Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    1 Milyonun kdv sını hesaplıyamıyormusun kardeş
    Bonservisde yüzde kaç kdv alınıyor bilmiyorum. %8-%10-%18 den biri ortalama bir fiyat yazdım.
    Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak Yavuz Selim Bal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu Uğur transferine "1 000 000 TL + KDV + Yıllık Maaş'ı olarak bakıyorum" bu şekilde hesaplarsak ne oluyor acaba ?
      2014-15 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
      2015-16 futbol sezonu için 2.580.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
      2016-17 futbol sezonu için 2.680.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
      2017-18 futbol sezonu için 2.730.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı ödenecektir.

1+1.3+175bin (10 maç için)= 2.475 TL bu paraya ek olarak Osmanlıspor kdvsi var
      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        4. DALGADA : İHO ve HURMA gider inşallah
        Bu dalganın akıntısı da çok olur. Çok kişiyi çeker içine.

Yorum

• Gelsin Douglas hadi be
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ooo en sevdiğim dalga
            Sörf yapılacak dalga dır bu dalga
            Sörf tahtası üzerinde bu dalgada ilerlerken bütün gözlerin üzerinde olduğu andır işte

Yorum

• Tek stoper sol bek ve kanat lazim

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Futbolda transferden gelır elde eden cok takım yok.zaten amacta o olmamalı hele Trabzonspor gıbı bı takımsan bazen 3e5 e bakmamak lazım. Bu yıllardır böyle devam edıyor ılk defa olan bısey degıl.

kar elde ettıgımız oyuncu sayısı 10 u gecmez alıp ve satmak olarak bakarsak.Uğur Demirok un 1.5 mılyon tl ye almak cok buyuk basarıydı.Bundan kımse bahsetmıyor.Dedıgım gıbı daha ıyı fıyata satılabılırdı hatta keske hiç satılmasaydı takımda Uğurdan önce gıdecek okadar adam varken.
                ....

Yorum

• Adım adım batıyoruz.
                  "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İki stoper luks olur bu saatten sonra

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2014-15 futbol sezonu için 1.300.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
                      2015-16 futbol sezonu için 2.580.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
                      2016-17 futbol sezonu için 2.680.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı,
                      2017-18 futbol sezonu için 2.730.000.-TL garanti ücret ve 17.500.-TL maçbaşı ödenecektir.

1+1.3+175bin (10 maç için)= 2.475 TL bu paraya ek olarak Osmanlıspor kdvsi var
                      yarım sezon için 1.3 M TL'ydi, bu sene 2.5 M TL
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• Bu Douglas Dinamo da ki mi Dnipro da ki mi ya ?

K00U cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                        Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Stoper kanat ve sol bek transferi bitsin sonra ikinci stopere bakilir

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4. DALGADA : İHO ve HURMA gider inşallah
                            onlar için dalga değil tusunami lazım o da karadeniz de olmuyor. ancak bi seçim inşallah amin.

Yorum

• Uzun bir süredir Trabzon ile anılan Eduardo Vargas'ı asıl isteyen takımın G.Saray olduğu iddia edildi. Vargas'ın menajeri Ogalde'nin geçen hafta içinde İstanbul'a geldiği belirtildi. Kanatlarda ve forvette oynayabilen Vargas'ın menajerinin G.Saray'la anlaştığı, yönetimin şu anda Vargas için 6 milyon euro isteyen Napoli'yi ikna etmeye çalıştığı bildirildi. G.Saray'ın Vargas için bonservis ödemek yerine Şilili oyuncuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak istediği iddiası ortaya atıldı.
                              Fotomaç

Yine sulandılar,bu adamı opsiyonlu kiralamamız lazım..
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1.250.000 € civarı oluyor
                                Aynen öyle oluyormuş, ben bu transfere zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla bakıyorum...

Yorum

Yükleniyor...
                                X