Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kivirmalar başlamış. Hayatımda gördüğüm en dansöz başkan Iho dur. Aziz Yıldırım ondan daha adamdır. Haberi yokmuş, yemezler.

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olayın Mustafa Yumlu ile ne alakası var yahu?

Üsenmeyip bosiye tehdit mesajı atıp bilerek maçı provoke eden bir kişiden bahsediyoruz ben de sanmıyorum ama olur mu olur
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• https://youtu.be/fVIrNN9cdS8

Bu adama bunlar yapılır mı ?
        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mustafa da onu takacaksa helal olsun ona valla. Tebrik edecem kendisini hem.

Zeki-yumlu-akbas-musa

Elenmek için bu dörtlü yeterdi zaten
          2 gün sonra görüşürüz.

Yorum

• Bu densizliğe imza atanın da göz yumanın da yeri yok artık. Kulübü esir aldılar. Bir sağlam dal Onur kalmıştı. Yedirmeyiz.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hepiniz adamın hasisiniz

Yorum

• Abi İstanbul falan yazmayın çıldırmamak için zor tutuyorum zaten kendimi. Onur'u İstanbul takımlarından birinde gördüğüm an Trabzonspor'la olan ilişkimi kesiyorum

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Onur un kampı terkettiğinden iho nun haberi olmamış o an
                  ihodan geri vites bekliyorum zaten ama böyle değil.. kıvırmakta asenayı geçti bakıyorumda.

Yorum

• yeminyle kurtlar vadisi trabzonspor dısardan maalesef biri tarafından kontrol edilmek isteniyor malum kupa federasyon ne derler ise o oluyor uyan ey millet ey trabzonspor taraftarı

Yorum

• Başkana msjları açarsa telefonu aramayı eksik etmeyin. Korkmayın. Bu kulüp taraftarındır

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Süleyman hurma hakkinda ki dogru tespitlerinden dolayi deep blue ve coolank üstadlara saygilarimi iletiyorum...

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlave olarak, kulüpte para yok diyen arkadaşlar için şunu da söyleyeyim. Kulüpte para var. Olay transfere para ayırma değil.
                          onurun kaptanlığı ile bosingwaya olanlar arasında bağ kuramadım
                          ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali

bir veli : tomorhoca.com

Yorum

• Havaalanından canlı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Türkçe mealini de yazsan..

kisaca onur takimdan ayrilmiyor demekki transfer dedikodulari yalan, mutsuz izmire gitcek aktirmali

Yorum

• İHOnun haberinin olmaması daha vahim.Takımın kaptanı kampı terk ediyor ve kulübün başkanının orada olmasına rağmen bundan haberi olmuyor.Yazık!!!
                                ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                                Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

Yükleniyor...
                                X