Sebep her ne olursa olsun bir taraftar olarak Onurun arkasındayım. Bu takımın sahibi taraftardır, bunu hiçbiri unutmamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Sana değil genele yazdım.Pardon.
İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesaji bana yazdigina emin misin baskan?Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur Para konusunu sıkıntı edecek adam değil. Eğer bir olay oldu ve Süleyman Hurma suçlu ise o adamı Trabzona kimse sokamaz. ONUR KIVRAK ULAN BU ONUR KIVRAK !!
Ama Onur Adam gibi Adamdır. Sözleşmesindeki parayı indirmeye kalktılarsa tabiki kafası atar. İnşallah sözleşmeyle alakalı bir durum değildir.Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana değil genele yazdım.Pardon.Arda Yavuz / YTÜ
Yorum
-
Hurma yapsin kendi maaşinda indirim.
Sen kimsin ki Onurdan indirim istiyorsun?
Salak
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara konusunu bal gibide sıkıntı edecek biri. İnsanları tanımadan yorum yapmayın.
Ama Onur Adam gibi Adamdır. Sözleşmesindeki parayı indirmeye kalktılarsa tabiki kafası atar. İnşallah sözleşmeyle alakalı bir durum değildir.
Para yüzünden TRABZONSPOR dan ayrılacak bir adammı??~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Yorum
-
İlk olarak AnakinSkywalker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiz ne önümüzde ki sezon ne de sonrasında şampiyon olamayız...sene 2015,koca camianın başında ilk okul mezunu adam var...zaten bu ekonomik tablo + plansızlık + mühendislik yoksunu transfer hovardalıklarıyla 5 seneye kalmaz küme düşme ihtimalimizi
oldukça yüksek görüyorum.
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePara yüzünden TRABZONSPOR dan ayrılacak bir adammı??Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !
Ne mutlu Türküm diyene !
Yorum
-
Bu takımda soner constantın kazandığı paralar bana dokunur onur isterse senede 5 milyon euro kazansın hakediyor derim ama sen adamın ücretini plansız harcamalarından sebep indirmeye kalkarsan adam sinirlenir tabi.ücret harici başka bir neden gelmiyor aklıma nedense
Yorum
-
Hurma baktı ki tek adam olamayacağım Onur'da var.O gitsin ben kalayım istemiş.
İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımda soner constantın kazandığı paralar bana dokunur onur isterse senede 5 milyon euro kazansın hakediyor derim ama sen adamın ücretini plansız harcamalarından sebep indirmeye kalkarsan adam sinirlenir tabi.ücret harici başka bir neden gelmiyor aklıma nedenseTrabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
Yorum