bi sakin hele durun bakalım neler oluyor olayın aslı astarı nedir?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
@yunusemresel: Onur, bazı özel nedenlerden dolayı Hurma ile bir tartışma yaşadı. Bu tartışmanın ardından kafasını toparlaması için kendisine izin verildi
Eğer Onuru gönderirlerse burdan kalkar Makedonyaya gider yemin ederim molotof manyağı ederim o beyin yoksunlarını#TRABZONSPOR#
Yorum
-
...
İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurum ciddi olmasa Yunus Emre Sel "Onur uzecek" yazmazdi.
Eger Onur bu takimdan giderse sike surecinden sonra anca toparladigim futbol sevgisini Trabzonspor ilgisini yine kaybederim.Futbola kuserimEn son Bedri Sertkaya tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 21:10.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacıosmanoğlu'na oy vermeyin dedik o kadar arkadaşlar şimdi olanlara katlansın bu forumda Usta'ya destek vermeyenler ve Hacıosmanoğlu'nu seçenler kusura bakmayın o kadar uyardık.Arda Yavuz / YTÜ
Yorum
-
Açıkçası sakin olmakta yarar var. Tahminler üzerinden ne kalecimizi ne yönetimi yargılayalım. Tez zamanda düşer haberler ona göre akilane yorumlar yapılır.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Maaşta indirim ne demek ya? Git Constanttan iste, Sonerden iste, Sefadan iste, Aykuttan iste ama Onur ne demek? Onur bu takımda hakettiğini almıyor bile ne demek maaşta indirim?
Hadi onu geçtim ben kaptanın para için böyle olay çıkaracağını düşünmüyorum.#TRABZONSPOR#
Yorum
-
İlk olarak E. Okan Bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaaşta indirim yapmasını istemiş olabilir Hurma
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Para mevzusundan sonra antrenmani maci birakip gidecek adam hic degil OnurArda Yavuz / YTÜ
Yorum
Yorum