Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam orasına eyvallah her birine katılıyorum da. Bu derin Trabzonun siyasi örgütünün himayesindeki Şotayı nasıl getirtebildi bu adam? Aynı gruptan oy alamaz diyorsun da hocalarından birini tutup getirmiş adam. İlk 6 sandığın sahipleri oy vermedi diyelim, o son anda karar değiştirenler vermedi diyelim. Geriye kalan bir avuç insan o 1500 üyeyi artı İbrahim Usta kontenjanını nasıl devirecek? Atasoyu tutup aday diye yine sürerseler hepten zıçtık. Şenol Güneş ikna edilseydi, pes etmemiş olsaydı neyse. Başka kim var ki sağlam aday olarak? Kafamda milyonlarca soru var. Allah sonumuzu hayırlı etsin...
    atay aktug???
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...

Onur'a mektuplar yazmaya devam ediyoruz... Yazı alımı pek uzun sürmeyecek. Elinizi çabuk tutmanızı öneririm.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• erkan zengin ne alaka ya iyice saçmalanmaya basladı.

Yorum

• gs medel'i alacak galiba...
          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
          Milton Friedman

Yorum

• Eurosport2 de Bayern-Wolfsburg maçı başladı
            Link mink bi şekilde izleyin derim

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bonservisi 6-7 ME civarında.

Uzun, sıkı pazarlık sonucunda 4'e kadar düşürülebilir.

Ligin başlamasına 15 gün kaldı. Transferler biran önce bitirilmeli.
              Yapma Ustam , Oyuncu ayrılmak istiyor ve 1 yıllık kontratı var , Performansıda düşük bir oyuncu. 4 Milyondan başlar pazarlıklar 2.5-3 Milyona biter diye düşünüyorum.
              ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
              ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                atay aktug???
                İçgüdüleriyle oy kullanan tonla adam var. Hiç şans veremiyorum exbaşkana malesef...
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Hazır ortalık karışıkken bende bir senaryo yazayımda tutarsa forumda duyumcunun kralı olurum, tutmazsa da kayıplara karışırım yada yeni hesap açarım.

Galatasaray' ı da ABD-İsrail yaptınız. Bütün yöneticilerimizi onlar gönderdi. İşleri güçleri yok onlara çalışıyorlar. Adamlar senede 3 başkan değişiyor ama hepsinin misyonu Trabzonspor' un en iyi oyuncularını ayartmak. Hatta Ğs tüzüğünde var bu; "Başkan olduysan ilk hedefin Trabzonspor' un yıldızlarını kapmak olacak. Trabzonspor' da her dönem bize çalışan yöneticiler mutlaka vardır" diye...

Tamam olmaz demiyorum. Onur Ğs ye gidebilir ama şuan "satıldı" diyen kim varsa alenen yalan konuşuyor. Eğer geleceği görme yetenekleri yoksa tabi.
                  Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gs medel'i alacak galiba...
                    Zor hocam. Çok zor...

Adamı Melo'ya karşılık istediler, olmadı. Medel gelmek istemedi. Onun yerine de Melo'nun menajeri yeni aldıkları genç ispanyolu gazladı.

Gs de para olmadığından bu hamleyi yaptılar. Bence olmaz o iş. Ama zaman ne gösterir bilinmez...
                    HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• onur olayında sonucu cok merak ediyorum.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İçgüdüleriyle oy kullanan tonla adam var. Hiç şans veremiyorum exbaşkana malesef...
                        bence cati adayligi kabul görecek nadir isimlerden
                        ayrica son günler aciklamalar vs yapmasi bana adayliga ikna edilmeye calisilan ismin o oldugunu gösteriyor
                        bence ilk 6-7 sandikta secimi kazanir
                        ustanin bilen asbaskanlik yapmayi kabul edebilecegi isimlerdendir diyen düsünüyorum
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Zor hocam. Çok zor...

Adamı Melo'ya karşılık istediler, olmadı. Medel gelmek istemedi. Onun yerine de Melo'nun menajeri yeni aldıkları genç ispanyolu gazladı.

Gs de para olmadığından bu hamleyi yaptılar. Bence olmaz o iş. Ama zaman ne gösterir bilinmez...
                          yalnız medel hazırlık maçlarında oynatılmıyor.bir şekilde razı ederler gibime geliyor..
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• arkadaşlar bizene medel den bizene gs den istanbuldan .

Yorum

• herkes üye olsun. ben eylülde olacagim insallah

Kulübümüzün tüm kurumsal işleyişine ve gelişmelerine ilişkin olarak değerlendirmelerin paylaşıldığı forum bölümüdür...

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                onur olayında sonucu cok merak ediyorum.
                                Tekrar özür dileyecek ve konu bir süreliğine kapanacak..

Yorum

Yükleniyor...
                                X