Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çok kötü durumdayız , Trabzonspor un bir sezona bu kadar kötü ve sancılı başladığı başka bir zaman hatırlamıyorum. Yönetimsel anlamda diplerdeyiz, taraftar bölünmüş durumda aslında bölünmemiş de bir bölümü satılmış durumda. Takımın çok eksiği var. Sezon hiç baslamasa daha iyi.
    Bu saatten sonra lig oynansa ne olur, oynanmasa ne olur. 2 kuruşluk keyfimizin de içine etti Bermuda Şeytan Üçgeni. Aralık'ı bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı..
    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lawal ortasaha direnci ve top taşıması açısından aradığımız box to box isim aslında..
      Sefa ile direkt takasa hayır denmemeli hatta üstüne bir iki isim daha verilebilir.

Süper Lig'de ki en iyi yabancilardan birisi. Roma isi neden olmadi anlamadim.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Sessizlik oncesi sessizlik!!!
        Sessiz ve derinden!!!
        Derin ve dipten!!!
        Dip yaptik!

Yorum

• Şu takımda Yusufdan önce, yetenek abidesi soneri, komando aykutu, safi zarar Yumluyu, bal yapmayan özeri, kibarcıklığı dışında bir şeyini görmediğim constantı, kelebek gibi uçan yakıtı bitmiş uçak gibi çakılan Erkanı, stoperliği boy zanneden uğuru, orta özürlü Salihi konuşmayı bitirdiniz de her sene kanatta açık oynadığında beşer gol ve asist yapan yusufa mı geldi sıra. Önce ötekileri gönderin de sıra yusufa gelsin.
          Tamam artist, belki üçte bir orta tutturuyor, hiç.yapamayan da var ve ona sıra gelene kadar çok oyuncu var.
          En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 04.08.2015, 13:52.

Yorum

• yabanci lisans ücretlerini fenerasyon yniden degerlendirecekmis
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Trabzonspor kime talip olursa ilk tepki gösteren Cevat Cole oluyor..bunun beğeneceği bir adam bulsak da onu alsak diyeceğim ama..galiba onun beğeneceği futbolcu tipi henüz dünyaya gelmemiş.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Süper Lig'de ki en iyi yabancilardan birisi. Roma isi neden olmadi anlamadim.
                Hic düsünülmüyor nedense
                Bencede bize iyi gider

Yorum

• Yaşlı oyuncular alıyorsan kadroda ki tüm eksikleri tamamlayacaksın...

Yorum

• İlk olarak cotanak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hic düsünülmüyor nedense
                    Bencede bize iyi gider
                    geçen sene ligdeki en iyi ortasaha oyuncularından biriydi. bence yaş-potansiyel-performans olarak değerlendirildiğinde en iyisiydi hatta. neden hiç düşünülmez anlamıyorum. geçen senenin ikinci yarısından bu yana yazıyorum, bizim takım için elzem transfer olur diye.
                    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Laval iyi ama onun oynadigi yerde aytac ve mbia var...ihtiyacimiz yok ona
                      cift yönlü oynayan biri lazim bize oraya...topu deliler gibi isteyip, arapasi atabilip oyun kuran cinsten...agresif ve hirsli olmali...colman gibi
                      Forvete: Tencere Hill
                      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Laval iyi ama onun oynadigi yerde aytac ve mbia var...ihtiyacimiz yok ona
                        cift yönlü oynayan biri lazim bize oraya...topu deliler gibi isteyip, arapasi atabilip oyun kuran cinsten...agresif ve hirsli olmali...colman gibi
                        Lawal işte

Yorum

Oyuncu değerlendirmeleri farklı farklı olabilir elbette ama Şuan için takımda sadece 2 tane ön libero özelliği olan oyuncu görüyorum ben. Mbia ve Bourceanu. Ne Aytaç tam olarak o kıvamda ki umarım kıvamını bulur, ne de bahsi geçen Lawal. Aslında her ikisi de orta ikilinin 2. oyuncusu.
                          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

Hocam sanki klarayı tarif ettin. agresif, hırs, şehvet ...
                            Onur "Esad düşecek" dese 1 saatte dediğini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsın ROK

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lawal işte

Yorum

• İlk olarak Cağaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hocam sanki klarayı tarif ettin. agresif, hırs, şehvet ...

Kesin öyledir...ama "sahaya yansimadi"
                                biraz şike kelime-hazinesinden kullanayim
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

Çalışıyor...
                                X