Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Musa out
    Ishak in

Cok dogru karar olmus Musadan kötü bek yok Türkiyede

Musa'yı Halilodzic bek etti yanlışlıkla. Adam Antalya'da sol stoper oynuyodu bildiğim kadarıyla.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İshak kötü bile değil
      Musadan 3 gömlek üstün futbolcu bunu hickimseyle tartismam. Ishak kötü olabilir ama Musaya söylenecek tabir bulamiyorum
      .

Francesco
      Totti

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İshak ve Musa adlarının peygamber ismi olmasına dua etsin!!!
        Süper di bu
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Tosici alamadık diye üzüleceksek kapatalım kulubu daha iyi valla.

Yorum

• Musa cidden top bile süremiyor tek avantajı stoper orjinli oluşu, ishak daha iyiydi...

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Musadan 3 gömlek üstün futbolcu bunu hickimseyle tartismam. Ishak kötü olabilir ama Musaya söylenecek tabir bulamiyorum
              Musa İshak'tan iyi futbolcu ben de tartışmam

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dalavere falan olmasın sonra bu digiturke güvenmiyorum ben
                Rahat olun hocam,onlarca belki yüzlerce kişi bu şekilde üye oldu ve oluyorlar.
                8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Canhan yazmis bu onbiri

bir yeni stoperimiz muhtemelen bu ülkelerden birtanesinden gelecek: Cayman Adaları, Cebelitarık, Cezayir, Cibuti, Cook Adaları, Cad, Cek Cumhuriyeti, Cin

Edit: acaba Basel'den Marek Suchy'yle mi görüsiyorlar?
                  Marek Suchy, Sofyane Cherfa, Shanping Yang

Başka da oyuncu yok. C ile başlayan bütün milli takımların kadrosunu taradım.

Hayır arkadaş madem söylemeyeceksin niye c milli s.. yazarsın ki. İsimleri söylemeyeceğim ama namaz kılan 4 kişi mallorca maçında 4 gol attık gibi bişey olmuş.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Kampa götürülmeyen adamı listeye almak nedir ya. Biraz zorlasam beni bile alacaklar
                    #TRABZONSPOR#

Yorum

• Musa' nın listede olmayıp İshak' ın listede olması ilginç. Musa çok yakın zamanda transfer olacak heralde. Belki de takasta kullanılacak. Başka bir açıklama bulamadım.

Yani tabi bence İshak > Musa ama kampa götürülmeyen bir oyuncu İshak.
                      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Zambrano bitmiş mi yani?
                        8. Kuşatma

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hayır arkadaş madem söylemeyeceksin niye c milli s.. yazarsın ki. İsimleri söylemeyeceğim ama namaz kılan 4 kişi mallorca maçında 4 gol attık gibi bişey olmuş.
                          Cherfa milli degil, 30 yasinda ve TS icin yeterli degil. Ayrica soyismide s le baslamiyor

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Ahmet Hamza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rahat olun hocam,onlarca belki yüzlerce kişi bu şekilde üye oldu ve oluyorlar.
                            Eyvallah hocam sagolasin..

Yorum

• Bizim halen Göksu Alhas ve Mehmet Kuruoglu diye futbolcumuz var bunlara Ptt'den hicmi talip cikmiyor Birde Fatih Öztürk var arada kaynadi gitti hic ses seda yok
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

medjaninin ismini unutup böyle bir sey yazmis olamazmi
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X