Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mesela yerli olarak Ozanın yerine Hollandadaki "Bilal başakçıoğlunu" alabiliriz kanada.baba tarafından trabzonlu deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
    En son erenslash tarafından düzenlendi; 09.08.2015, 19:07.
    "Annuit cœptis"

Yorum

• Fakat aykut, a.kadir ve alanzinho varken alper mi alinir, alper'i alacagimiza daha genc birini alalim goruslerini okuduktan sonra bir donem futboldan sogumustum o derece.))

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aggermi?
        Bilemem ki.. ja o ya sisto

Yorum

• Alper bence de enerjik delici her takima lazim bir oyuncu, ama savruk ...Paslarinda sıkıntı var ve final hafeketlerinde bence basarisiz...Cok buyutmeye de gerek yok, hele bir kendini yere atilari var ki tam da fenere yakisir cinsten ,acikcasi gelmesini istemem ama Yusufla takasina hayir demem

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alperi çok seyrettim. Çok ama çok rahat çalım atabilen, tekniği yeterli ve topu çok iyi saklayan bir oyuncu. Şuanda kanatta Erkandan daha verimli oynar.

Takim sekline gore olabilir.pas teknigi konusunda sıkıntılarini goruyorum ben izledigimde.ama cabuk oldugu icin top saklayabiliyor. Topla ilk bulusma anini izlerseniz, topu kontrol altina almak icin nasil cabaladigini gorursunuz.kesinlikle rahat degil. Neyse herkesin onceligi farkli tabi futbolcuda.mesela ekici ile alper arasinda 1 yas fark var ama oyuna etkileri konusunda fark cok fazla.

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bilemem ki.. ja o ya sisto
              sisto dur sisto agger olsa duramayız
              hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• skrtel tam bize göre
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hadi İnşallah.

Horanta ‏@kayserihoranta 12 dk.12 dakika önce

TRANSFER | Sol Bek mevkisi için transferi bitirmek isteyen Kayserispor, İshak Doğan için Trabzonsporla görüşüyor.
                  Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

• Erkan transferinin %25'i kadar istesin İ. Hacıosmanoğlu Ozan'ı alır.
                    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                    FIRTINAİHTİLALEFSANE
                    we the north

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kardeşim 3-0 biten iki tane es es maçımız var .. ikisini de izleyiniz.. zokoranın nasıl çaresiz kaldığını göreceksiniz..
                      Izledim zamaninda colman alnazinho ustune de 2, 3 milyon euro verin hic acimayin diyenlerin arasindaydim.dogru kullanilirsa cok degerli ve faydali olur.ama bahsedilen oyuncu unal karaman.farkli bir karizma.takimi tasiyan, organize eden cok kilit bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fakat aykut, a.kadir ve alanzinho varken alper mi alinir, alper'i alacagimiza daha genc birini alalim goruslerini okuduktan sonra bir donem futboldan sogumustum o derece.))
                        Evet hatta alpere karsilik alanzinhoyu istemislerdi vermemistik 6 ay sonra ustune para verip yolladik

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Erkan transferinin %25'i kadar istesin İ. Hacıosmanoğlu Ozan'ı alır.
                          Erkan aklıma gelince Ozandan soğudum bir anda.İnada bindirerek Messinin alınmasına bile önyargılıyım, Erkan öyle bir etki bıraktı.
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 1461 trabzon Trabzonsporu perişan ediyor. ferhat yazgan attı....
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hadi İnşallah.

Horanta ‏@kayserihoranta 12 dk.12 dakika önce

TRANSFER | Sol Bek mevkisi için transferi bitirmek isteyen Kayserispor, İshak Doğan için Trabzonsporla görüşüyor.
                              yedeğinide verelim (Musa) 10 sene sıkıntı çekmezler.Zekide var ,ortasahada Lampard sağ bekte Ramos gibi ,ben kefilim. İyi oynamazsa bana nederse desin Kayseri.

..

demesinler şaka yaptım. Durduk yere sövdürmeyelim kendimize
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Alper'i bir daha izleyin.teknik olarak kisitli oldugunu, pas konusunda sıkıntılar cektigini, topu uc kere durtmeden kontrol altina alamadigini, surekli kaybedecek hissini verdigini, ozellikle tek pas konusunda zayif oldugunu gorursunuz.ayagi kotu, daginik, zayif bir oyuncu.ama kivrak, kondusyonu yuksek, takima enerji veren bir oyuncu.ozan'in gerisinde. Unal karaman'a yaklasamaz bile.bu iki oyuncu 19 yaslarinda milli takimda direk 11 oynamaya basladilar.alper 24 yasina geldi. Hocanin kullanisina gore deger kazanabilecek bir oyuncu.

Oynamayan oyuncuya niye bu kadar deger atfedilir hic anlamiyorum.
                                Afedersiniz ama aynı siz Yumlu ya Türkiyenin en iyi yerli stoperi diyorsunuz..
                                Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                                Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

Çalışıyor...
                                X