Kivirmalar başlamış. Hayatımda gördüğüm en dansöz başkan Iho dur. Aziz Yıldırım ondan daha adamdır. Haberi yokmuş, yemezler.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlayın Mustafa Yumlu ile ne alakası var yahu?
Üsenmeyip bosiye tehdit mesajı atıp bilerek maçı provoke eden bir kişiden bahsediyoruz ben de sanmıyorum ama olur mu olurTRABZONSPOR
@yvzbkts61
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa da onu takacaksa helal olsun ona valla. Tebrik edecem kendisini hem.
Zeki-yumlu-akbas-musa
Elenmek için bu dörtlü yeterdi zaten
Yorum
-
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur un kampı terkettiğinden iho nun haberi olmamış o an
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlave olarak, kulüpte para yok diyen arkadaşlar için şunu da söyleyeyim. Kulüpte para var. Olay transfere para ayırma değil.ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe mealini de yazsan..
kisaca onur takimdan ayrilmiyor demekki transfer dedikodulari yalan, mutsuz izmire gitcek aktirmali
Yorum
-
İHOnun haberinin olmaması daha vahim.Takımın kaptanı kampı terk ediyor ve kulübün başkanının orada olmasına rağmen bundan haberi olmuyor.Yazık!!!ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
Yorum