş gelecekleri degil gidecekleri düşünüyordur.

Yorum

• Ozan icin 6.5 çok. o parayla ne kanat oyuncuları alırsın. Aldığı kilolar gösteriyor ki riski çok yüksek ve okay varken gereksiz hamle.

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TRABZONSPOR TRANSFER
                    @TSTransfer61
                    Son Dakika:Birebir görüşme yaptım.Trabzonspor Ozan Tufan için 6.5M €+Uğur Demirok+Serdar Gürler ve Yatabare'yi önerdi.
                    **

Yuhh artık... Yok artık...
                    Yalan. Bire bir görüşme yapmışmış. Oldu canım. Daha adamın adı belli değil, TSTransfer diye hesap açmış, bi de duyumculuk yapıyor.
                    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adam, İstanbul için bursayı yakmış..

Neden trabzona gelsin..

Trollcülükte son nokta...
                      Sırf piyasa yükselsin ortalık kızışsın diye bile teklif yapmak lazım.
                      İnadına Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yalan. Bire bir görüşme yapmışmış. Oldu canım. Daha adamın adı belli değil, TSTransfer diye hesap açmış, bi de duyumculuk yapıyor.
                        İnşAllah yalandır...

Yorum

• Ozan tufan mutlaka alınmalı ozan/ekici/borce/okay/Özer/Yusuf/erkan/aytaç (kilolarını verirse) constant çok iyi bir orta saha kurgumuz olur. Ndoye cardozo yanına yerli bir forvet şart. Iki de yabancı stoper aldık mı uçar bu takım. Deniz Sefa yatabare Serdar yumlu uğur kısacası ÇÖP oğlu çöpler takımdan gönderilmeli

Yorum

• Hani Ozan Istanbula gidecek diye transfere taş koyup fiyat yükseltme amacıyla göstermelik bir teklif yapmış olma ihtimalimizi düşündüm bir an. Sonra dedim kendime, saçmalama nerde bizim yönetimde o kafa.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Sevilla'da Kolodziejzcak'ı Napoli'den Vargas'ı mantıklı satın alma opsiyonları ile kiralayalım ; şayet Bölükbaşı , istanbul kulüplerine ve bilhassa Şenol Güneş'e şeklini koymak istiyorsa gelsin Trabzon'a açık büfe 3-4-5 oyuncu seçsin beğensin alsın altı üstü anlaşılır, olmuyorsa kalsın, devre arasında eksiklere göre hareket edilir.... 6,5 milyon € çok zorlama bir fantazinin ürünü öyle iş olmaz...

Yorum

• Samba sakat falan değil ilk gün de söyledim ama burada birkaç tane ukala bana giydirme yapıyorlardı.

Samba İstanbul a imza atabilir...

Samba olayından sonra Serhat nerde ? Canhan nerde?
                                En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 12.08.2015, 15:30.
                                Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X