Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sefa olayı gerçek mi kalpten giderim bak yavaş yavaş söyleyin. Giderse herkese benden çay.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Pintiye bak yaw
    Oscar CARDOZO
    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Djuricic newcastle ilgisi varmis. Yatabare icin lorient ilgisi devam ediyor

Yorum

• Kaleciye 1 milyon ve altında maaş verseler iyi iş bence. Hakana 2 milyon euro bonservis verecektik galiba.

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Samet GÜVEN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pintiye bak yaw
          Kahve de olur

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Samba ve ndoye iyi transferler de sefayi bizim taraftar niye gonderme meraklisi onu anlamiyorum amator yusuf var orda onu gormuyormusunuz
            Yusuf en azından mücadele ediyor, zekasının biraz kıt olduğunu düşünüyorum ama belki çok çalışarak o açığı kapatır Ama Sefa, mücadele de etmiyor.

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Volkan Şen transferine hazır olun derim ben..

Allah korusun.Duyummu varsayimmi?
              Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Focus Sports ‏@FocusFMSports 49 Sek
                Focus Sports understands #Rennes have reached an agreement with #Trabzonspor over the signing of Ghana's Majeed Waris
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Belki güleceksiniz ama Eskişehir taraftarı Aykut Demir'i alalım defans problemimiz çözülsün diyorlar
                  oturmuş bir defansı problem olarak görüyorlar sanırım..

Yorum

• Şota şaka maka neşteri vuruyor. Soner ve Sefa'dan da kurtarırsa bizi 4 ay sürdüreceği hocalığı süresince iyi iş yapmış olur

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yönetimin basiretsizliği konusunda haklısınız fakat kaleci konusunda yeterli bilgiye sahip değilsiniz.

Anlaştıkları kaleciye bonservis ödenmeyecek. Çünkü sözleşmesi bitmiş, serbest oyuncu konumunda ilgilendikleri kaleci.

Muhtemelen Hakan'dan daha az bir ücrete anlaşacaklardır.
                      İnşallah o zaman hadi görelim bakalım, yalnız şu da var gerekli asgari başarıyı göstermeli aynı zamanda da. Zamanında hakana verilen kiralama parasına da karşıydım en azından hakan üstün başarı gösterip parasını haketti, önemli olan verilen paralar değil, alınan karşılığı. Malesef bizde bu oran yunanistanın kredi notu kadar düşük.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Oyuncu ya hakaret olmadigi müddetçe herkesin oyuncu tercihlerine saygi duyuyorum ve tartisma ortamina girmiyorum ama Yusuf konusunda yapilan acimasiz elestirilere yazmamak icin kendimi zor tutuyorum...Karar noktalarinda sikintisi var orta isabet orani düşük dönem dönem bencil dersen alir kabul ederim ama takimi ileriye tasiyan adami kiralik gitsin satilsin bir ise yaramaz gibi vs vs soylemlerle yerden yere vurursan bunu kabul edemem..Alintilamayip yazmayinca bu sefer sinirden çatlıyorum. .Bu sebepten Yusuf u bu sekilde elestiren arkadaslarimi engelliyorum kafam rahat olsun bari..Sanarsin her sey tamam da sira Yusufa geldi..
                        En son Uğur Kalyoncu tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 11:23.

Yorum

• Gönderilecekler konusunda da son anı beklemek pek akıllıca olmaz. Örneğin Gençlerbirliği'nden İrfan Kahveci iyi diyorlar. Eğer iyiyse ve Soner gibi değilse, uyumu da yüksekse şimdiden takas+parayla bu işi bitirmek lazım. Son anda o kadar futbolcuyu elden çıkarmak zor olur. Herkes de çıkartacak daha
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mustafa Akbaş'ı bedelsiz alırlar, Sefa - Kaan Kanak takası olur yine zararlı biz çıkarız
                            Sefayi alana Mustafa hediye paketinin icinde bir bonus keske xeki ve atik de icinde olsa

Yorum

• İlk olarak muratt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olur. En azından olabilir o potansiyel var.
                              Yani şu takımda ileride 20m Euro'ya bir futbolcu satılacak kim diye sorsalar ya Onur, ya Ekici ya da Yusuf derim.
                              Onur'a max 5 .

Ekici'ye max. 7

Yusuf a max 2 m yuro verirler . Bence Yusuf a para verip almazlar bile ama neyse

Yorum

• waris haberleri doğru galiba 3-5 ne verirlerse gitsin kurtulalım şu vitaminsizden
                                TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

Çalışıyor...
                                X