Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onurun parasıyla yapılacak transfere lanet olsun. Gerekirse kaptan kalsın herkes gitsin! Onur şu durumda şu takımdan gi-de-mez. Göndereninde kellesini alırlar.

Ulan senin daha yedek kalecin yok sen neyin kafasını yaşıyorsun ya?
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Iho kişisinden de onun getirdiği sülo dan da her şeyi beklerim para için cogun şeyi yapar bunlar
      TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Onur'un şu an iyi bir paraya satılması mümkün değil,dolayısıyla satılması imkansız

Yorum

• Akşam akşam yine sinir bırakmadılar adamda ne biçim bi kulüp olmuş bu Trabzonspor ya bünyesine kattığı adamlar yarardan çok zarar verir olmuş

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            birde olaya farklı bir açıdan bakmalıyız, belki iyi bir teklif geldi Onur kendisi gitmek istiyor olamaz mı? bu insanlar sonuçta profesyonel parasına bakar sen ben önemli değiliz onlar için

Olamaz.

Selçuk'a güvendik Burak'a güvendik Tolga'ya güvendik hepsi gitti.

Onur'un ben sanmıyorum beni satın diyeceğini teklif varsa bile tartışıp antremana çıkmamazlık yapmaz.

Bu adam bu karakterde değil.

Hepiniz biliyorsunuz

Ne olursa olsun antremana çıkardı.

Fena şeyler dönüyor

Yorum

• ne oldu beyler hurma denen kayseri esnafi Onur'a mi sardi?hurma kimmis ya..bu herif bu cesareti nereden aliyor..bu takimda kendisine dokunulamayacak tek kisi var o da Onur, zorla kendinize kufrettirmeyin..hurmaya yakin olan biri soylesin Onur hurmayi satar o Onur'u satamaz..
              haddini bilsin..

Yorum

• ( Auf Wieder sehen) afedersiniz ama takımı s....p atmak üzere birileri..
                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İho,Onuru seviyor,hep yanında dolaştırıyor zannediyordum ama şimdi bu kavgada Hurmanın ya da yönetici diyorlar onun yanunda olursa kaptanı da harcar
                  Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                  Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Kısa süre içerisinde Süleyman Hurma'nın yediği boklardan sonra Onur'u da küstürmesini beklerim şahsen.

Burada Süleyman Hurma seviciliği yapanlar vardı bir de... Afiyet olsun onlara.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• lanet olsun size sizi seçen yetki verenlere
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• Ben sorun olcagini sanmiyorum çözülur yakinda bi sakin olun beyler

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          birde olaya farklı bir açıdan bakmalıyız, belki iyi bir teklif geldi Onur kendisi gitmek istiyor olamaz mı? bu insanlar sonuçta profesyonel parasına bakar sen ben önemli değiliz onlar için
                          bu benimde aklıma geliyor

transfer nedeni ile maça çıkmaması gerekiyorsa

kavga icat edip ( kayıkçı kavgası )

bir yola gidebilirler

transfer varsa Onurun da bilgisi ve dahli vardır

hayırlısı bekleyip göreceğiz

not bilgim yok ama kavganın zmanlaması bunları düşündürdü

umarım tamamı ile yanılıyorumdur

iki kişi ergen tip bir kavga yapmışlardır
                          çünkü güzel sadece başlangıcıdır dehşetlinin böyle dayanılmaz olduğuna göre
                          RİLKE

Yorum

• Burnuma kötü kokular geliyor... Umarım 'Yıllık 800.000 $ alan zat-ı muhterem' düşündüğüm şeyi yapmaya çalışmıyordur.

Eğer yaparsa forumdan ilelebet uzaklaştırma yerim.
                            Ola Toivonen #9

Gylfi Sigurdsson #23

Yorum

• Onur konusunda acilen yönetimin açıklama yapması gerek. Taraftar taleyana gelecek yoksa. Haberler yalan ise o gazetecilerin de trabzonsporla ilişkisi kesilsin.

Yorum

• Onur giderse sıkıntı olursa, şu takımı bu sene izlemem umrumda da olmaz. Onur bir oyuncudan çok fazlası Trabzonspor için.
                                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

Çalışıyor...
                                X