Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakup Aslan'a
    Koksal'a falan baski yapilip istifa ettirilmesi lazim yonetim ancak boyle duser yoksa İho cok zor gider cookk

Yorum

• Şota ve Hurma'nın istifa edeceğini sanıyoruz hala. Trabzonspor gibi bir nimet varken gider mi bunlar hiç. Adam Ferguson Olacağım dedi. 2/3 espri ile ortamı yumuşatır. Hatta yarın 1996 yılından bir kaç anekdot dinletir bize. TRABZONSPOR'UN Büyüklüğü vs. Hurma boşuna mı getirdi manevi oğlunu.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hurma'nın Kayserispor'da ki gibi istediği gibi at koşturacağını zannetti ama bir yere kadar o kadar da değil..
        Bazı işleri aynen yaptı

Kapıdan sokmam dedim o zaman kimse anlamadı

Artık herkes anladı ama bu son olay ile

Defol hurma çöplüğüne dön

Zaten Kayseri için hala Çalışıyor

1500 üye oy kullanmasın cahil cüheyla ekibi de gidecek

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hocam sıranın kendisinde olduğunu 1 yıldır biliyordu. Sakatlandı, operasyon ertelendi. Ama kampı terk etmesi müthiş hamle... Şer cephesi bunu beklemiyordu. Tutuştular ama karşılarında bağcık Zeki yoktu... Onur cin gibi çocuk... Resti gördü, fişi çekti.
          Desenize koskoca Trabzonspor'da Onur kadar ADAM kalmamış...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam sıranın kendisinde olduğunu 1 yıldır biliyordu. Sakatlandı, operasyon ertelendi. Ama kampı terk etmesi müthiş hamle... Şer cephesi bunu beklemiyordu. Tutuştular ama karşılarında bağcık Zeki yoktu... Onur cin gibi çocuk... Resti gördü, fişi çekti.
            Trabzonda'ki akil adamlarda Onur'a yardimci olup kampi terketmesini söylemiş olabilirler. Onur zeki birisi onunda Trabzon'da guvendigi ettiği birileri var. İyi ki de varlar

Yorum

• Yarın erken saatlerde Hurma ile ilgili KAP bekliyorum. Bu saate kadar bile fazla kaldı aslında. Bu ateşin herkesi yakacağını görmüştür umarım bazı kişiler.
              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sığır çobanından başkan yaptık klübü ahıra çevirdi.
                ))))) daha bir şey yazmam

Yorum

• Onur Trabzonspor'un Totti'sinir!!!
                  NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                  https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                  Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• ne cefakar taraftarlarız ya.ne günah ettik.biz günlerdir neler bekliyoruz,bize verilen mükafata bak.Allah'ın bize bir sınavı daha.aşacağız ama bunu.hele sabah olsun bakalım.

Yorum

• Klüp Kargaların eline düştü.
                      TRABZONSPOR
                      https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Yarin kulubu aramayanin telefon manyagi yapmayanin ta bi tarafina kosunlar
                        Trabzondakilerde aksam toplanin basin tesisleri zaten bu saatten sonra sportif basarinin onemi kalmadi İhoyu Hurmayi falan yollamamiz lazim !!!

Yorum

• Onur gittikten sonra yonetim gitse neye yarar mk. Mesele onur gitmeden isi bitirmek
                          Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 9 sn.10 saniye önce
                            ONUR...
                            ne bu şehir sensiz...
                            ne de sen bu şehirsiz yaşayamazsın.
                            Üzülme...
                            bu günler de geçer,arkanda bu taraftar arslanlar gibi varken.

Usta iyi çalışıyor. En başında gelmesi gereken oydu belki de.
                            TRABZON SPOR

Yorum

• "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Bera B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sabah 8.30'da iş var, yatıp uyuyamıyorum sinirden. Olaydan sonra Hurmanın açıklamalarına acayip taktım. Değerlermiş de takımdan büyükmüş de ya o ya benmiş. Sen sabır ver.
                                Abi sinirden elim ayağım titriyor evde. Uyku zaten gitti. Açıklamaları izlemedim ama değer dedikleri şeyleri bi açıklasınlar da görelim. Şu anda Trabzonspor en büyük değeri Onur'dur Onur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X