İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
gs medel'i alacak galiba...If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisi 6-7 ME civarında.
Uzun, sıkı pazarlık sonucunda 4'e kadar düşürülebilir.
Ligin başlamasına 15 gün kaldı. Transferler biran önce bitirilmeli.~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleatay aktug???Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hazır ortalık karışıkken bende bir senaryo yazayımda tutarsa forumda duyumcunun kralı olurum, tutmazsa da kayıplara karışırım yada yeni hesap açarım.
Galatasaray' ı da ABD-İsrail yaptınız. Bütün yöneticilerimizi onlar gönderdi. İşleri güçleri yok onlara çalışıyorlar. Adamlar senede 3 başkan değişiyor ama hepsinin misyonu Trabzonspor' un en iyi oyuncularını ayartmak. Hatta Ğs tüzüğünde var bu; "Başkan olduysan ilk hedefin Trabzonspor' un yıldızlarını kapmak olacak. Trabzonspor' da her dönem bize çalışan yöneticiler mutlaka vardır" diye...
Tamam olmaz demiyorum. Onur Ğs ye gidebilir ama şuan "satıldı" diyen kim varsa alenen yalan konuşuyor. Eğer geleceği görme yetenekleri yoksa tabi.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
-
İlk olarak ihsan candas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegs medel'i alacak galiba...
Adamı Melo'ya karşılık istediler, olmadı. Medel gelmek istemedi. Onun yerine de Melo'nun menajeri yeni aldıkları genç ispanyolu gazladı.
Gs de para olmadığından bu hamleyi yaptılar. Bence olmaz o iş. Ama zaman ne gösterir bilinmez...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçgüdüleriyle oy kullanan tonla adam var. Hiç şans veremiyorum exbaşkana malesef...
ayrica son günler aciklamalar vs yapmasi bana adayliga ikna edilmeye calisilan ismin o oldugunu gösteriyor
bence ilk 6-7 sandikta secimi kazanir
ustanin bilen asbaskanlik yapmayi kabul edebilecegi isimlerdendir diyen düsünüyorum"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZor hocam. Çok zor...
Adamı Melo'ya karşılık istediler, olmadı. Medel gelmek istemedi. Onun yerine de Melo'nun menajeri yeni aldıkları genç ispanyolu gazladı.
Gs de para olmadığından bu hamleyi yaptılar. Bence olmaz o iş. Ama zaman ne gösterir bilinmez...If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
Milton Friedman
Yorum
-
İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonur olayında sonucu cok merak ediyorum.
Yorum
Yorum