Mesela yerli olarak Ozanın yerine Hollandadaki "Bilal başakçıoğlunu" alabiliriz kanada.baba tarafından trabzonlu deniyor ne kadar doğru bilmiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAggermi?
Yorum
-
İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlperi çok seyrettim. Çok ama çok rahat çalım atabilen, tekniği yeterli ve topu çok iyi saklayan bir oyuncu. Şuanda kanatta Erkandan daha verimli oynar.
Takim sekline gore olabilir.pas teknigi konusunda sıkıntılarini goruyorum ben izledigimde.ama cabuk oldugu icin top saklayabiliyor. Topla ilk bulusma anini izlerseniz, topu kontrol altina almak icin nasil cabaladigini gorursunuz.kesinlikle rahat degil. Neyse herkesin onceligi farkli tabi futbolcuda.mesela ekici ile alper arasinda 1 yas fark var ama oyuna etkileri konusunda fark cok fazla.
Yorum
-
İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilemem ki.. ja o ya sistohayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Erkan transferinin %25'i kadar istesin İ. Hacıosmanoğlu Ozan'ı alır.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim 3-0 biten iki tane es es maçımız var .. ikisini de izleyiniz.. zokoranın nasıl çaresiz kaldığını göreceksiniz..
Yorum
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFakat aykut, a.kadir ve alanzinho varken alper mi alinir, alper'i alacagimiza daha genc birini alalim goruslerini okuduktan sonra bir donem futboldan sogumustum o derece.))
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan transferinin %25'i kadar istesin İ. Hacıosmanoğlu Ozan'ı alır.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHadi İnşallah.
Horanta @kayserihoranta 12 dk.12 dakika önce
TRANSFER | Sol Bek mevkisi için transferi bitirmek isteyen Kayserispor, İshak Doğan için Trabzonsporla görüşüyor.
..
demesinler şaka yaptım. Durduk yere sövdürmeyelim kendimizeHominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper'i bir daha izleyin.teknik olarak kisitli oldugunu, pas konusunda sıkıntılar cektigini, topu uc kere durtmeden kontrol altina alamadigini, surekli kaybedecek hissini verdigini, ozellikle tek pas konusunda zayif oldugunu gorursunuz.ayagi kotu, daginik, zayif bir oyuncu.ama kivrak, kondusyonu yuksek, takima enerji veren bir oyuncu.ozan'in gerisinde. Unal karaman'a yaklasamaz bile.bu iki oyuncu 19 yaslarinda milli takimda direk 11 oynamaya basladilar.alper 24 yasina geldi. Hocanin kullanisina gore deger kazanabilecek bir oyuncu.
Oynamayan oyuncuya niye bu kadar deger atfedilir hic anlamiyorum.Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
Yorum