Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Futbol romantigi degiliz ama romantiklerden evvel yazalim

Erkut = sefa + akbas takas yapsinlar. Hatta lampard

Varmi bundan otesi onerisi olan

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olur. En azından olabilir o potansiyel var.
      Yani şu takımda ileride 20m Euro'ya bir futbolcu satılacak kim diye sorsalar ya Onur, ya Ekici ya da Yusuf derim.
      Aynen katiliyorum 👍

Yorum

• Yusuf diğer kanat oyunculaının yanında Messi kalıyor.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Oyuncu ya hakaret olmadigi müddetçe herkesin oyuncu tercihlerine saygi duyuyorum ve tartisma ortamina girmiyorum ama Yusuf konusunda yapilan acimasiz elestirilere yazmamak icin kendimi zor tutuyorum...Karar noktalarinda sikintisi var orta isabet orani düşük dönem dönem bencil dersen alir kabul ederim ama takimi ileriye tasiyan adami kiralik gitsin satilsin bir ise yaramaz gibi vs vs soylemlerle yerden yere vurursan bunu kabul edemem..Alintilamayip yazmayinca bu sefer sinirden çatlıyorum. .Bu sebepten Yusuf u bu sekilde elestiren arkadaslarimi engelliyorum kafam rahat olsun bari..
          Ama eğer karar veremiyorsa, ortaları yerini bulmuyorsa ve bencilse işimize yaramaz? Barış Memiş'i neden gönderdik? Zirve odaklı düşünmeliyiz
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eskisehirspordan alinacak tek oyuncu erkut'tur. )

Yorum

• Trabzonspor Analiz ‏@tsanaliz
              İshak Doğan, Serdar Gürler, Ferhat Yazgan, Waris ve Yatabare, bugüne kadar kendileri için yapılan tekliflerini hiç birini kabul etmediler.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şota şaka maka neşteri vuruyor. Soner ve Sefa'dan da kurtarırsa bizi 4 ay sürdüreceği hocalığı süresince iyi iş yapmış olur

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Sadece bu yüzden bile destegi hak ediyor.
                  Bir Hocaya 2-3 Sene sabredemezmiyiz Taraftar olarak.
                  Bu kadar zor olamaz.

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah korusun.Duyummu varsayimmi?
                    İHO Volkan'ın artık bu takımda oynaması söz konusu bile değil demişti ya o açıdan.
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gönderilecekler konusunda da son anı beklemek pek akıllıca olmaz. Örneğin Gençlerbirliği'nden İrfan Kahveci iyi diyorlar. Eğer iyiyse ve Soner gibi değilse, uyumu da yüksekse şimdiden takas+parayla bu işi bitirmek lazım. Son anda o kadar futbolcuyu elden çıkarmak zor olur. Herkes de çıkartacak daha
                      Biz alıcı bulmaya çalışırsak. Kimse para vermiyor. Oyuncuya deniyor. Kulüp bul diye. Oyuncu menajeriyle kendisi için en iyi olanı arayıp bulur. Ancak son güne kadar bekler. Parasını son güne kadar alır kulüpten. Herkes takas diyor ama ben takasla transfer yapıldığına hiç şahit olmadım. Ne burada ne avrupada. Hele hele 3-4 futbolculu takas imkânsız. Bedava vermesi gerek kulübün. Zaten biz hiç bir yerliye tek kuruş vermek istemeyen kulübüz. Sadece yıllar önce Eto'o + sağlam bir paraya ibrahimovic takasını bilirim.
                      En son kudu_89 tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 11:30.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Futbol romantigi degiliz ama romantiklerden evvel yazalim

Erkut = sefa + akbas takas yapsinlar. Hatta lampard

Varmi bundan otesi onerisi olan
                        Erkanı da alsınlar sadece Diego yu versinler yeter

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonspor Analiz ‏@tsanaliz
                          İshak Doğan, Serdar Gürler, Ferhat Yazgan, Waris ve Yatabare, bugüne kadar kendileri için yapılan tekliflerini hiç birini kabul etmediler.
                          Başkan ve sportif direktör tepkisini Onur'a göstereceğine bunlara göstersin
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ama eğer karar veremiyorsa, ortaları yerini bulmuyorsa ve bencilse işimize yaramaz? Barış Memiş'i neden gönderdik? Zirve odaklı düşünmeliyiz
                            Taraftar olarak her zaman yapılan yanlış bu. Sürekli "Evet ama yetmez" diyoruz.

Senin takımında önce Yusuf'tan daha iyi kanat oyuncuların olsun ondan sonra Yusuf'u tartışmaya başlarsın. Biz "Önce gönderelim sonra daha iyisini alırız" diyoruz ama bunu yapmamız mümkün değil, öyle olmuyor işler. Yusuf ne kadar verimsiz, yetersiz gözükse bile hali hazırda en iyi kanat oyuncumuz. Yapacak bişey yok, seviyemiz bu.

Belkalem giderken bas bas bağırdık burada, daha iyisini bulamayacağız diye ama bazıları çok umutluydu. "Belkalem'in şu şu özellikleri iyi ama şu şu özellikleri zayıf, daha iyisi lazım" diye yazıyorlardı. Sonuç ortada.

Not: Belkalem'in kendi gitmek istediği düşüncesine ben inanmıyorum artık.
                            Not2: Bence aslında en iyi kanat oyuncularımız Constant ve Özer ama orada tercih edileceklerini düşünmediğim için yazmadım.
                            En son atomantcum tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 11:33.
                            yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• İlk olarak kudu_89 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz alıcı bulmaya çalışırsak. Kimse para vermiyor. Oyuncuya deniyor. Kulüp bul diye. Oyuncu menajeriyle kendisi için en iyi olanı arayıp bulur. Ancak son güne kadar bekler. Parasını son güne kadar alır kulüpten. Herkes takas diyor ama ben takasla transfer yapıldığına hiç şahit olmadım. Ne burada ne avrupada Hele hele 3-4 futbolculu takas imkânsız. Bedava vermesi gerek kulübün. Zaten biz hiç bir yerliye tek kuruş vermem istemeyen kulübüz. Sadece yıllar önce Eto'o + sağlam bir paraya ibrahimovic takasını bilirim.
                              Bizim koşullar farklı. Hatır gönülle bile birçok şey hallediliyor. Atıyorum Cavcav'ın gönlü yapılır takaslıklar bedava verilir, üstüne para verirsen onun gönlü olur. Sen de kullanmayacağın, kullanınca zarar göreceğin futbolculara para ödemekten kurtulursun. İdarecilik çözüm bulmayı gerektirir. Çözüm bulsunlar

Yorum

• Diego'ya gerek yok. Erkut'u transfer etmek sart.

Waris zaten gitti. Ishak'i antep cok istiyor. Yatabare 2 milyon civari bonservis ile gidecek gibi

Yorum

Çalışıyor...
                                X