Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onur'a Mektuplar... | Yazı Alımı 12.08.2015 Çarşamba Günü Bitecek!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onur'a Mektuplar... | Yazı Alımı 12.08.2015 Çarşamba Günü Bitecek!

Arkadaşlar, Kaptanımız Recep Onur Kıvrak'a içinizden geçenleri mektuplaştırmak isterseniz, bu başlık altında ikinci veya üçüncü şahısları işin içine katmadan, küfür ve hakarete kat'i surette yer vermeden yapabilirsiniz.

Buyurun dökün içinizi... Her mektup tek tek Kaptan'a "yazanın adına" teslim edilecektir!

Benzer bir organizasyonu Şenol Güneş için yapmıştık. Fikir vermesi açısından...

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
    En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 21:58.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Asıl Efsane sensin ! Peşini bırakmıycaz kaptan Sensiz olmaz!
    ! Ya Onur Ya Ölüm !
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Umuyorum ki ONUR umuz bu sayfaları okuyordur. Okumuyorsada kendisine bi şekilde iletiliyordur. ONUR spiker ONUR demekten yorulacak ama biz ONUR umuzsun demekten yorulmayacağız. Gitsen de kalsanda sen bizim ONUR umuzsun. Umarım ve dilerimki bu zorluklarıda aşıp futbolu TRABZONSPOR da bırakırsın.. Bir gün yüzyüze gelirsek sana çocuğuma sarıldığım gibi sarılacağım..

Yorum

onur tek kelıme kardesım ılerde oglum olursa adı ONUR olcak ONURRRRR..ona gore kaptan bu cahıllerın oyununa gelme gemını terk etme bız herseyın farkındayız..gevura kızılıp oruc bozulmaz kaptan..
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Kaptan 9 yıldır Trabzonspor'un her anlamda kalesini koruduğun
          2010-2011'i gözümde unutmayan tek kişi olarak kaldığın için teşekkürler
          Yaşım gereği gördüğüm tek efsane sensin
          Diren kaptan gerçek taraftar burada
          Bizler paraya tamah eden şeref yoksunları değiliz
          Sen direndikçe onlar kuduracak kendilerine yarışır şekilde yok olacaklar
          Sen yeter ki kal bizimle savaş
          Kimseye bir şey göstermek, kendini ispatlamak zorunda değilsin
          Arkandayız kaptan
          Düzeni bozan adam ol,bu ilki sen başar,sana yakışır bu makam

Ömer Safa Çavuş
          Bursa/Trabzon/İstanbul
          En son LittleFinger tarafından düzenlendi; 31.07.2015, 21:59.
          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

Arkadaşlar, içeriği biraz daha dolu tutarsak iyi olur.

Benzer bir organizasyonu Şenol Güneş için yapmıştık. Fikir vermesi açısından...

Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

Sadece kendin gibi davran kaptan

Yorum

çakma efsanelerden değil adam gibi adam olan efsane

Yorum

Abi seni çok seviyorum. Hiç bir yere gitmiyorsun. kardeşler zor günlerde birbirine destek olur ben sana sen bana destek çıkacaz gelecez üstesinden. Hem daha şampiyon olacaz. sen kupayı kaldıracaksın ben de senle gurur duyacam. sınavlarım 19unda bitiyor. Trabzonda olursan trabzona , izmirde olursan izmire gelecem desteğimi hissettirecem. Senden bir tek şey istiyorum üzülme. Şampiyon Trabzonsporun Şampiyon Kaptanı Onur'a...

Yorum

Onur kardeşim sen bizim Efsanemizsin...Kadıköyde şikecilere karşı duruşun hala gözlerimin önünde.9 senedir bu formayı herzaman Onurunla taşıdın ve taşımaya inşallah devam edeceksin.Seni nekadar seviyorsak bilmelisinki Şotayı da okadar seviyoruz.senden beklentimiz sana yakışan Kaptan gibi Trabzona gelip Huzur ortamını saglamandır.Seni seviyoruz kaptan inşallah herşey düzelecek ve sen ömrün boyunca bu kulübün Kaptanı ve Efsanesi olarak kalacaksın....

FATİH BİRİNCİ / MÜNIH

Yorum

Kaptan sen bu takımın dünü bugünü yarınısın.
                      Senin bu takıma vereceğin daha çok şey var.
                      Bugün kaptan yarın bu takımın şampiyon hocası olacaksın.
                      Sakın bize seni başka formayla görme üzüntüsünü yaşatma.
                      Allah yar ve yardımcın olsun.
                      Bu yaşta efsane olmak herkese nasip olmaz.

Yorum

Dayan kaptan dayan güzel günler göreceğiz.
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

Can'sın sen.
                          Onur Recep Kıvrak

Yorum

Değerli kardeşim,

Sakatken dahi aldığın parayı güle güle harca . Bir kanalda ( ben " kıtses TV " diyorum) aldığın parayı konuşmaları ağrıma gitti.

Halbuki kimlere, nerelere ne paralar heba edildi bu klüpte...

Şunu bilmeni isterim ki yurtiçi ve istanbul büyükleri dahil başka bir klübe gitsen de benim için " efsane karakter" olarak kalacaksın !
                            ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

2009-2010 sezonunda son maçta fenerbahçeye karşı oynarken ikilemdeydim.
                              bir tarafım ulan bizi ne ilgilendirir bu maç yenilelim hem de bursa şampiyon olmasın anadolunun tek şampiyonu biz kalalım diyordum.
                              diğer tarafım trabzonspor her zaman kazanmalıdır diyordu.
                              sen topları çıkarttıkça ben kendimden utandım trabzonsporluluğumu hatırladım.

sonrasında hep korktum onur kesinlikle bizi bırakıp gidecek diye. bu kadar karakterli, kaliteli iyi futbolcuyu bize yedirmezler.
                              sen yine her transfer döneminde utandırdın beni.

şimdi yine bekliyorum beni utandırmanı.
                              sen belki de bir çoğumuzdan daha çok trabzonsporlusun.
                              ne kadar baskı gelse de, yıpransan da en azından kongreye kadar bırakma bizi.
                              kongrede bu camia senin arkanda olduğunu gösterecektir.
                              eğer göstermezse o zaman biz de anlarız ki bu camia artık kaliteli insanları hak etmiyor.

seni nereye istersen oraya uğurlarız.

Yorum

Yükleniyor...
                              X