Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sebep her ne olursa olsun bir taraftar olarak Onurun arkasındayım. Bu takımın sahibi taraftardır, bunu hiçbiri unutmamalı.

Yorum

• Sana değil genele yazdım.Pardon.
      İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mesaji bana yazdigina emin misin baskan?
      Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
      Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
      Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• Onur Süleyman Hurmanın üzerine yürüdü ve Başkanla görüşüp ayrılmak istediğini iletecekmiş. Süleyman Hurma varsa ben yokum demiş. (ADAMI GEBERTİRİZ ONUR BU)
        ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
        ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onur Para konusunu sıkıntı edecek adam değil. Eğer bir olay oldu ve Süleyman Hurma suçlu ise o adamı Trabzona kimse sokamaz. ONUR KIVRAK ULAN BU ONUR KIVRAK !!
          Para konusunu bal gibide sıkıntı edecek biri. İnsanları tanımadan yorum yapmayın.

Ama Onur Adam gibi Adamdır. Sözleşmesindeki parayı indirmeye kalktılarsa tabiki kafası atar. İnşallah sözleşmeyle alakalı bir durum değildir.
          Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Transferhh denen adam twitterda olayı bilmeden sallıyor yine. Bi toplu report kampanyası yapalım da kapattıralım şu hesabı.

Yorum

• İlk olarak Bedri Sertkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sana değil genele yazdım.Pardon.
              Onemli degil
              BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
              Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Hurma yapsin kendi maaşinda indirim.
                Sen kimsin ki Onurdan indirim istiyorsun?
                Salak

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Para konusunu bal gibide sıkıntı edecek biri. İnsanları tanımadan yorum yapmayın.

Ama Onur Adam gibi Adamdır. Sözleşmesindeki parayı indirmeye kalktılarsa tabiki kafası atar. İnşallah sözleşmeyle alakalı bir durum değildir.

Para yüzünden TRABZONSPOR dan ayrılacak bir adammı??
                  ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                  ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak AnakinSkywalker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    biz ne önümüzde ki sezon ne de sonrasında şampiyon olamayız...sene 2015,koca camianın başında ilk okul mezunu adam var...zaten bu ekonomik tablo + plansızlık + mühendislik yoksunu transfer hovardalıklarıyla 5 seneye kalmaz küme düşme ihtimalimizi
                    oldukça yüksek görüyorum.
                    şu mesajı 2 ay kadar önce yazmıştım ve 3-4 kişi üzerime gelmişti..."mezuniyet seviyesi ile dalga geçemezsin" vb...şu ''onur'' haberi yeter, artar...bok çukurunda debeleniyoruz.

Yorum

• Herkes gider Onur kalir.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Para yüzünden TRABZONSPOR dan ayrılacak bir adammı??
                        Ücretinde indirim yap yoksa gidersin gibi birşey dedilerse. Gider . Ama istanbul takımlarına gitmem demişti yakın arkadaşıma söylediği ispanya istiyodu en son. Trabzondada çok mutluydu. İnşallah düzelir sorun her ne ise.
                        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Bu takımda soner constantın kazandığı paralar bana dokunur onur isterse senede 5 milyon euro kazansın hakediyor derim ama sen adamın ücretini plansız harcamalarından sebep indirmeye kalkarsan adam sinirlenir tabi.ücret harici başka bir neden gelmiyor aklıma nedense

Yorum

• Arkadaşlar , konu para değildir. Onur bazı futbolcular hakkında fikrinş söylemiştir, gitmesin kalsın diye, Hurma da sen karışma demiştir. O da be kaptanım demiştir, falan filan.... Yani Hurma nın horozlanması olabilir...

Yorum

• Başlarım bunların şarap çanağına haaa
                              Lan hurma defol git kayserine başlatma transferine de
                              Al tazminatını git
                              En son Chivas tarafından düzenlendi; 28.07.2015, 21:07.

Yorum

• Hurma baktı ki tek adam olamayacağım Onur'da var.O gitsin ben kalayım istemiş.
                                İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu takımda soner constantın kazandığı paralar bana dokunur onur isterse senede 5 milyon euro kazansın hakediyor derim ama sen adamın ücretini plansız harcamalarından sebep indirmeye kalkarsan adam sinirlenir tabi.ücret harici başka bir neden gelmiyor aklıma nedense
                                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

Çalışıyor...
                                X